90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Ayyy hadi bakalım var bi şeyler kızzz
Aşılama yapıldıysa, gün doldurmadıysa, test yapınca pozitif çıkıyor ilaçlardan ötürü diye biliyorum. Buna bağlı ilaçların yükselttiği hormonlar gebelik belirtisini meydana getiriyor. O yüzden çok takılmamak ve düşünmemek lazım. Stres ve takmak çok fazla etkiliyoe çünkü... İnşallah tez zamanda kavusur. Hassas noktalar...

Doğru söylüyorsun canım hassas tabi..

Reactions: Yeu
Cok saolun kalan umudumuda yok ettiniz iki kaybım var tek umudum bu aşılama belirtilere pek takılmasamda umut veriodu onuda yok ettiniz saolun..

Reactions: Yeu
Cok saolun kalan umudumuda yok ettiniz iki kaybım var tek umudum bu aşılama belirtilere pek takılmasamda umut veriodu onuda yok ettiniz saolun..

Amacım umudunuzu yok etmek değil, size ne gibi bir garezim olabilir? Bir kadını bir kadından daha iyi kim anlar? Çok fazla yıprandığınız dönem geçirmişsiniz, daha fazla kendinizi yıpratmamak ve rahatlatmanız için söyledim. Stres kadar olumsuz etkileyen birşey yok. Kafanız rahat olsun ki, her şey hayırlısıyla gelsin diye söyledim.

Anlamadan dinlemeden, hayret yani...

Ben sadece üzüldüm yani ilaçtan kaynaklansaydı geçerdi . Kusma olayı yaşanmazdı ben öle kolay kolay kusucakta bi insanda deilim tek umudum aşılama evet zor günler geçirdim tek sorunum pko olarak görünüo onuda yok edemiyoruz en son aşılamaya karar verdi borç harç aldık ilaçları yaptık hergün iğneleri . Kredi kartıyla ödedik tüm herşeyi tek isteğim bi evlat sitres yapmamaya çalışıordum ama sizin hepsi ilaçtan demeniz daaha çok sitres soktu size kızmak yada tartışmak için yazmıorum testte yapmıorum ztn adeete kadr bunun bilncindeym tşkrler düşünceniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…