• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşüm :( hiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)[/QUOgecmıs olsun cnmm

çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatın inşallah:16:

teşekkür ederim canımcım:16::54:

evet tatlım gerçekten kaynana oldum oğlumun sözünü yaptık:1:

ooo masalahh Rabbıım hayırlı gecım dırlık versın inşallahh

gunaydınlarr kızlarr

BİRİSİ BÜKME Mİ DEDİİİİ :25::25::25::25::25::25::20::20::20::20::20::20:
COK SEVERIM VE COK GÜZEL YAPARIMM KENDILERİNİ...AYRICA COK GÜZEL GÖTÜRÜRÜMMMM:37::37::37::32::32:

herkese günaydın...

azcık ucundan grip oluyorum sanırım doktora gittim ilerlemeden yeni geldim işe...geçmişi okuyorum dünden beri...

Mehtap canım evet doğum, ölüm zamanı ve evleneceğimiz kişi asla değişmezmiş bende bir din görevlesinden öğrenmiştim çok merak ederdim kadere boğunmu eğeceğiz yani ne yaparsak yapalım diye hayır demişti bu 3 konu dışında kendimiz hayatımıza yön verebiliriz...kaderimizi olumlu ya da olumsuz etkileyebiliriz...

kızlar mantoyu aldım bugün yarın gelir bakalım nasıl durcak üstümde....foto eklerim becerebilirsem...
hııııııııımm o zaman dünkü karışıklıga dönersek :1: boşanınca başkalarıyla evleniyorlar o noluyorki acep? ozaman tek eş değil 2 eş felan oluyor kaderinde. öyle düşündüm. cidden karışıkmış bu konular yaaa:1::1:

manto resmi isterizzzzzzzzzzzzz:52::52::52:

herkese günaydın...

Xay abla hayırlı olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin...

teşekkür ederim canımcım amin inşallah:16::54:

ooo masalahh Rabbıım hayırlı gecım dırlık versın inşallahh

gunaydınlarr kızlarr

BİRİSİ BÜKME Mİ DEDİİİİ :25::25::25::25::25::25::20::20::20::20::20::20:
COK SEVERIM VE COK GÜZEL YAPARIMM KENDILERİNİ...AYRICA COK GÜZEL GÖTÜRÜRÜMMMM:37::37::37::32::32:

teşekkür ederim aminn inşallah:16::54:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ankarada herkes hasta bu ara hem de çok uzun sürüyor iyileşmeleri dün gece az da olsa kar yağdı belki mikroplar ölmüştür birazcık

teşekkür ederim abla. ogün bir kaç arkadaşım grip olduk dedi bende kendi kendime ohh bu sene hasta olmadım dedım pat sabahı bende aynı yolun yolcusuyum :S umarım mikroplar ölür havalar düzelir. benim hastalığımda hiç çekilmez ha :) naz yapacak kimsede yok yanımda çok sıkıcı geçiyor bu sefer :D

temizlik yapım dedim bi saatte bile sürmedi ya. ev tertemizmiş:1: sporumuda yapıyım birazdan sonra güzel bi duş alayım. :12:

nevincim hayırlı olsun manton canım resim isteriz tabii ki

hııııııııımm o zaman dünkü karışıklıga dönersek :1: boşanınca başkalarıyla evleniyorlar o noluyorki acep? ozaman tek eş değil 2 eş felan oluyor kaderinde. öyle düşündüm. cidden karışıkmış bu konular yaaa:1::1:

manto resmi isterizzzzzzzzzzzzz:52::52::52:

bekliyorum hala gelmedi kargodan...yüklerim inşallah....donuyorum çok soğukkk...

teşekkür ederim abla. ogün bir kaç arkadaşım grip olduk dedi bende kendi kendime ohh bu sene hasta olmadım dedım pat sabahı bende aynı yolun yolcusuyum :S umarım mikroplar ölür havalar düzelir. benim hastalığımda hiç çekilmez ha :) naz yapacak kimsede yok yanımda çok sıkıcı geçiyor bu sefer :D

yazcam yazcam unutuyorum yahuu geçmiş olsuunnnn:54:

