90'larda çocuk olmak.

''O Mahur beste çalar Müjgan la ben ağlaşırız'' Gibi oldu konu :)

Ahmet Kaya aklıma gelmişken açalım winapımızı adamı dertlendiriyor yanına birşeyler istiyor illa ama değer :)

bu patlayan şekerlerden bir çocukcağız vefat etmişti.. meğersem çok sağlıksızmış tükürük bezlerindeki salgıları bozan bir yapısı varmış da çocuğun soluk borusu tıkanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. haberlerde görünce nasıl üzülmüştüm

Allah annesine babasına sabırlar versin.

öyle düşünme canım ya, biz yine şanslıyız, şimdiki nesil sokağa adımını bile atamıyor, bütün o oynadığımız güzel oyunları, arkadaşlıkları, düşmeyi kalkmayı kan ter içinde oynamanın tadını bilmiyorlar, yeğenlerimi görüyorum komşuların çocuklarını görüyorum her birinin elinde cep telefonu, odalarından çıkmıyorlar, bütün gün okul, ders, boş zaman aktiviteleri bilgisayar oyunları sadece, çok yazık..

ben ilk dershaneme lise sonda 3 ay gittim sadece, o ilk ve son oldu, ama şimdi ilkokuldan itibaren dershane etüt, okul dışında da çalışıyorlar, Hindistan'daki eğitim sistemiyle alay ederdik, çocuklar en ufak bir not düşmesinde dahi ek ders alıyorlarmış, yok gençler sınıfta kalınca intihar ediyormuş, biz de yaklaştık onlara... çok komik..

çocuklar çocukluklarını yaşayamıyorlar.. her biri büyümüş de küçülmüş gibi.. o yaşta ciddi ciddi oturup gelecek planları yapıyorlar.. Allah bana çocuklar verir de bu sistemin düzenin içinde kalırsam ne yapacağım şimdiden bilemiyorum..

çok üzülüyorum çocuklarımıza...

Rosalinda 2000 başıydı sanki :44:

Biz şanslıydık hemde çok. Çocukluk yaşadık sokaklardan eve toz toprak getirerek. Geçti büyüdük sadece o günleri birdaha yaşayamıyacağım için üzülüyorum. Eminim şimdikine göre hepimiz çok daha fazla yaşadık çocukluğumuzu

bende öyleyim şimdi ben ve kızkardeşim ayaklarımız üstünde yeni yeni durabiliyoruz ama daha 2 tane kardeşim üniversiteydi,sınavdı uğraşıyorlar ne olacak belli değil..
bi de evlenip çocuk sahibi olacaz,onları büyütüp hayata hazırlayacaz çok umutsuzlaşıyorum düşününce..
herşey gitgide kötüleşip,zorlaşıyor..

olabilir tam emin olamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…