Yarın bitiyorrr inşallah:26::26:
buraya geldiğim ilk günlerde ne çok ağlıyordum..nasıl geçicek günler..bizi neler bekliyor diye büyük bi boşlukdaydım resmen..
ama çok şükür ki Allah'ıma bitti geçti o günler..7 saat sonra kavuşuyorum sevdiğim adama..
askerliği yiyip bitirdik resmen
kızlar hepiniz iyi ki varsınız..en kötü anımda en yakın arkadaşım dediğim insanlar değilde sizler vardınız hep..inanın ki hayatım boyunca asla sizleri unutmayacağım
veee lütfen iletişimi koparmayalım askerlik şafağını birlikte saydık belli mi olur düğün şafaklarımızıda sayarız
darısı tüm asker yolu bekleyen yarenlerin başına
HÜR YAREN OLDUM Kİ BEN
buraya geldiğim ilk günlerde ne çok ağlıyordum..nasıl geçicek günler..bizi neler bekliyor diye büyük bi boşlukdaydım resmen..
ama çok şükür ki Allah'ıma bitti geçti o günler..7 saat sonra kavuşuyorum sevdiğim adama..
askerliği yiyip bitirdik resmen
kızlar hepiniz iyi ki varsınız..en kötü anımda en yakın arkadaşım dediğim insanlar değilde sizler vardınız hep..inanın ki hayatım boyunca asla sizleri unutmayacağım
veee lütfen iletişimi koparmayalım askerlik şafağını birlikte saydık belli mi olur düğün şafaklarımızıda sayarız
darısı tüm asker yolu bekleyen yarenlerin başına
HÜR YAREN OLDUM Kİ BEN
Canımm suan büyük ihtimalle sevdiceğinlesin allah bir daha ayrılık göstermesin inşşş beraber şafak saydık dediğin gibi inş söz nişan şafaklarıda sayarızzz :)))
Canım benim inşallah nişan düğün şafaklarımızıda birlikte sayıcaz:123:
HÜR YAREN OLDUK EVET HAYELDİ GERÇEK OLDU ALLAHA ŞÜKÜR
Aynen öylee
Bizim Emektar topicimizz unutuldu ciddennn
Çünküü askerliği bitiremeyen bi ben kaldım hahahahaaaaa ne bitmez şeymişş
SON 18 gün ama tatlımmmmseninde az kaldı
Ne günler geçirdik be şurda ne şafaklardaydık...ve bitiyorrr gülşencm artk şaka gibi geliyordur eminimm ama bitiyorrr
ahhh ahh biz de görsek o günleri
Bitsede kurtulsak bir an çok iyiyiz bir an kötü valla 1 yılda yıpranmadığm kadar 1 haftada yıprandım resmen
ahhh ahh biz de görsek o günleri
Nereye yazdığımı bilmiyorum ama tam bir sene önce buraya neler çektiğimi günlerin hiç geçmediğini yazıyordum ama geçiyormuş tam 5 aydır görmüyorum nişanlımı ne kokusu kaldı ne dokunuşu farklı bi duygu burnumda tütüyor resmen ölüyorum ama geçti sanırım bitti ona bile inanamıyorum bittiğine bile:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?