Son düzenleme:
meraba herkesee,,,
ben demısdım dun ben yarın baslıom dıe basladım :)))
ınsallah ıradem guclu gelırrrrrrr:)))

sabah 8.30 kalktım,,,
buyuk bardak cevızlı su ıctım ,sonra 20 dk uzay bısıkletınde spor yaptım oturmadan,,
sonra 2 km de yurume bandında yurudum 25 dk falan surdu ,,
dus falan derken yarım saat gecdı 10.30 gıbı bıraz peynır, 3 zeytın,bır dılım ınce ekmek ve 3 bardak lımonlu cay ıctım:))
ara ogunu yapmadım yarım saat sonrada salata ve zeytınyaglı pırasa yıcem saat 4 gıbı tekrar 2 km yurucem ve 30 dk uzay bısıkletınde spor yapcam :)))
yanlız bu spordan sonra sureklı dus alma olayı kotu yaa :)) oyle de duramam terlı terlı,,sannırım sacımı kısa kestırmelıyım:))

ay abla daha ne ya gelenlerin içinde bende olmak istiyorum beni yemeklerin içinden alamassın ama söleyim :3::3::3::3::3:

buyur gel canım ben sana özel diyet mama yaparım :1:

hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşüm :( hiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
geçmiş olsun Allah şifalar versin

dafii mammalar süperrr ellerine sağlık vallla yenayla damak zevkimiz aynı arabaya atlayayım yena yol üstü onuda alıp gelirim:))
senin gönlünde evinde hepimize yer var sanırım kolay gelsin

buyurun canım bekliyorum:23:

ayy daficim istanbuldamıydın topikdekileri alıp geliyorum:1::16:

ne istanbulu kız boşunamı dünürüm diyorum sana :1: bursadayım ben bursada :9:

dafi kolay gelsin sana da ellerine sağlık şimdiden azar azar yersin hepsinden diyet yarıyıl tatilinde zaten sıkıntı yok :34:
diyet tatile girmişse mesele yok zaten :56:

ama ama olmaz ki böyle cok güzel menü, süper hatta, ve feci kalorili.cok canim cekti ama cixs yapip yemicem :) ama simdiden ellerine saglik dafi abla.enfes olucak eminim hepsi.

ve Aleyküm Selam cümlemize insallah, ben sahsen kendi adima süperim, gecen haftalardaki kurabiye kacamagimdan sonra bir lokma bile kacamak yapmadim, bu haftada tartiya ciktigimda agzim kulaklarima varcak sanki :)) cünkü esim dün gece kalcalarimin daraldigini söyledi belli oluyormus birazcik :D sen nasilsin dafi abla ?
maşallah sana canım aynen devam et.ben bugünlerde biraz boğazımı tutabilsem daha iyi olucam :1:

Asumancım sen boşver milleti. gayet iyisin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. başardığın şey ha diyenin yapabileceği bir şey değil. belki vücut yürüyüşe tepki vermiyordur artık. başka bir spor denesen mi acaba son 5 kg için.

sen anlattıkça ben yoruldum ablacım. kolay gelsin şimdiden sana. kalkarsın sen altından kolayca, eminim ben.
esracım ben istediğim herşeyi yapabilirimde biraz uğuşuğumdur elim çabuk değil. ama yetiştirmek istediğim herşeyi yetiştiririm genellikle pek vazgeçim bıraktığım yoktur. kafamda kurmuşsam gerçekleştirene kadar rahat olamam.

Dafi ablam yine çok yoğunsun kolay gelsin sana...
çok sağol canım senin yoğunluğunun yanında benimki eğlence gibi birşey . sanada kolay gelsin.

meraba herkesee,,,
ben demısdım dun ben yarın baslıom dıe basladım :)))
ınsallah ıradem guclu gelırrrrrrr:)))

sabah 8.30 kalktım,,,
buyuk bardak cevızlı su ıctım ,sonra 20 dk uzay bısıkletınde spor yaptım oturmadan,,
sonra 2 km de yurume bandında yurudum 25 dk falan surdu ,,
dus falan derken yarım saat gecdı 10.30 gıbı bıraz peynır, 3 zeytın,bır dılım ınce ekmek ve 3 bardak lımonlu cay ıctım:))
ara ogunu yapmadım yarım saat sonrada salata ve zeytınyaglı pırasa yıcem saat 4 gıbı tekrar 2 km yurucem ve 30 dk uzay bısıkletınde spor yapcam :)))
yanlız bu spordan sonra sureklı dus alma olayı kotu yaa :)) oyle de duramam terlı terlı,,sannırım sacımı kısa kestırmelıyım:))
hadi bakalım kolay gelsin

ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım:53:
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat :36:

kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.

pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.

