- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
ben de coook ozluyorum ve cocuklarimin benim gibi bir cocukluk yasayamamasi beni cok uzuyor biz cok sansliydikHakikaten öyle
Derin bir nefes aldım
Özlediğimi kemiklerime kadar anladım
Gerçekten öyleben de coook ozluyorum ve cocuklarimin benim gibi bir cocukluk yasayamamasi beni cok uzuyor biz cok sansliydik
Sen erken yatıyordunİyi geceler kızlar ben yatmaya gidiyorum uykum geldi.
iyi uykular vee onceden oyle yumusacik yastiklar olmazdi tas gibi yun yastik olurdu diyeyim son onİyi geceler kızlar ben yatmaya gidiyorum uykum geldi.
Permali saçlar kahkuller vardıDDDD
iyi uykular vee onceden oyle yumusacik yastiklar olmazdi tas gibi yun yastik olurdu diyeyim son on
esimle ben pamuk kullaiyoruz am cocklar yumusak seviyor maalesefYün yastık daha iyi geliyor bana hala
Hazır yastıklar terletiyor
Pamuğu dilediğin gibi ayarla
İlk dört sene siyah önlük son sene mavi önlükle ilkokul yılları...
Bizde pamuk ☺esimle ben pamuk kullaiyoruz am cocklar yumusak seviyor maalesef
annem yakami kendi yapardi el isi tiglaİlk dört sene siyah önlük son sene mavi önlükle ilkokul yılları...
cizgifilm saati vardi erknden kalkardimÇılgın Bediş e bayılırdim :)
Hakan Peker in karam , Mustafa sandalin onun Arabası var, mahsun Kırmızıgül un kızlar kızlar gelemmi şarkıları aklımda kalanlar
Hügo izlerdim , cumartesi pazar sabahı erken kalkardim sırf çizgi film yakalamak için..
Çılgın Bediş e bayılırdim :)
Hakan Peker in karam , Mustafa sandalin onun Arabası var, mahsun Kırmızıgül un kızlar kızlar gelemmi şarkıları aklımda kalanlar
Hügo izlerdim , cumartesi pazar sabahı erken kalkardim sırf çizgi film yakalamak için..
hep aramak istemisimdir cesaret edemedim.Ablama sessiz telefonlar gelirdi bir de o da cilveli cilveli aloo derdi vay hainHügooo hatırlıyorum
Yaşça biraz daha büyüğüm anlaşılanBen hiç siyah giymedim
Hep maviydi bizde
Örme yakalar vardı
1996 ilk yıl