- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
-
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
yalnız degilsin,çogu kadın bunları yaşıyorYa nedense bende bu kilolar cabucak gitmeli dusuncesi oluyo basarimi o hafta ne kadar kilo verdigimle baglantili goruyorum psikolojik bisey bu. senin sistemin gayet saglikli insani kasmadan sikmadan yavas ama kalici kilo verdirir ama benim dusuncem hep ilk ay 6 kilo gitmeli 2. Ay 5 3. Ay 4 4. Ay 4 seklinde aslinda sagliklisi belki 4 ayda 8 kilo vermek ama gel gelelim ben bu dusunceyle tatmin olamiyorum sabirsiz kisiligimin etkileri burdada belli oluyo. Aslinda hizli giden daha hizli donuyo ben bunu defalarca yasadim da bu kez nasil bir denge oturtacam bilmiyorum.
Birde bikkinlik hayata karsi bosvermislik hedefsizlik sorunlu evlilik beni bu hale getirdi en cok. Hislerimde hayatimda buyuk bosluklar var ve ben ne yazikki onlari yiyerek her istedigimi istedigim anda tuketerek doldurmaya calistim. Yanlis oldunu bile bile umursamamak ve her gecen gun yedikce anlik mutluluk hissettim ve daha cok yemege dustum. Kisiligim sinir engeller monotonluk kaldirmiyo sanki bir bas kaldiris gibi ciss hamurisi pasta tatli yok ve ben dusunuyordumki hayir canim bunu istiyo bunu yicem kendimi niye engelleyimki
canım bakBugun yediklerim
Sabah 1 buyuk boy sutlu kahve
1 zeytinli pogaca oglen 5 kasik beyaz pilav 10 kasik tavuklu sebze yemegi yarim kase yogurt
Ara 250 kalori degerinde sicak cikolata
Aksam 1 bardak sekerli cay 4 eti biskuvi 3 cizi kraker
8 tane cilek
Butun gun yediklerim bu sizce nasil
Sence stres kilo verimini durdururmu hani az yada saglikli yesen bile kilo vermeyi etkilermi?yalnız degilsin,çogu kadın bunları yaşıyorhedef koymak güzel ama gerçekçi hedefler olmalı..mesela mevsimlerde romada 2-3 haftada 1 tartılıyorsun.böylece sabretmeyi ve ay bugün az çıktım veya çok çıktım gibi şeyler yaşamıyorsun.. eger kilo vermeye hazırsan kilo veriyorsun,yok hazır degilsen kilo veremiyorsun.. aslında bu kadar basit.. stresini yiyerek çıkarmak mı daha önemli kilo verip hafiflemek mi? karar tamamiyle senin..
Evet dun buna benzer bir menu yedim sabah canim zaten pilav yada makarna yersem o ogun ekmek yemem. Meyveyide yogurtla sutle yiyemiyorum tadi hosuma gitmiyo yaa ama haklisin tatlimcanım bak
sabak dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta peynir zeytın domates salatalık ye
eger canın çekerse 1 çay kaşığı bal recel tercih edebilirsin
öğlen
tost ayran
akşam 2 kaşık pilav ve ne yemek yaptıysan birazda ondan salata yiyebilirsin ekmek yama çünkü pilav var yada pilav yeme 1 dilim ekmek ye
meyve yediğin zman yoğurt yada süt ile birlikte ye şkeri dengelemek adına ve bol su iç
su gibisi var mı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz 2 bardak içerim akşama kadar 2.5 lt yi buluyo suBirde ben gunde 1 bardak su ya icerim ya icmem yillardir su ihtiyacimi kahve cay meyvesuyu bazen sut icince yetiyo su icmeyi hic sevmiyorum
2 tane tarçın çubuğu ve yarım limonun suyu ile kendine 1,5 ltlik su hazırla, onu zorlayarak iç her gün. Kilo vermene çok yardımcı olacak.Birde ben gunde 1 bardak su ya icerim ya icmem yillardir su ihtiyacimi kahve cay meyvesuyu bazen sut icince yetiyo su icmeyi hic sevmiyorum
sence nasıl olmuş?Biraz gec oldu kizlar ama bugun ne yedim
Sabah 1.5 simit
2 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
3 salatalik 2 domates
1 bardak sutlu kahve
Yesillik biraz
Ogleden sonra 8 tane kuruyemis
250 gr kadar cilek
Aksam
Sifir yagla pismis 1 konserve bamya 1 kabak az sogan domatesle pismis yemek ustune dereotu ve 3 kasik yogurt
Arada 1 sutlu sekerli kahve daha ictim
Nasil olmus bugun sizce toplam kac kalori aldimki
Kesinlikle durduruyorSence stres kilo verimini durdururmu hani az yada saglikli yesen bile kilo vermeyi etkilermi?
1.5 simit çok fazla yarım simit yeterli olabilirdi kahve yerine şekersiz çay tercik edebilirsin öğlen kuruyemiş yerine seni tok tutacak ama hafif şeyler tercih et sütlü şekerli kahve yerine de bitki çayları var şşekersiz daha doğru olabilir bol bol su içmeyide unutmaBiraz gec oldu kizlar ama bugun ne yedim
Sabah 1.5 simit
2 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
3 salatalik 2 domates
1 bardak sutlu kahve
Yesillik biraz
Ogleden sonra 8 tane kuruyemis
250 gr kadar cilek
Aksam
Sifir yagla pismis 1 konserve bamya 1 kabak az sogan domatesle pismis yemek ustune dereotu ve 3 kasik yogurt
Arada 1 sutlu sekerli kahve daha ictim
Nasil olmus bugun sizce toplam kac kalori aldimki
Slm sen yine 13 kiloda olsa vermissin 2 beden dusmek demek bu ben 2 beden dusaem nasil rahatlardim simdi.aslinda ben gunluk 1400 kalori civari aliyorum uzun suredir ama yok kilolar oynamiyo acaba stres hormonu mu durduruyo kilo vermemi. Kafada surekli olumsuz dusunce mutsuz bir hayatim varSlm ben de 2 ayda 13 kilo verdim ama suan neden bilmiyorum inanılmaz köpük durumdayım vermem gereken 33 kilo daha var ama adapte olamıyorum. Yazıları okuyorum umarım bende de yeniden bir kıkırdak olur bu bekleyiş biter
Ewet fazla biliyorum ama iste dayanamadim kahveyi sutsuz sekersiz denedim ama icemedim1.5 simit çok fazla yarım simit yeterli olabilirdi kahve yerine şekersiz çay tercik edebilirsin öğlen kuruyemiş yerine seni tok tutacak ama hafif şeyler tercih et sütlü şekerli kahve yerine de bitki çayları var şşekersiz daha doğru olabilir bol bol su içmeyide unutma
Bencede durduruyor yoksa aylardir niye kilo aliyim yada hep yerimde sayiyimKesinlikle durduruyor
Masallah sana ben gunde 1 lt su icsem raziyimsu gibisi var mı yaaa valla sabah kalkar kalkmaz 2 bardak içerim akşama kadar 2.5 lt yi buluyo su