91 kilodan 50 kiloya maratonum

yalnız degilsin,çogu kadın bunları yaşıyor hedef koymak güzel ama gerçekçi hedefler olmalı..mesela mevsimlerde romada 2-3 haftada 1 tartılıyorsun.böylece sabretmeyi ve ay bugün az çıktım veya çok çıktım gibi şeyler yaşamıyorsun.. eger kilo vermeye hazırsan kilo veriyorsun,yok hazır degilsen kilo veremiyorsun.. aslında bu kadar basit.. stresini yiyerek çıkarmak mı daha önemli kilo verip hafiflemek mi? karar tamamiyle senin..

canım bak
sabak dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir zeytın domates salatalık ye
eger canın çekerse 1 çay kaşığı bal recel tercih edebilirsin
öğlen
tost ayran
akşam 2 kaşık pilav ve ne yemek yaptıysan birazda ondan salata yiyebilirsin ekmek yama çünkü pilav var yada pilav yeme 1 dilim ekmek ye
meyve yediğin zman yoğurt yada süt ile birlikte ye şkeri dengelemek adına ve bol su iç

2-3 hafta tartilmadan beklemek sabir isi ama hayatta hersey icin bekletmiyomu eninde sonunda insana sabri ogretmiyomu zaten...gercekte oldugumuzla olmak istedigimiz birbirine ne kadar uzaksa hayallerimiz o derece buyuk yikiliyo sonra bunun acisini kendimizden yada sevdiklerimizden cikariyoruz benim durumumda yeme bozuklugu yasiyorum ve psikolojim malesefki nasil yedigimi etkiliyor . Ben ikisini birbirinden ayirmak hayatimdaki bosluklari yemek yiyerek kapatmaya calismaktan kurtulmak istiyorum

Biraz gec oldu kizlar ama bugun ne yedim
Sabah 1.5 simit
2 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
3 salatalik 2 domates
1 bardak sutlu kahve
Yesillik biraz
Ogleden sonra 8 tane kuruyemis
250 gr kadar cilek
Aksam
Sifir yagla pismis 1 konserve bamya 1 kabak az sogan domatesle pismis yemek ustune dereotu ve 3 kasik yogurt
Arada 1 sutlu sekerli kahve daha ictim
Nasil olmus bugun sizce toplam kac kalori aldimki

Sence stres kilo verimini durdururmu hani az yada saglikli yesen bile kilo vermeyi etkilermi?

Evet dun buna benzer bir menu yedim sabah canim zaten pilav yada makarna yersem o ogun ekmek yemem. Meyveyide yogurtla sutle yiyemiyorum tadi hosuma gitmiyo yaa ama haklisin tatlim

Birde ben gunde 1 bardak su ya icerim ya icmem yillardir su ihtiyacimi kahve cay meyvesuyu bazen sut icince yetiyo su icmeyi hic sevmiyorum

Birde ben gunde 1 bardak su ya icerim ya icmem yillardir su ihtiyacimi kahve cay meyvesuyu bazen sut icince yetiyo su icmeyi hic sevmiyorum
2 tane tarçın çubuğu ve yarım limonun suyu ile kendine 1,5 ltlik su hazırla, onu zorlayarak iç her gün. Kilo vermene çok yardımcı olacak.

sence nasıl olmuş?
sabah:1,5 simit=6 dilim ekmek yemişsin 1 haşlanmış yerine iki haşlanmış yumurta ve peynir kaç kibrit kutusu büyüklügünde yedigini yazmadıgın için bilemiyorum..sabah fazla yiyince acıkmamış ögleyi hafif geçirmişsin ama aslında hem sabah hem ögle yemegini sabah yemişsin zaten.. tam anlatamamış olabilirim diye bir kez daha yazmak istedim..düzenli yemelisin..sabah 2 ögle 2 akşam 2 dilim yeseydin gene 6 dilim olurdu.. yemeklerini ögünlere bölmelisin.porsiyon ayarı yapmalı,ne ne kadar yenmeli, onları ögrenmelisin.. kolay gelsin..

Slm ben de 2 ayda 13 kilo verdim ama suan neden bilmiyorum inanılmaz köpük durumdayım vermem gereken 33 kilo daha var ama adapte olamıyorum. Yazıları okuyorum umarım bende de yeniden bir kıkırdak olur bu bekleyiş biter

1.5 simit çok fazla yarım simit yeterli olabilirdi kahve yerine şekersiz çay tercik edebilirsin öğlen kuruyemiş yerine seni tok tutacak ama hafif şeyler tercih et sütlü şekerli kahve yerine de bitki çayları var şşekersiz daha doğru olabilir bol bol su içmeyide unutma

S
Slm sen yine 13 kiloda olsa vermissin 2 beden dusmek demek bu ben 2 beden dusaem nasil rahatlardim simdi.aslinda ben gunluk 1400 kalori civari aliyorum uzun suredir ama yok kilolar oynamiyo acaba stres hormonu mu durduruyo kilo vermemi. Kafada surekli olumsuz dusunce mutsuz bir hayatim var

Ewet fazla biliyorum ama iste dayanamadim kahveyi sutsuz sekersiz denedim ama icemedim
Kuruyemiste cok degil yani 10 parca falandir. Su icememek aylardir gunde 1 brdgi gecememek belkide kilolari tutuyordur bende olabilirmi?

