- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.261
Şimdilik :) 1 aydır çalışmıyorum. Bugün bi iş buldum gidip konuşcam bakalım :))Çalışma Hayatı sona mi erdi ?
Bu deli evde durmaz:)Şimdilik :) 1 aydır çalışmıyorum. Bugün bi iş buldum gidip konuşcam bakalım :))
Konuyu değil üyeyi attij banaBu konu kitlenmis
Son mesajlarina bakKonuyu değil üyeyi attij bana
Evdeki rahat varkenŞimdilik :) 1 aydır çalışmıyorum. Bugün bi iş buldum gidip konuşcam bakalım :))
Bu deli evde durmaz:)
Evdeki rahat varken
Vay arkadaş benimkinde de var bu potansiyeli sırf oyuzden söylemiyorum :/Son mesajlarina bakbeceremedim galiba
Silmeye alisti kadinEvde depresyona girdim :)))
Hem para lazım paraaa
O zaman tamam :)Evde depresyona girdim :)))
Hem para lazım paraaa
Amqn diyim caktirma herifineVay arkadaş benimkinde de var bu potansiyeli sırf oyuzden söylemiyorum :/
Aileme benim adıma msj yazdığı oldu mesela bakalım onun hakkında ne düşünüyorlar diye gözümün önünde yaptı birde gülerek Allah tan falso vermedi ablamAmqn diyim caktirma herifine
:))) cok fenaymisAileme benim adıma msj yazdığı oldu mesela bakalım onun hakkında ne düşünüyorlar diye gözümün önünde yaptı birde gülerek Allah tan falso vermedi ablam
Ayyy çok özledimmmmmSilmeye alisti kadin
Hayırlısı olsun inşallah bakalım kafama yatarsa :))O zaman tamam :)
Benimki de telefondaki her deliğe bakar:))) cok fenaymis
Evi sil kizam elin dukkanini siliyo yahuuuAyyy çok özledimmmmm
Hayırlısı olsun inşallah bakalım kafama yatarsa :))
Benimkide bakar ben delilleri karartiyom sende oyle yapBenimki de telefondaki her deliğe bakar
Yarın silcem :)) her gün ev mi silinir?Evi sil kizam elin dukkanini siliyo yahuuu
Allah hayırlı işler hayırlı insanlarla karşılaştırınlAyyy çok özledimmmmm
Hayırlısı olsun inşallah bakalım kafama yatarsa :))
Evet sanki ben yakiniyormusm gibi yazdı:))) cok fenaymis