91 yaşındaki kadına tecavüz etti

hayatiyasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
6.243
1.958
248
Galler'in başkenti Cardiff'te gecenin bir yarısı evine zorla girdiği 91 yaşındaki kadına tecavüz eden 18 yaşındaki Lee-Joseph Dixon 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Newport Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada Dixon’un en az 8 yıl parmaklıklar ardından kalacağı ve ömrünün sonuna dek tehlikeli seks suçluları listesinde yer alacağı açıklandı.

Savcılık, 24 Mayıs gecesi bir partiden çıkan Dixon’un geçtiği sokaktaki tüm evlerin kapısını çalmaya başladığını ve yaşlı kadın kapıyı açınca onu iterek zorla içeri girip saldırıyı gerçekleştirdiğini belirtti.

Dixon’ın evini terk etmesinin ardından polisi arayan kadının yardım görevlileri tarafından elinde telefon titrerken bulunduğu ve olaydan sonra iki hafta hastanede tedavi görmek zorunda kaldığı da açıklandı.

Yaşlı kadının hastaneden çıkınca çocukluğundan beri yaşamını sürdürdüğü evine dönemediği ve bir bakım evine yerleştirildiği de belirtildi.

Yaşlı kadının oğlu mahkemede verdiği ifadede “Annesinin saldırıda ölmemesinin bir mucize olduğunu ve bir adamın o yaştaki bir kadına evinde bu şekilde saldırmasını hala anlayamadığını” söyledi.

Dixon mahkemede tecavüz suçlamasını kabul ettiyse de olay gecesi yaşananlardan hiçbir şey hatırlamadığını iddia etti.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27048127.asp

Bunun benzeri bir olay Türkiye'de yaşanmıştı, ninesi yaşındaki kadına tecavüze yeltenmişti biri:KK62:
En azından bu olayda tecavüzcü yıllarca hapse çarptırılmış, bizdeyse rızası vardır bahanesi altında salıveriliyorlar:KK62:

Bunun benzeri bir olay Türkiye'de yaşanmıştı, ninesi yaşındaki kadına tecavüze yeltenmişti biri:KK62:
En azından bu olayda tecavüzcü yıllarca hapse çarptırılmış, bizdeyse rızası vardır bahanesi altında salıveriliyorlar:KK62:

Yani inanılır gibi değil.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz hayret verici.Rızası vardır ne demek ya.Gerçekten adalet sorgulamaya çalışmamak mı gerek acaba?!

Yani inanılır gibi değil.Nasıl bir ülkede yaşıyoruz hayret verici.Rızası vardır ne demek ya.Gerçekten adalet sorgulamaya çalışmamak mı gerek acaba?!

Nette Türkiye'deki tecavüz haberlerini arattırın, emin olun şoka gireceksiniz.
Biz burda kaç tecavüz haberinde sinir krizi geçirdik resmen.
13 yaşında çocuklara 8-10 kişi tecavüz ediyor rızası var deniyor, bir çocuğa tecavüz eden adam tecavüzden evvel yavrucağa bir kadeh içki içirtiyor, içki sebebiyle rızası var deniyor.
Rızası var lafı adaletin ağzına pelesenk olmuş. İster 10 yaşında ol, istersen 90 yaşında, tecavüze uğramışsan rızan vardır diyorlar:KK43:

Kadınız adımız yok, tecavüz, taciz, şiddet, cinayet yazılmış alnımıza.

Nette Türkiye'deki tecavüz haberlerini arattırın, emin olun şoka gireceksiniz.
Biz burda kaç tecavüz haberinde sinir krizi geçirdik resmen.
13 yaşında çocuklara 8-10 kişi tecavüz ediyor rızası var deniyor, bir çocuğa tecavüz eden adam tecavüzden evvel yavrucağa bir kadeh içki içirtiyor, içki sebebiyle rızası var deniyor.
Rızası var lafı adaletin ağzına pelesenk olmuş. İster 10 yaşında ol, istersen 90 yaşında, tecavüze uğramışsan rızan vardır diyorlar:KK43:

Kadınız adımız yok, tecavüz, taciz, şiddet, cinayet yazılmış alnımıza.

Son cümlenizden sonra ne diyebilirim ki... Her şeyi anlatmaya bir cümle yetti:KK51:

şimdi mide konusunda şöyle söyleyeyim, hayvanlardan bile tahrik olan yoğun bir insan grubu varken ben şaşırmadım.. Türkiye'de de benzer bir olay yaşanmıştı. hırsızlığa giren genç pislik evdeki yaşlı kadına tecavüz etmişti...
ya hatta beni etkileyen bir olayda olmuştu. adam kendisini aldattığını düşündüğü karısını öldürmeye karar veriyor, yeğenini de yanına alıyor, yeğenine karısını öldürtüp, ölüsüne yeğeninin isterse tecavüz edebileceğini söylüyor, yeğende tecavüz ediyor ölüye, daha sonra yeğenin olay rüyasına girdiği için gidip ihbar ediyor kendisini ve amcasını...
Ne denir bilemiyorum. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın Amin

Back