- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşümhiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)[/QUOgecmıs olsun cnmm
çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatın inşallah
teşekkür ederim canımcım
evet tatlım gerçekten kaynana oldum oğlumun sözünü yaptık![]()
ooo masalahh Rabbıım hayırlı gecım dırlık versın inşallahh
gunaydınlarr kızlarr
BİRİSİ BÜKME Mİ DEDİİİİ
COK SEVERIM VE COK GÜZEL YAPARIMM KENDILERİNİ...AYRICA COK GÜZEL GÖTÜRÜRÜMMMM![]()
hııııııııımm o zaman dünkü karışıklıga dönersekherkese günaydın...
azcık ucundan grip oluyorum sanırım doktora gittim ilerlemeden yeni geldim işe...geçmişi okuyorum dünden beri...
Mehtap canım evet doğum, ölüm zamanı ve evleneceğimiz kişi asla değişmezmiş bende bir din görevlesinden öğrenmiştim çok merak ederdim kadere boğunmu eğeceğiz yani ne yaparsak yapalım diye hayır demişti bu 3 konu dışında kendimiz hayatımıza yön verebiliriz...kaderimizi olumlu ya da olumsuz etkileyebiliriz...
kızlar mantoyu aldım bugün yarın gelir bakalım nasıl durcak üstümde....foto eklerim becerebilirsem...
çok sevindim tatlım hadi geçmiş olsun,dahada iyi olacak inşallah
ayy daficim istanbuldamıydın topikdekileri alıp geliyorum
çok geçmiş olsun tatlım![]()
canım geçmiş olsun dikkat et kendine![]()
herkese günaydın...
Xay abla hayırlı olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin...
ooo masalahh Rabbıım hayırlı gecım dırlık versın inşallahh
gunaydınlarr kızlarr
BİRİSİ BÜKME Mİ DEDİİİİ
COK SEVERIM VE COK GÜZEL YAPARIMM KENDILERİNİ...AYRICA COK GÜZEL GÖTÜRÜRÜMMMM![]()
çok tesekkur ederim ayşe abla bi dogrultamadım totoşumu :)
geçmiş olsun canım ankarada herkes hasta bu ara hem de çok uzun sürüyor iyileşmeleri dün gece az da olsa kar yağdı belki mikroplar ölmüştür birazcık
nevincim hayırlı olsun manton canım resim isteriz tabii ki
hııııııııımm o zaman dünkü karışıklıga dönersekboşanınca başkalarıyla evleniyorlar o noluyorki acep? ozaman tek eş değil 2 eş felan oluyor kaderinde. öyle düşündüm. cidden karışıkmış bu konular yaaa
manto resmi isterizzzzzzzzzzzzz![]()
teşekkür ederim abla. ogün bir kaç arkadaşım grip olduk dedi bende kendi kendime ohh bu sene hasta olmadım dedım pat sabahı bende aynı yolun yolcusuyum :S umarım mikroplar ölür havalar düzelir. benim hastalığımda hiç çekilmez ha :) naz yapacak kimsede yok yanımda çok sıkıcı geçiyor bu sefer![]()
ay abla daha ne ya gelenlerin içinde bende olmak istiyorum beni yemeklerin içinden alamassın ama söleyim![]()
geçmiş olsun Allah şifalar versinhanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşümhiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
dafii mammalar süperrr ellerine sağlık vallla yenayla damak zevkimiz aynı arabaya atlayayım yena yol üstü onuda alıp gelirim:))
senin gönlünde evinde hepimize yer var sanırım kolay gelsin
ayy daficim istanbuldamıydın topikdekileri alıp geliyorum
diyet tatile girmişse mesele yok zatendafi kolay gelsin sana da ellerine sağlık şimdiden azar azar yersin hepsinden diyet yarıyıl tatilinde zaten sıkıntı yok![]()
maşallah sana canım aynen devam et.ben bugünlerde biraz boğazımı tutabilsem daha iyi olucamama ama olmaz ki böyle cok güzel menü, süper hatta, ve feci kalorili.cok canim cekti ama cixs yapip yemicem :) ama simdiden ellerine saglik dafi abla.enfes olucak eminim hepsi.
ve Aleyküm Selam cümlemize insallah, ben sahsen kendi adima süperim, gecen haftalardaki kurabiye kacamagimdan sonra bir lokma bile kacamak yapmadim, bu haftada tartiya ciktigimda agzim kulaklarima varcak sanki :)) cünkü esim dün gece kalcalarimin daraldigini söyledi belli oluyormus birazciksen nasilsin dafi abla ?
esracım ben istediğim herşeyi yapabilirimde biraz uğuşuğumdur elim çabuk değil. ama yetiştirmek istediğim herşeyi yetiştiririm genellikle pek vazgeçim bıraktığım yoktur. kafamda kurmuşsam gerçekleştirene kadar rahat olamam.Asumancım sen boşver milleti. gayet iyisin fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. başardığın şey ha diyenin yapabileceği bir şey değil. belki vücut yürüyüşe tepki vermiyordur artık. başka bir spor denesen mi acaba son 5 kg için.
sen anlattıkça ben yoruldum ablacım. kolay gelsin şimdiden sana. kalkarsın sen altından kolayca, eminim ben.
