- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.432
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
kesnlikle minik o turuncu kapakli plstik kavanozu hic unutmam :)Ayrandan sonra milli içecek
KarabiberimSerdar ortaç şarkısı vardı bitane
Hep onu söylerdik
Adını unuttum
Babam dedemden gizli taksit yapmış gazete kupponu ile çeyiz almış hep anlatır :)Babam taksitle çamaşır makinası buzdolabı aldığında uykuları kaçmış
Sen benden daha modenmissin benim ilk telefon 5110 :))3310 ilk telefonum oldu 2003 te miydi
Yılan oynardım durmadan
Kimsede yoktu
Tutulmuştu ama o dönem değil mi izleyeni çoktu,yaa gesmise gidince animsadim kucuk iboyu biz de izledik nasil oldu nasil yaptik blmiyorum ama izledik
Gazete kuponu ne meşhurduBabam dedemden gizli taksit yapmış gazete kupponu ile çeyiz almış hep anlatır :)
Perma saçlar modaydı annem de yaptırmıştı :)Erkek fatma gibiymişim ben
tabi herkeşler izliyordu hatta sonra kucuk onur cikti o da dizi yaptiydi.Ya annem cok uzulurdu kucuk ibonun hallerineTutulmuştu ama dönem değil mi izleyeni çoktu,
Sen benden daha modenmissin benim ilk telefon 5110 :))
Çok severdim :) eskiden gittiğimiz yerlerde meşhurdu çay bahçeleri vardı tabi o zamanlar90 lar deyince "oralet"de es gecilmemeli
ablamin vatkali ceketleri vardi tek dugmeli rengarenk ayy nasil bi havliydi dugunlerde falan ve kaşlari incecikti
kesnlikle minik o turuncu kapakli plstik kavanozu hic unutmam :)
Evet onuruda hatırlıyorum,ben okula gitmiyordum daha yabancı bir dizi vardı manuela ne meşhurdu hele kızın saçları çok güzelditabi herkeşler izliyordu hatta sonra kucuk onur cikti o da dizi yaptiydi.Ya annem cok uzulurdu kucuk ibonun hallerine