Canım Almanya da mısın?

Stres metabolızmayı yavaşlatır
Bunun için gidebileceğin heryere yürümeye çalış

Ama kilo verememeyi sırf strese bağlamak yanlış
muhtemelen insüliqn direnci var
Kanda insülin dolaştıkça hele fazla oldukça kilo vermek çok zor

Bunu kırmak için senin yerinde olsam çok radikal olurdum ve karbonhidratı sebzeden başka birşeyden almazdım zayıflayana kadar
Meyve bile yemezdim şeker olduğu için

Kalori eşittir kalori değil
Günde ekstradan 500 Kalorilik yağ yesen ve 500 kalorilik karbonhidrat yesen göreceksin ki ikinci alternatif daha fazla kilo yapmış
Neden?
Karbonhidratlar hormonel dengemizi alt üst ediyorda ondan
Yağın kan şekeri/ insülin salgılatması üzerinde etkisi sıfırken şeker yani karbonhidratlar, resmen coşturuyor insülin hormonunu

Yağ hücrelerinin tek muhtarıda insülin hormonu
O Hücrelerin Kapısında bekleyen giriş çıkışa tek müsade eden hormon insülin
Sen pirinç yedikçe kan şekerin yüksek oldukça insülin ne diyor yap Hücresinin Kapısında?
Aman Tanrım bolluk var depo edelim hatta sen yağ molekülü Yakıt için dışarı çıkamazasın dur yerinde yanına başka arkadaşlar getireceğim diyor

Insülini aalgılatmayacak gıdalar tüketmemiz lazım
Zaten inanın kim kilo alıyorsa bu karbonhidratlar yüzüne alıyor

Kimse oturup bir kalıp tereyağı ve 3 balık yiyenezken
Paket paket çikolataları götürebiliyor ..
Anı kan şekeri iniş çıkışlar yüzüne açlık/tatlı krizlerine sokan
İştahınızın resmen kölesi eden bu karbonhidratlar şekerler

Sabah uzun uykudan sonra bile miskin miskin olmamızın
Uykuya doyamamızın
Yemekten sonra uykulu hal
Karnımızın tok olmasına rağmen enerjiniz enerjisi z olmamızın en büyük nedeni kanda insülin fazlalığı ve buna çok güzel kapı açan karbonhidratlar

Bu meret şeker kanı filan da pıhtılaştırıyor bunlarda bunun cabası
Neden vazgeçemiyoruz bu mermerlerden ekmekten şekerden pilavdan?
Çünkü bunlar gidiyor beyinde resmen morfin reseptörlerine yapışıyorsçda ondan
Bağımlılık yapıyorda ondan

Hiç ay dayanamadım gittim bir Kaşık zeytin Yağı içtim veya kuzu pirzola krizim geldi gittim 3 kalem kuzu pirzola yedim diyenini hiç görmedim
Ama dayanamadım pasta, Börek, pilav bilmem ne yedim diyenini çok gördüm

Ne yiyorsan o sun derler ya
Ben diyorum ki hanımlar
Neyseniz onu yeyin
Peki vücüdumuz neden oluşur?

60% su
19% yağ
19% protein
2% karbonhidrat

Lütfen buna göre beslenin ve kusura bakmayın gerçekten kötü niyetim yok girmişim gecenin bu saatinde bir insana belki yardım edebilirim diye roman yazıyorum
Ve .. O hayvan yemi otları buğdayları tahılları yemeyin...

Kizlar gunu gunune ne yedigimi yazmam zor oluyor ama su kadarini soyleyim genelde 1 ogun yiyorum . Ve atistirmalar gunluk 1000 kaloriyi gecmemeue calisiyorum cunku hayatimda spor yok. Okul yok is yok ev hayati bu kadar kiloyla spor yapmakta eziyet . Bu sekilde kilo vermeye calisiyorum suara adet donemim oyuzden tartilmiyorum zaten hergun tartilmakta insani yaniltiyor. Kendimi boyle yemeye verip nasil bu hale getirdim yaa insan en buyuk kotulugu yine kendine yapiyo bazen. 55 kiloya dussem bile raziyim ve bidaha hi 55 i gecmesem kilolu olmaktan orami burami kapatmaktan biktim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…