- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 993
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.641
Isiririm tabii kiz isin zor valla yandim buyuyunceYaaa benim içinde bi ısırsana onuuu Vallahi yaa gecelrin adamı bizim evlat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isiririm tabii kiz isin zor valla yandim buyuyunceYaaa benim içinde bi ısırsana onuuu Vallahi yaa gecelrin adamı bizim evlat
Çekeceğim var vallahi Yok öyle eğlence falan ben gelinimi bile seçtim izim vermem odan başkasınaIsiririm tabii kiz isin zor valla yandim buyuyunce
Ay kim o kiiiz kiiiim cabuk detay veeeerÇekeceğim var vallahi Yok öyle eğlence falan ben gelinimi bile seçtim izim vermem odan başkasına
Sen tanımazsın şekerim Ama dur tanıştırayım bi ara oğlumdan bir ay büyük ama aşkın yaşı olmaz sonuçtaAy kim o kiiiz kiiiim cabuk detay veeeer
Arada resmini gösterip bak annecim ne güzel kız diyorum yavaştan işliyorumAy kim o kiiiz kiiiim cabuk detay veeeer
Kiz bir aydan nolcak, sorun cikarsa kaciririz guzel mi bariSen tanımazsın şekerim Ama dur tanıştırayım bi ara oğlumdan bir ay büyük ama aşkın yaşı olmaz sonuçta
Ah bir görsen bir güzel ki hanım hanımcık güler yüzlü tam oğluma layıkKiz bir aydan nolcak, sorun cikarsa kaciririz guzel mi bari
Hahahaha catlak ya, kiz benimki iki dakika icinde dalisa geciyor nihayey gozler yumuldu uyusunda kosup sigara icicem hemen ya catliycam simdi babasida hasta ona paslayamiyorum kitlendimAh bir görsen bir güzel ki hanım hanımcık güler yüzlü tam oğluma layık
Ooooy ver ben bakayım sultanım sen iç cigaranıHahahaha catlak ya, kiz benimki iki dakika icinde dalisa geciyor nihayey gozler yumuldu uyusunda kosup sigara icicem hemen ya catliycam simdi babasida hasta ona paslayamiyorum kitlendim
Yuz kere like, like, like ayyy elimde telefon yaa acti gozlerini, "anne sen baapiyoosuuuun" hadi kizim uyu uyu bak saatin gecti diye kapattirdim gozlerini zorla tekrar bu gece isimiz var, kizimin uykusuna pazartesi sendromu vurmusOoooy ver ben bakayım sultanım sen iç cigaranı
Ama oyle hep saatli olmaz ki azcık seninle takılsın annesi bak benim oğlum beni hiç bırakmıyor Ayyu ben onun o tatlı dilini öperimYuz kere like, like, like ayyy elimde telefon yaa acti gozlerini, "anne sen baapiyoosuuuun" hadi kizim uyu uyu bak saatin gecti diye kapattirdim gozlerini zorla tekrar bu gece isimiz var, kizimin uykusuna pazartesi sendromu vurmus
Kiz takilsinda haftasonu takilalim haftaici olmuyo zaten bugun asiri yogundum, erkenden uyumak istiyordum ama bizimki ters tepti maalesefAma oyle hep saatli olmaz ki azcık seninle takılsın annesi bak benim oğlum beni hiç bırakmıyor Ayyu ben onun o tatlı dilini öperim
Bebeler zaten inat yapar sem uyumasını istedikçe Benimdekide misafir gelecekse anne baba saati yapacaksak daha da uyumuyorKiz takilsinda haftasonu takilalim haftaici olmuyo zaten bugun asiri yogundum, erkenden uyumak istiyordum ama bizimki ters tepti maalesef
Hahahaha kiyamam yaa :) valla o inatsa bende inat, benim huyumu bilir saripapatyam ki zaten suanda misil misil uyuyor :)))Bebeler zaten inat yapar sem uyumasını istedikçe Benimdekide misafir gelecekse anne baba saati yapacaksak daha da uyumuyor
Yaaa annemde bana hep sarıpapatyam der bak gece gece duygulandım şimdi Maşallah maşallah işte bizimde bi iki saatimiz var uyumak içinHahahaha kiyamam yaa :) valla o inatsa bende inat, benim huyumu bilir saripapatyam ki zaten suanda misil misil uyuyor :)))
Oyy kiyamam :) hahaha biz 1 saat sastik saatimizden ama sukur uyuduk darisi size efenimYaaa annemde bana hep sarıpapatyam der bak gece gece duygulandım şimdi Maşallah maşallah işte bizimde bi iki saatimiz var uyumak için
Sağolun efenim inşallah biz hiç aşmayız bu gece zira yarın kahvaltıya misafirim vR hazırlık yapmam gerekOyy kiyamam :) hahaha biz 1 saat sastik saatimizden ama sukur uyuduk darisi size efenim
Kolay gele karpuzcukSağolun efenim inşallah biz hiç aşmayız bu gece zira yarın kahvaltıya misafirim vR hazırlık yapmam gerek
Sağol kuzucuğummm Teşekkür ederimKolay gele karpuzcuk