Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haydin kızlarr kilo bildirimi yapıyorumm önce kısa bir konuşma kaydirigubbakcemile3

sabah 6 da kaltım ( normalde sabahları zor kalkarım 7 yi geçerek)
allah içimde bir heyecan sanki öss ye giricem
wc ye gittim yok tartılamadım cesareti toplayıpta
tekrar yataga döndüm tmam yarıms aat dönelemişim
baktım olacak gibi deyil mecbur tartılıcamm veeeeee

108.4 kilo yu gördüm indim bi daha çıktım gene 108.4 :sm_cool: sevinç nidaları ile odaya gittim çok mutluyum yaaa

bir de yeni gelen arkadaşlar için motive olması için

10 şubat 2009 115.3 kilo 6 mart 2009 108.4

bel 6 cm
göbek 2 cm
basen 3 cm incelme oldu

Citolcum helal sana valla büyük azim ve irade:içelim: budur yaaaaa:dance::hooray:

günaydın kızlar.gercekten bu cuma günleri cok heyacan vermeye başladı bana.kalkar kalkmaz wc ye koştum.üstümdekileri çıkarıp tartıldımhihoyyyt86olmuşum.ama kendimi kandırmayım eger tartım dijital olsa kesin 700 -800 grm vermiş olarak cıkardım.:eek:kaç kez indim indim çıktım.aynı .işte büle kızlar.artık yürüyüşe başladım.belki daha iyi veririm.bu arada hal şişkinligim var....:nazar:darısı haftaya cumaya artıkın:nazar:

dayanamıcam bende yazıcammmmmmmmm
03 mayıs dan kasıma 128-117 ye indimmmmm
05 ocak dan 06 mart 117-103,8 e indimmm helal bana yaaaaaaaa:):)

cimcimem liste süper tatlım enişte uğraşmış yapmış acelemizzz yok yavaş yavaş liste düzene koyulur:):)

sabahta bir kiprit kutusundan az kaşar peynirini teflonda erittim üstüne 1 yumurta kırdım 2 dilim kepek ekmeyiyle yedim..cokacimcoook2-3 kaşıkda lor peyniri.cok mu oldu bilmem
öğleden sora arkadaş cagırdı .gitsemmi gitmesemmi kararsızımgörünce belki dayanamam mamaları-tatlicadiarzu-

ya iyiki bu topik var...okadar mutsuz okadar stresteyimki önce olsa mutsuzluktan stresten hep yemek yerdim bu topik bana öyle iyi geliyorki herkese tesekkürlersenağlamasenağlama

secilim süpersin valla...iyiki koçluk yapıyosun bana..doğru seçim yapmışım..25 kilo süpeeeeeeeeeeer:nazar::lepi:

citolcüm tebrikler.haketen cok azimlisin.ve başaracagına inanıyorum.öykünü sabırsızlıkla okumayı bekliyorum.o günleri görürüz inşlh hepimiz

ixsir omlet süpermiş bende maydanoz içine 3 zeytin azcık peynir ve 1 domates attım hem okuyom hem yiyom:) öğlen içinde ıspanak pişirdim 1 tatlı kaşığı yağ ile yalnız kızlarrr çok kötüyüm ağrım var:S

Kızlar öğleden sonra bende arkadaşıma gidicem bakalım yine irademizi ölçücez:nazar: Azcıkını yerim ama ya dimi:eek:

secilccim afiyet olsun.kahvaltı biraz gece kalıyo ,
gec yatınca ama
inşlh yanlış diildir..
karnım bayaa doydu .oh beee

Kızlar öğleden sonra bende arkadaşıma gidicem bakalım yine irademizi ölçücez:nazar: Azcıkını yerim ama ya dimi:eek:

walla benim arkadaş mercimek köftesi yapcakmış
kac tane yesem ögle yemegi ara ögün yerine fikir verin
birde irmik tatlısı:1ninca:

ixsir tatlım artık 8 saat uyuycaz :):) uyku düzenimiz olucak ve yemek satimiz sağlıklı yaşama ilk burdan başlıcaz dimi cimcime:):)

X