90 derecede küçülür mü?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
Kızlar ya biraz saçma ama içimden bir ses yapmam için çok ısrar ediyor🤦🏻‍♀️ Bi tane elbise aldım doğumdan sonra basenlerim bir tık genişlediği için bedenimden emin olamıyorum normalde 38 giyiyordum hamilelikte 42 vs oldu alt kısmım hala daha gitmedi az gitti her neyse o yüzden büyük beden aldım elbiseyi 42 beden ama 40 veya 38 alsam çok daha güzel olurmuş üründe stoklarda kalmamış değişim yapamıyorum şimdi ben elbiseyi 90 derecede yıkasam küçülür mü kesin küçülür ama acaba istediğim gibi mi olur bozulur mu bilemiyorum elbise şu alttaki benim üstümde baya bol durdu modelde biraz tam oturuyor gibi makineye atmamak için zor tutuyorum kendimi terziylede uğraşmak istemiyorum

4094CFB3-B28A-4D9F-A904-27D2E9F63510.jpeg

Bazı kumaşlar normal yıkamada küçülüyor.40 da yıkayıp deneyin olmazsa bir çözüm bulursunuz.Ama 90 da küçülme dışında kırışma çok olabilir.O riske girmeyin derim.
Güle güle kullanın.

Bazı kumaşlar normal yıkamada küçülüyor.40 da yıkayıp deneyin olmazsa bir çözüm bulursunuz.Ama 90 da küçülme dışında kırışma çok olabilir.O riske girmeyin derim.
Güle güle kullanın.
Üstünde zaten en sıcak 40 derecede yıkayınız yazıyor bende şu an 60 dereceye attım umarım istediğim gibi küçülür olmadı terziye götürürüm🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim

Benim kv beyaz, renkli her şeyini 90 derecede yıkatır. Hiç küçüldüğünü, kırıştığını duymadım. Gerçi her şeyi tek tek ütületiyor. Belki o zaman kendine geliyordur.
Ama fotoğraftan elbise gayet iyi duruyor. Şekli bozulursa üzücü olur

Kumaşın içeriğine bağlı, 90 derecede küçülmeyip rezil olabilir; kırışır buruşur, rengi solar, elbisenin tamamından olursunuz.
Hiç o riske girmeden terziye gitmeniz daha mantıklı
Sıcakta Küçülen kumaş içeriği yünlü kumaşlar olur genelde

X