90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Dimiii kız sen bir yaşında olunca çalışmalara başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam :olamaz: bende istiyorum yaa arayı pek açmayız Allah nasip ederse:KK66:

Aynenn canım Ramazandan sonra istiyorum ama Salih paşa bir buçuk yılda geldi bakalım ikincisi de o kadar nazlı mı :)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere insallah

Littlestar Littlestar kız börülce hiç sesin çıkmıyor napıyorsunuz görüşmeyeli :)
Canım pek girmiyorum buralara artık daha doğrusu giremiyorum :rolleyes: iyiyiz çok şükür hepinizinki gibi yerinde duramayan bir afacanla uğraşıyorum :KK70: sen nasılsın ikinci çocuk düşünceleri ne alemde :) bu arada hatırlayıp yazdığın için çok teşekkür ederim

Canım pek girmiyorum buralara artık daha doğrusu giremiyorum :rolleyes: iyiyiz çok şükür hepinizinki gibi yerinde duramayan bir afacanla uğraşıyorum :KK70: sen nasılsın ikinci çocuk düşünceleri ne alemde :) bu arada hatırlayıp yazdığın için çok teşekkür ederim

Valla canim yazin bi ara denedik de olmadı şimdi ara verdik Ocak ayına kadar yoksa bebek olursa doğum iznim yaz tatiline gelecek yanacak :KK70: öğretmen olunca onları da hesap ediyoruz :p

Bizim afacan da hepten fena oldu canım Allah hepimize güç kuvvet versin :)

Valla canim yazin bi ara denedik de olmadı şimdi ara verdik Ocak ayına kadar yoksa bebek olursa doğum iznim yaz tatiline gelecek yanacak :KK70: öğretmen olunca onları da hesap ediyoruz :p

Bizim afacan da hepten fena oldu canım Allah hepimize güç kuvvet versin :)
Amin canim amin :)
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Salih paşayı öpüyoruz çok :KK200:

Merhabalar nasılsın :) sabah serefleri hayırlı olsun:) bugün hava bozuk günum.. eşimle kahvaltı aylar sonra bugün yapabildim sonunda.. hele ki kilo vermem lazım lesli ve zumba yapmaya başladım doğum kilolarından bı turlu gitmedi :KK43: tarçın zerdeçal zencefil yoğurt denemek istiyorum onla baya kilo gidiyor emzirdiğim için yapamıyorum üstelik 9aya yeni giren kızım var. Emzirince kolay verirsin dediler nafile. Ben tatlı bağımlısıyım tatlı yemesem kan şekerim düşüyor

X