Herkese iyi günlerrrrrrrrrrrr :3:

Öğleni yaptım ama işlerim bitti çok şükür :32:
Ya büyük kız evde olunca benim işim daha çok çıkıyormuş meğer :1:
Hatun sağ olsun gece geç saate kadar oturuyor uykum yok diye bu sefer geç kalkıyor hadi kahvaltı, toparlanma falan derken öğleni yapıyorum maalesef :27:
Neyse dengemi biraz bozdu ama nasılsa geçici bir süre :1: Yarın kuzeni yatıya geliceği için temizliğide aradan çıkarttım :34:
Cumarteside gençler gelecekti ama onlarıda bir sonraki cumartesiye attım :1: kuzenlerden biri çok yoğunum ben gelmim diyince aaa sensiz olmaz dedik bir sonraki haftaya attık :34: en azından benim içinde daha rahat olur iki gün arayla uğraşmamış olurum :1:

Tam işim bitti dedim şimdide eşim aradı geliyorum öğlen yemeğine diye :1: neyse yemeğimde pişiyor nasılsa o gelene kadar hazır olur :34:

kuzum bende internetten bakiyom zaten biletlere, öyle reisebüroya felan gitmiyorum yani
bakalim insallah daha uygun biletler bulurum
bide sehirde farkediyor
mesela münihten ucan ucaklar daha ucuz
yada stuttgarttan
bizim burdan azcik daha pahali oluyor, daha büyük sehirlerden daha ucuz kampanyalar oluyor

Evet canım benim arkadaşda Stuttgarttan geliyor :34:

kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
:15:
İnşallah sağlıcakla kuçağına almayı nasip eder Rabbim :34: Aminnnnnnnnnnn
Doktorun dediği gibi stresten uzak dur ve bol bol dinlen :34:

hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşüm :( hiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)

Canım sanada çok geçmiş olsun :71:
İnşallah en kısa zamanda toparlanır aramıza dönersin :34:

ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım:53:
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat :36:

kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.

pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.

Ablacığım valla bukadar koşturmaya ben olsam dayanamaz bayılırdım herhalde :1:
Ne güzel her aileye senin gibi bir yenge şart :34: İnşallah bende büyüyünce öyle bir yenge olurum :60:

canım iyi yolculuklar sana güle güle git gel Allahın izniylen :3::3::3:oğlun için hayırlı uğurlu olsun rabbim mutluluklarını bozmasın tamamına erdirsin inşallah :71::71::71::71::70::70::70::70:

canım teşekkür ederim gittik geldik çok şükür aminn inşallah:16::54:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

:46::46::46::46: canım yüzde olarak 4.cü olmuş olabilirsin ama baktığında sen en çok kiloyu vermişsin :34: üsteliköbürleride kilolumu sanki :1: azerikızının çoktannnnnnn mezun olması gerekirmiş :60: ne işi var onun orada :1:
Neyse güzelim üzme kendini eminim bir sonraki hafta sen ilk 3e girersin :34:

CAnım eminim gittiğiniz yere varmışsınızdır :1: ama ben yinede hayırlı yolculuklar dilemek istedim :34:
Sağ sağlım gidip gelin inşallah....Aminnnnnnn
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve çok hoş vakit geçirirsin :34:
Bu arada bilmiyorum mimkinmi ama resim isterük :1:

a.selam cecoşum:16:
bu hafta zor gibi canım gram bile verebilirsem sevinicem:1:

evet tatlım gittik geldik her şey güzel geçti.teşekkür ederim:54:

bir kaç resim atmayı denedim de beceremedim:1:

Ayşeciğim, iyi yolculuklar diliyorum...Umarım herşey çok iyi geçer...

sağolasın tatlım gittik geldik çok şükür:16:

evlilik yıldönümünüzüde kutluyorum nice 18 yıllara mutlu huzurlu inşallah:16::54:

Ablacığım valla bukadar koşturmaya ben olsam dayanamaz bayılırdım herhalde :1:
Ne güzel her aileye senin gibi bir yenge şart :34: İnşallah bende büyüyünce öyle bir yenge olurum :60:
sen zaten öylesin cecoşum :16: ben exta birşey yapmıyorum yapılması gerektiğini düşündüğüm şeyleri yapıyorum.

Back
X