92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

gözlerinde daha da değerleniyoruz daha da sahipleniıyolar bizi, iyice alışıyolar ondan böyle :))) idare edicez uzatmıcaz iyi tarafından bakcaz olaya napalım
Ya canm ama kısıtlama koyuyor yaa 3 yıldır bıktım onun bu kısıtlamalarından tam bitmistii yine basladı askerdeyken kısıtlaması durduk yere onla görüsmiycen bunu yapmycan bıktım yaa bizde burda aynı pskolojiyi tasıyoruz bende kötüyüm yaa 1 yıl böyle giderse yandım ki ne yandım!

inan aynısı bende de var canım onların da gözü arkada kalıyo kolay değil onlar hapis hayatı yaşıyolar biz özgür. gözümüz kayar başkasına gideriz diye korkuyolar napalım valla çekicez böyle. 15 yıllık dostumu sırf erkek olduğu için silmek zorunda bırakıyo beni düşün. çocuğa ne dicem sevgilim kızıyo arkadaşlık bitti mi dicem.. berbat bi durumdayız yani gülü seven dikenine katlanırmış mecburen :2:

yapma canm yaa 15 yıl ne demek bitirme arkadaslıgını boyun egme bak ben ilk basta her dediğini yaptım yaptım simdi bas edemiyorum boyun eğme yaa

slm kizlar.araniza yeni katiliyorum:)
safaginiz kac?uzun donem mi?ve nerede askerleriniz?

Hoşgeldin canım ilk karşılama benden olsun :)
Benim şafak 383 sevdiceğim yarın itibariyle acemiliği bitirip elazığ a gidiyor.ilk İzmir ordan sonra Manisa yaptı şimdi de Elazığ Türkiye yi gezdi valla :) uzun dönem yapıyor.peki Senin ki?

Son düzenleme:

hosbulduk canim :) bizimde uzun donem bizimde safagimiz 394
benimkide bilecik merkezdeydi sonra ilcesi sogute gitti soforuk egitimi icin.6 subatta dagitim iznine gelcek 1 hafta sonrasida tunceliye gdecek.tabi elazig ktm sine katilcak. siz nerelisiniz aslen canim?iletisimi koparmayalim kiz yakin yerde bak bizimkiler :) sizede carsi izni yok dimi?

canm hosgeldin benim askerimde sivasta usta birliğini yapmakta suan.. safagım yazıyo zaten ceren ben 21 yasndayım memnun oldum

canm hosgeldin benim askerimde sivasta usta birliğini yapmakta suan.. safagım yazıyo zaten ceren ben 21 yasndayım memnun oldum

mrb cnm.seninkide ktm ye katildi mi?safaginiz nerde yazio goremedim bi zahmet bdaha yazar misin :)
carsi izni var mi?bekar misin?bende 23 yasindaym kader ortagim :)

Hepimizi Allah Kavuştursun Kızlaaar... :)

Facebook'ta Sayfamız "92/4 Asker Yolu Bekleyenler" (umarım bunu söylemek yasak değildir :)) )

mrb cnm.seninkide ktm ye katildi mi?safaginiz nerde yazio goremedim bi zahmet bdaha yazar misin :)
carsi izni var mi?bekar misin?bende 23 yasindaym kader ortagim :)

canım benm suanki safak 381 imzamda var demek istedm orda yazıyor. ktm dediğin noluyo ben anlamadım nisanlıyım canım kısmet olursa geldiğinde düğünümüzü yapıcaz bekliyorum

canım benm suanki safak 381 imzamda var demek istedm orda yazıyor. ktm dediğin noluyo ben anlamadım nisanlıyım canım kısmet olursa geldiğinde düğünümüzü yapıcaz bekliyorum

inşallah canım hemen gelir o günler :)
ktm dedğim kritik bölgelere askerler toplanıp gidiyorlar yol güvende oldğu zaman çıkıyorlar yola birkaç gün ktm de kalablyrlar o belli olmuyor.
seninki ne olarak dağıtım görüp gitti sivasa?gittiğinde görevini değiştirdiler mi?

Ha yok canım o dediğinden degil sanıyorum benimki erken dagıtıma gitti sivas'a şöför olucaktı sonradan amm yapmışlar canım

Canm ben trabzonluyum sevgilim siirt li.çarşı var mı hiç bilmiyorum gittiği zaman öğrenicez inşallah.Dağıtımdaydı görüştük şimdi yanına kötü günler yeniden başladı

Askerlik benim için şimdi başlıyor..
1 haftadır yanımdaydı aşkım süpriz yapıp erken geldi.
Ve 10 dk önce uğurladım koştum geldim hemen buraya..
Kızlar çıldırcak gibiyim. Şırnak ya adı bile ürkütüyor beni.. şırnak seslice taburu.. ilçe bile değil üst bölge..
deliricem.. çarşı yok telefon yok. telefon olsa çekmiyormuş çoğunlukla... nasıl geçicek ağustosa kadar zaman..6 ay sonra gelicek

Canımm benimkide bugün ustaya gidiyor.Dünden vedalaştık biz zor olur ayrılması diye... benimde 1 haftadır yanımdaydı.
İnan zor ama geçicek canım benim haklısın şırnak korkutuyor seni Allahın izni ile gelicek hepsi canımmm

allah kavuştursun sizide canım.. zor gerçekten

allah kavuştursun sizide canım.. zor gerçekten

Sağol canım benim hepimizi kavuştursun...Can güvenliği var uzak ama doğu değil ondan üzülmüyorum işte...Gidicek gelecek diyorum Allah sabır versin hepimize.Doğu yarenleri sizlere ekstra sabır versin canım benim :26:

Canlarım Allah sabır versin güle güle gitsin güle güle gelsinler insallah korkmayın pasalar gibi bitirip gelecekler yanımıza ilk günler zordur bilirim varlıgına alısmısken yokluguna alısmak cok zordur ama yapacak bisey yok malesef alısmak zorundayız.. nesil seninki telefon kullanamıyormu orda?

aynen be cerenim 3 te biniyor ama bir damla yaş yok gözümde.Mutluyum huzurluyum maşşallah aramız mükemmel can güvenliği var daha ne isterim yarabbim...Bitirip gelicekler hayırlısıyla ustada oldular yarımda olsa Allaha şükür 93/1 ler gelince tam usta oLucaklar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…