- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Ben boşluktan ve sıkılmaktan aldım kilolari . Hayatımın son 8 yılı hiç düşündüğüm gibi gelişmedi. Hayatımdaki değişiklikler beni çok sosyal bir ortamdan asosyal birine dönüştürdü. Yapım ve ruhuma tersken çok yalnız kaldım. Hayatımda sadece eşimin olmasına alisamadim ve bağımlılık geliştirdim. Çünkü o kadar yalnızım ki o olmayınca tek başıma kalıyordum. Ben 35. Yaş günümde bunu değiştirdim 4 ay önce silkelendim. Sorunumun kaynağını buldum. Kilo aldık yalnizlastim yalnizlastikca kilo aldım. Bu da beni mutlu eden herseyden uzaklaştırdı. Önce arkadaşlarımla alışverişi bıraktım sonra utandigimdan yemeğe çıkmayı sonra dışarda uzun süre kalmaz oldum çünkü çabuk yoruluyordum. Bir süre sonra alışverişte gittiğimiz mağazalar farklılasti alışveriş bile keyifli olmaz oldu. Vs vs vs 75 e düştüğümde ki bu benim ilk hedefim bol bol arkadaşlarımla olacağım. Eskisi gibi neşeli bir ben tel de konuşmaktan sa dışarda görüsecegim ikinci hedefim yılbaşında 65 kilo olacağım bu yeni bir ben demek ra tatilde 55 kilo olarak tatile gideceğim. Eşim ikinci bir balayı olsun dediS
Slm sen yine 13 kiloda olsa vermissin 2 beden dusmek demek bu ben 2 beden dusaem nasil rahatlardim simdi.aslinda ben gunluk 1400 kalori civari aliyorum uzun suredir ama yok kilolar oynamiyo acaba stres hormonu mu durduruyo kilo vermemi. Kafada surekli olumsuz dusunce mutsuz bir hayatim var