- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.441
14 :)17 :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 :)17 :))
İyi dayanmışlar maşallah :))Bende konuştum annem ablam arkadaşım birde iş çıkışı heriflen
Demek 90 lilar yememis :/Ondan yemedim bak bilmiyorum
Demek 90 lilar yememis :/
Bı arada kargoyu aradım şikayet için kaç gün oldu beee dedimİyi dayanmışlar maşallah :))
Niye yemiyonuz ya yiyinDemek 90 lilar yememis :/
DokunuyorNiye yemiyonuz ya yiyin
Hahah atletlen duruyoYeleği çıkardın mı ))
Ya bana da kargo gelecekti gelmiş bulamamış sinir oldum eşimin üstüneydi. Onun kimliğiyle gitsem şubeye verirler mi?Bı arada kargoyu aradım şikayet için kaç gün oldu beee dedim
Kim nereyeDokunuyor
Napcağını şaşırdıHahah atletlen duruyo
Çok önemli bişey değilse verirler adı a ile başlayan kargo bana kim olduğumu bile sormuyor kapıda alt komşuya üst komşuya yanlışlıkla vermiş olsa verirYa bana da kargo gelecekti gelmiş bulamamış sinir oldum eşimin üstüneydi. Onun kimliğiyle gitsem şubeye verirler mi?
Ama acayipti hava ya ne giydireceğimi bilemedimNapcağını şaşırdı
O parmaklı şey banaKim nereye
Yurtiçi bu. Yahu geldiysen ara boşuna telefon numarası vermiyoruz. Gerçi alıcı ödemeli ben ödeyecektim, parayı verince verirler herhaldeÇok önemli bişey değilse verirler adı a ile başlayan kargo bana kim olduğumu bile sormuyor kapıda alt komşuya üst komşuya yanlışlıkla vermiş olsa verir
Digerleri öyle değil ama
O parmaklı şey bana
Yurtiçi bu. Yahu geldiysen ara boşuna telefon numarası vermiyoruz. Gerçi alıcı ödemeli ben ödeyecektim, parayı verince verirler herhalde
Yok dokunmadan saaapiyom benAnaaa bu nasıl olur sen ona dokunuyor olmayasın