91 kilodan 50 kiloya maratonum

S

Slm sen yine 13 kiloda olsa vermissin 2 beden dusmek demek bu ben 2 beden dusaem nasil rahatlardim simdi.aslinda ben gunluk 1400 kalori civari aliyorum uzun suredir ama yok kilolar oynamiyo acaba stres hormonu mu durduruyo kilo vermemi. Kafada surekli olumsuz dusunce mutsuz bir hayatim var
Ben boşluktan ve sıkılmaktan aldım kilolari . Hayatımın son 8 yılı hiç düşündüğüm gibi gelişmedi. Hayatımdaki değişiklikler beni çok sosyal bir ortamdan asosyal birine dönüştürdü. Yapım ve ruhuma tersken çok yalnız kaldım. Hayatımda sadece eşimin olmasına alisamadim ve bağımlılık geliştirdim. Çünkü o kadar yalnızım ki o olmayınca tek başıma kalıyordum. Ben 35. Yaş günümde bunu değiştirdim 4 ay önce silkelendim. Sorunumun kaynağını buldum. Kilo aldık yalnizlastim yalnizlastikca kilo aldım. Bu da beni mutlu eden herseyden uzaklaştırdı. Önce arkadaşlarımla alışverişi bıraktım sonra utandigimdan yemeğe çıkmayı sonra dışarda uzun süre kalmaz oldum çünkü çabuk yoruluyordum. Bir süre sonra alışverişte gittiğimiz mağazalar farklılasti alışveriş bile keyifli olmaz oldu. Vs vs vs 75 e düştüğümde ki bu benim ilk hedefim bol bol arkadaşlarımla olacağım. Eskisi gibi neşeli bir ben tel de konuşmaktan sa dışarda görüsecegim ikinci hedefim yılbaşında 65 kilo olacağım bu yeni bir ben demek ra tatilde 55 kilo olarak tatile gideceğim. Eşim ikinci bir balayı olsun dedi :KK200:

Kizlar gunu gunune ne yedigimi yazmam zor oluyor ama su kadarini soyleyim genelde 1 ogun yiyorum . Ve atistirmalar gunluk 1000 kaloriyi gecmemeue calisiyorum cunku hayatimda spor yok. Okul yok is yok ev hayati bu kadar kiloyla spor yapmakta eziyet . Bu sekilde kilo vermeye calisiyorum suara adet donemim oyuzden tartilmiyorum zaten hergun tartilmakta insani yaniltiyor. Kendimi boyle yemeye verip nasil bu hale getirdim yaa insan en buyuk kotulugu yine kendine yapiyo bazen. 55 kiloya dussem bile raziyim ve bidaha hi 55 i gecmesem kilolu olmaktan orami burami kapatmaktan biktim artik
Ben her çtesi sabah tartıliyorum suan kilon çok başlarına zarar verir 85 e dusunceye kadar spor yapma bence doktorum bunu önermisti hem yemeği kesip hem sporu aynı anda azaltirsan kilo vermen bir süre sonra duruyor. Ben 85 e düşüktükten sonra spora başladım zaten vücudum otomatik istedi yerimde duramaz oldum 13 kiloyu taşımayı bırakınca inan otururken bacaklarım ağrıyor artık kalkıp yürümek istiyorum. Bi de insülin i dengelemek için iyi

Ben her çtesi sabah tartıliyorum suan kilon çok başlarına zarar verir 85 e dusunceye kadar spor yapma bence doktorum bunu önermisti hem yemeği kesip hem sporu aynı anda azaltirsan kilo vermen bir süre sonra duruyor. Ben 85 e düşüktükten sonra spora başladım zaten vücudum otomatik istedi yerimde duramaz oldum 13 kiloyu taşımayı bırakınca inan otururken bacaklarım ağrıyor artık kalkıp yürümek istiyorum. Bi de insülin i dengelemek için iyi
Simdi kac kilosun cnm anladigim 98 den 85 e dustun ve spora basladin sanirim yanlissam duzelt senle o kadar benziyoruzki bende aynen sosyal bir hayattan asosyal hayata gecince yeme bozuklugum iyice ilerledi. Yalnizlik cok yemeye cok yemek kiloya cok kilo yine yalnizliga sebep oldu bendede . Insan kilo aldikca bir yere gidesi kimseyi goresi alisveris yapasi gelmiyo

Ben 96 dan 83 e düştüm geçen hafta 1 kilo aldım ama doktor vücudumun direndigini söylüyor. 85 e düşünce spor verdi haftada 3 gün 30 dakika ile başladık yavaş yavaş artacak. Erken başlasaydim kasları biraz zarar verirdim kilo çok olunca

Ben 96 dan 83 e düştüm geçen hafta 1 kilo aldım ama doktor vücudumun direndigini söylüyor. 85 e düşünce spor verdi haftada 3 gün 30 dakika ile başladık yavaş yavaş artacak. Erken başlasaydim kasları biraz zarar verirdim kilo çok olunca
peki daha önceden yürüyüş yapıyor muydunuz ben yürüyorum hafif tempoda koşuyorum :KK23:acaba zarar veriormuyum ben kaslara

