90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

hakkınızda hayırlisi olsun inşallah hepsi zamanla olur:)
İnşallah canım benim

Beşik kertmesi yani:) hayırlısı olsun insallah
Valla neredeyse öyle :KK70:
Oyyy topiğim şenlenmiş :halay:
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)
Yaşlar hiç farketmez maksat muhabbet olsun ;-)
Bende 95'liyim. 14aylık bir oğlum var.
Merhaba canım ne güzel kaç yaşında evlendin
Bende 92 adana doğumluyum :) 1,5 senedir nişanlıyım. Nişanlım şu an askerde. Burcum yay :))
Oo tertip selam canım askerlik sonrası düğün mü

O senin whatsapp da Nurmarasini eklediği biliyor mu? Ablan şu an o adamla birliktelik mı yaşıyor ?

Biliyor olabilir çünkü bi defa yanlışlıkla whatsapp araması yaptım üstüne tiklarken. Resmi olarak evlendi mi bilmiyorum açıkçası

Himm bı ablani ara bence napmisim yada tandigi varsa. Peki en küçük yeğenin ne oldu annesini ariyor mu;(

Ablam çoluğunu çocuğunu arayıp sormuyor ben onu arayıp ne diyeceğim ki? Küçük yegenim 4bucuk yaşına geldi şükür daha iyi ama tabi anneyi unutmuyor. Geçen anneme demiş ki ananne biz de müge anlı ya gidelim belki annemi o bulur :KK43:

Ablam çoluğunu çocuğunu arayıp sormuyor ben onu arayıp ne diyeceğim ki? Küçük yegenim 4bucuk yaşına geldi şükür daha iyi ama tabi anneyi unutmuyor. Geçen anneme demiş ki ananne biz de müge anlı ya gidelim belki annemi o bulur :KK43:
Yazık o çocuğun anne kokusuna ihtiyacı var:KK43: o yüzden unutulmaz kaç yaşına gelirsen gel unutmaz da o büyüyünce gerçekleri öğrenince nefret edecektir:KK43: rabbim kimseyi imtihan etmesin ablan bu yaptıkları hiç mi utanmıyor

Yazık o çocuğun anne kokusuna ihtiyacı var:KK43: o yüzden unutulmaz kaç yaşına gelirsen gel unutmaz da o büyüyünce gerçekleri öğrenince nefret edecektir:KK43: rabbim kimseyi imtihan etmesin ablan bu yaptıkları hiç mi utanmıyor

Hiç utanmıyor ve muhtemelen beraber olduğu adam bir şeyleri öğrenmesin diye bize hiç yanaşmıyor çünkü adam bizimle bı tanissa herşey ortaya çıkacak... Aman neyse kucağında bebeyle başımıza gelmesin ne hali varsa görsün hiç umrumda değil. Herkes gercek anne olamıyor maalesef işte. Keşke olseydi yavrucaklar en azından annemiz öldü derdi işte...

X