çok sağol canım senin yoğunluğunun yanında benimki eğlence gibi birşey . sanada kolay gelsin.Dafi ablam yine çok yoğunsun kolay gelsin sana...
hadi bakalım kolay gelsinmeraba herkesee,,,
ben demısdım dun ben yarın baslıom dıe basladım :)))
ınsallah ıradem guclu gelırrrrrrr:)))
sabah 8.30 kalktım,,,
buyuk bardak cevızlı su ıctım ,sonra 20 dk uzay bısıkletınde spor yaptım oturmadan,,
sonra 2 km de yurume bandında yurudum 25 dk falan surdu ,,
dus falan derken yarım saat gecdı 10.30 gıbı bıraz peynır, 3 zeytın,bır dılım ınce ekmek ve 3 bardak lımonlu cay ıctım:))
ara ogunu yapmadım yarım saat sonrada salata ve zeytınyaglı pırasa yıcem saat 4 gıbı tekrar 2 km yurucem ve 30 dk uzay bısıkletınde spor yapcam :)))
yanlız bu spordan sonra sureklı dus alma olayı kotu yaa :)) oyle de duramam terlı terlı,,sannırım sacımı kısa kestırmelıyım:))
kuzum bende internetten bakiyom zaten biletlere, öyle reisebüroya felan gitmiyorum yani
bakalim insallah daha uygun biletler bulurum
bide sehirde farkediyor
mesela münihten ucan ucaklar daha ucuz
yada stuttgarttan
bizim burdan azcik daha pahali oluyor, daha büyük sehirlerden daha ucuz kampanyalar oluyor
kızlar bugün kan idrar tahlillerim güzel çıktı sevinçliyim o yüzden ..idrarda bakılan protein değerim 3000 den 1000e düşmüş çok şaşırdım ve sevindim inşallah herşey iyi olur...ama dr yinede dikkatli olacağımızı söyledi istirahate devam yani..çünki yorma kendini tansiyonun yükselmesin dedi...
hanımlar nasılsınız? 3 gündür görüşemiyoruz hastayım fena üşütmüşümhiç halim yok bugunde işe geldim ama ayaklarım geri geri atıyor. dikkat edin hasta felan olmayın öpüyorum uzaktan :)
ay inanmıyoruuummm
şu an şoklardayım
eltimlerin umreye haraket saati perşembe günü benim misafirlerin geleceği saat
kızlar günü haftaya perşembeye erteledim. onca hazırlık yapmıştım. neyse boşa gitmiycek. cumartesi günü benim avatarımdaki küçük cadının doğum günü. gelinimiz aradı'' kayınvaldem doğum günü olduğunu bildiği halde köye gitti. bende bebekle hazırlanamam yardımcı olabilirmisin '' dedi. bende sen bebeğine bak, evini temizleyip hazırla ben ikramlarını hazırlarım dedim.
pazarteside eşimin sohbet arkadaşları gelicek. onlarda 20 veya 30 kişi oluyor. onlarada birşeyler yapmam lazım. bu hafta yine doldu.
canım iyi yolculuklar sana güle güle git gel Allahın izniylenoğlun için hayırlı uğurlu olsun rabbim mutluluklarını bozmasın tamamına erdirsin inşallah
![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
canım yüzde olarak 4.cü olmuş olabilirsin ama baktığında sen en çok kiloyu vermişsin
üsteliköbürleride kilolumu sanki
azerikızının çoktannnnnnn mezun olması gerekirmiş
ne işi var onun orada
Neyse güzelim üzme kendini eminim bir sonraki hafta sen ilk 3e girersin
CAnım eminim gittiğiniz yere varmışsınızdırama ben yinede hayırlı yolculuklar dilemek istedim
Sağ sağlım gidip gelin inşallah....Aminnnnnnn
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve çok hoş vakit geçirirsin
Bu arada bilmiyorum mimkinmi ama resim isterük![]()
Ayşeciğim, iyi yolculuklar diliyorum...Umarım herşey çok iyi geçer...
sen zaten öylesin cecoşumAblacığım valla bukadar koşturmaya ben olsam dayanamaz bayılırdım herhalde
Ne güzel her aileye senin gibi bir yenge şartİnşallah bende büyüyünce öyle bir yenge olurum
![]()
ne istanbulu kız boşunamı dünürüm diyorum sanabursadayım ben bursada