Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler. Bende bu son 4 5 günü cok feci gecirdim yine. Bugun eve geldim. Dun temizlik yaptık. Birde ayağımı burktum mu, berttirdim mi birşeyler oldu epey aciyor. Tabi en büyük etken kilodur![]()
Geçmiş olsun dikkat et fazla zorlama ayağını, cumaya kadar liste yaz lütfen yine 100 altında bir rakam görürsen senle birlikte ooohhh bea diyip sevinecemİyi geceler. Bende bu son 4 5 günü cok feci gecirdim yine. Bugun eve geldim. Dun temizlik yaptık. Birde ayağımı burktum mu, berttirdim mi birşeyler oldu epey aciyor. Tabi en büyük etken kilodur![]()
Yarin tartilmak istemiyorum. Cuma tartilcam. Çünkü ocak ayini hic verimli geciremedim. Ayin yarisi bitti ben oldugum yerde kaldim. Boyle olmicak galiba diyetisyen destegi alicamGeçmiş olsun dikkat et fazla zorlama ayağını, cumaya kadar liste yaz lütfen yine 100 altında bir rakam görürsen senle birlikte ooohhh bea diyip sevinecem![]()
Diyete ragmen mi gitmiyor, yoksa diyet mi iyi gitmiyor :) mesele burda galibaKizlar mrb benim kilo iki aydır durdu ya 85 86 gidip geliyorum sabah 85.6 napcam ya
40 numara bot almışız ayaklar kocaman ondan oyle dedimGeçmiş olsun niye kilo olsun ya zayıf biri burkamaz mı ayağını
bunun dışında kan gruplarına göre metabolizmayı yavaşlatan yiyecekler olabiliyor. onları da tüketmemek gerek. mesela 0 gruplarının lahana, karnıbahar, kurufasulyeyi sık sık tüketmemesi lazım.metabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.
Bende heves ettim de onun yasaklari cok fazla geldi bana. Havuc patates bile yasakmışAmine Busra büş sende gelinsen birlikte yaparık belki he ne dersin? Yapamazsak denedik olmadı deriz neydek
60kiloyum fulya apayı dinle dedin aklımı çeldi 5 dk dinledim sadece bi 3 ayı duydum ne yapacuk bilmiyorum
![]()
canım canlı yayını linkten dinle. orada paylaşım yaptı. takvimi de yayınladı. ben aralıklı oruç modunda başladım. çok sıkmadan. katı değilim ama gevşek de değilim. hadi azim olsun bize.Amine Busra büş sende gelinsen birlikte yaparık belki he ne dersin? Yapamazsak denedik olmadı deriz neydek
ben o kadar bakmıyorum. mesela mücverin içinde azcık un var. yedim. ama abartı yemiyorum.Bende heves ettim de onun yasaklari cok fazla geldi bana. Havuc patates bile yasakmış