92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

yener_tugba

ÖmRüMSüN
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.303
0
316
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Asker yolu beklemek zorlu ve çok sabır gerektiren bir süreçtir... Hepizimizin derdi aynı ve bu topiklerde birlikte sıkıntımızı paylaşıyoruz. Bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok maalesef... İlk günler çok zordur, kendinize yediremeyip topiğe bile bakmak istemezsiniz, onu askere göndermiş olmayı, bizden uzak olmalarını kabullenmek istemeyiz. Ama zamanla insan herşeye alışıyor ve yaşadığımız sıkıntılar, duygular burada konuşuldukça hafifliyor...

Ben de 92/1 asker yareniyim, çömezim oluyorsunuz :1:

Biz de üst devreleriniz olarak elimizden geldiğince size destek olmaya çalışırız, aynı yollardan bizde geçtik ve artık kimimiz bu yolu yarıladı, kimimiz kavuşmak için son günleri sayıyor, kimimiz de çoktan yarine kavuştu bile...

Allah bütün askerlerimizi korusun, sağ salim kavuşmamızı nasip etsin....

Merhaba Kızlar,

Asker yolu beklemek zorlu ve çok sabır gerektiren bir süreçtir... Hepizimizin derdi aynı ve bu topiklerde birlikte sıkıntımızı paylaşıyoruz. Bizi bizden daha iyi anlayan kimse yok maalesef... İlk günler çok zordur, kendinize yediremeyip topiğe bile bakmak istemezsiniz, onu askere göndermiş olmayı, bizden uzak olmalarını kabullenmek istemeyiz. Ama zamanla insan herşeye alışıyor ve yaşadığımız sıkıntılar, duygular burada konuşuldukça hafifliyor...

Ben de 92/1 asker yareniyim, çömezim oluyorsunuz :1:

Biz de üst devreleriniz olarak elimizden geldiğince size destek olmaya çalışırız, aynı yollardan bizde geçtik ve artık kimimiz bu yolu yarıladı, kimimiz kavuşmak için son günleri sayıyor, kimimiz de çoktan yarine kavuştu bile...

Allah bütün askerlerimizi korusun, sağ salim kavuşmamızı nasip etsin....

tubikiim hayırlı olsun topikin canımm :)

aynı yoldan geçmişiz biz ,aynı acıyı çekmişiz biz:52::52::52: yavrum hayırlı olsunn topicinnnnn:32:

91/4 tertip olarakkk bu topiğin açılmasına öyle çok sevindim kiii :21::21::21::21::21::21:

siz gelinde biz gidelim artıkk :9::9:

Benim aşkım kasımda gidecek askere şimdi biz 92/4 mü oluyoruz:1: Şu isimleri bi anlayamadım gitti:52:
Eğer öyleyse bundan sonra burdayımmmm:54:

Ne güzel siz yiyip bitirmişsiniz valla askerliği:nazar::nazar:Bizim daha uzun dönem mi kısa dönem mi olduğu bile
belli değil:50: Umarım kısa dönem olur:31:

Hayırlısı olsun canım inş. istediğiniz olur ama biz uzun dönem askerlerinin yarenleriyiz.
bende 92/2'yim gerçi şuan ayrıyız ama hala yarenim :16: :16:
Allahım tez vakitte gelmelerini nasip etsin hepimizee :72: :72:

Back