- Konu Sahibi MawidenKadin
-
Bu oyuncağın bi adı sanı var mıydı hatırlamıyorum ama bizde de vardı
Eki Görüntüle 427255
Eki Görüntüle 427256
Bu kumbaralardan eminim çoğumuz da vardı
Bizde kırmızı ve mavisi vardı
Eki Görüntüle 427257
Eki Görüntüle 423832 Eki Görüntüle 423844 Eki Görüntüle 423843 Eki Görüntüle 423842 Eki Görüntüle 423841 Eki Görüntüle 423840 Eki Görüntüle 423839 Eki Görüntüle 423838 Eki Görüntüle 423837 Eki Görüntüle 423836 Eki Görüntüle 423835 Eki Görüntüle 423834 Eki Görüntüle 423833 Eki Görüntüle 423830 Eki Görüntüle 423831 Eki Görüntüle 423845
tüm sayfaları okudum içime resmen büyük bi burukluk çöktü..çılgın bedişi,power rangersı,luz claritayı,tsubasayı,şeker kız candyi,georgia yı en başta kaçırmadan izlerdim 2000 lerden itibaren ergenlikti,büyümekti dediler sokağada çıkarmadılar oynamaya ondan sonrada okullar,sınavlar,iş bulalım dedik 23 yaşındayım ama sanki çocukluğumda yaşayamadığım çok şey eksik..
Nilim o ocak üstünde tost yapan alet hala bizim evde aktif olarak kullanılmaya devam ediyor. :)
öyle düşünme canım ya, biz yine şanslıyız, şimdiki nesil sokağa adımını bile atamıyor, bütün o oynadığımız güzel oyunları, arkadaşlıkları, düşmeyi kalkmayı kan ter içinde oynamanın tadını bilmiyorlar, yeğenlerimi görüyorum komşuların çocuklarını görüyorum her birinin elinde cep telefonu, odalarından çıkmıyorlar, bütün gün okul, ders, boş zaman aktiviteleri bilgisayar oyunları sadece, çok yazık..
ben ilk dershaneme lise sonda 3 ay gittim sadece, o ilk ve son oldu, ama şimdi ilkokuldan itibaren dershane etüt, okul dışında da çalışıyorlar, Hindistan'daki eğitim sistemiyle alay ederdik, çocuklar en ufak bir not düşmesinde dahi ek ders alıyorlarmış, yok gençler sınıfta kalınca intihar ediyormuş, biz de yaklaştık onlara... çok komik..
çocuklar çocukluklarını yaşayamıyorlar.. her biri büyümüş de küçülmüş gibi.. o yaşta ciddi ciddi oturup gelecek planları yapıyorlar.. Allah bana çocuklar verir de bu sistemin düzenin içinde kalırsam ne yapacağım şimdiden bilemiyorum..
çok üzülüyorum çocuklarımıza...
Rosalinda 2000 başıydı sanki :44:
Biz şanslıydık hemde çok. Çocukluk yaşadık sokaklardan eve toz toprak getirerek. Geçti büyüdük sadece o günleri birdaha yaşayamıyacağım için üzülüyorum. Eminim şimdikine göre hepimiz çok daha fazla yaşadık çocukluğumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?