Ben boşluktan ve sıkılmaktan aldım kilolari . Hayatımın son 8 yılı hiç düşündüğüm gibi gelişmedi. Hayatımdaki değişiklikler beni çok sosyal bir ortamdan asosyal birine dönüştürdü. Yapım ve ruhuma tersken çok yalnız kaldım. Hayatımda sadece eşimin olmasına alisamadim ve bağımlılık geliştirdim. Çünkü o kadar yalnızım ki o olmayınca tek başıma kalıyordum. Ben 35. Yaş günümde bunu değiştirdim 4 ay önce silkelendim. Sorunumun kaynağını buldum. Kilo aldık yalnizlastim yalnizlastikca kilo aldım. Bu da beni mutlu eden herseyden uzaklaştırdı. Önce arkadaşlarımla alışverişi bıraktım sonra utandigimdan yemeğe çıkmayı sonra dışarda uzun süre kalmaz oldum çünkü çabuk yoruluyordum. Bir süre sonra alışverişte gittiğimiz mağazalar farklılasti alışveriş bile keyifli olmaz oldu. Vs vs vs 75 e düştüğümde ki bu benim ilk hedefim bol bol arkadaşlarımla olacağım. Eskisi gibi neşeli bir ben tel de konuşmaktan sa dışarda görüsecegim ikinci hedefim yılbaşında 65 kilo olacağım bu yeni bir ben demek ra tatilde 55 kilo olarak tatile gideceğim. Eşim ikinci bir balayı olsun dedi :KK200:
inşallah ne güzel olur 55 kilo :KK200: benim içinde tabi
insan kilo aldıkca uzaklaşıyor herşeyden cok iyi anlıyorum tekrar hayata döneriz umarım :):KK55:

Evet bayanlar 161 boyunda tami tamina 91 kilo yum
Ve diyete basliyorum
En dusuk kilom 58 di. Ama ben onun bile asagisini 50 kiloyu hedefliyorum
Tabi dile kolay 41 kg vermek
Uzun surecek belki 1 yil ama dirayetli olacam tartida 50 yi gorene kadar yilmicam. Hep ayni tarz kiyafet giymekten giydigimin yakismamasindan biktim artik ustume dogru durust birsey almak gelmiyo icimden cunku aynaya bakiyorum yakismiyo onde gobek yanda simitler kalin bacaklar boyda kisa. Boyundan 30 sayi yukardayim . Ben bu hale nasil geldim peki???
Dogumlar cocuk bakmak 7/24 hareketsiz bir hayat gurbete gelisimiz yalnizlik is bulamamak issizlik ve sonuc duygusal boslugu yemek yiyerek gidermeye calisan ben mutsuz bir evlilik de cabasi
Farkettimki yemek yiyerek hicbir sorun cozulmuyo aksine ustume kilo lar yapisiyo ve ben aynaya baktikca daha mutsuz oluyor caresiz hissediyorum. Haydi bana destek olun sizlerin destegi benim icn cok onemli
P

Yazını okuyunca harfi harfine aynı beni tasvir etmiş dedim ; gurbet , yalnızlık , is hayatından sonra evde mahkumiyet, doğum ve bunların getirdiği duygusal yeme bozukluğu , tatlı krizleri ... neticede üste yapışan kilolar ve daha fazla mutsuzluk . Tuzlu su içmek gibi , ictikce yandık yandıkca ictik..
Bende 84.3 çıktım bugün tartı da. kısa vadede hedefim 1 ekim 80 olmak .
İN sallaH ulasiriz hedeflerimize .

P

Yazını okuyunca harfi harfine aynı beni tasvir etmiş dedim ; gurbet , yalnızlık , is hayatından sonra evde mahkumiyet, doğum ve bunların getirdiği duygusal yeme bozukluğu , tatlı krizleri ... neticede üste yapışan kilolar ve daha fazla mutsuzluk . Tuzlu su içmek gibi , ictikce yandık yandıkca ictik..
Bende 84.3 çıktım bugün tartı da. kısa vadede hedefim 1 ekim 80 olmak .
İN sallaH ulasiriz hedeflerimize .
Cok sevindim kendim gibi yasam suren birini bulduguma inan.senin kilon yine 84 lerde.ben pzt tartildim 88.5 ciktim genelde pztleri tartiliyorum. 1 haftada 1 kilo versem seviniyorum inan cogu zaman da tam 1 kilo bile degil verdigim. Neyse insallah azda olsa veririm gider kilolar. Ozguvenim bitti. Benim ilk hedefim 7 li rakamlari yeniden gormek sonra 6 lar sonra 5 ler insallah sende basarirsin cnm

Evet kızlar bugun tartıldım 88 dim.
3 haftada 91 den 88 e indim şukur. Haftada 1 kilodan fazla veremiyorum cunku spor yok yasamım hareketsız. Zaten bu kadar cok kıloyla spor da cok zor olur. Sadece yedıklerıme dıkkat ederek 1 haftada 1 kilo giderse seviniyom . Belli diyet listem yok kalori hesabıyla gunluk 1200 cıvarı yiyorum

Kizlar dun tartildim 87.5 olmusum 17 agustosta basladim 91 kiloyla
Ve 10 eyluldeki kilom 87.5 .
10 kilo daha verince egzersiz yuruyuslere baslicam

Boyum 162 91 kiloyken 46 beden giyiniyodum hala 46 . 80 e dussem 44 beden olcam 73 ken 42 beden
65 kilo olsam 40 beden. 58 kilo 38 beden
Ve hedefim 50 kilo 36 beden cok uzun bir yol bu ama benim icin artik diyet degil yasam sekli olcak bu oyuzden suresine takilmiyorum simdilik gunde 4000 adim yurumek de hedefim

X