- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.971
- 35
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.041
Bir derdim var:)Bdv nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir derdim var:)Bdv nedir ?
Bir derdim var:)
bence köpegini vermeyin. bebeginle beraber büyür ben olsam vermeye kıyamazdim..Saçmaymis. Gelin konuşalım dertleşelim deniyor sonra burası Bdv değil. İnsan yorum yapmaktan soğuyor.
Burasi konu basligina bakarsan GEYIK SOHBETI olarak geciyor. Konunun etiketindede eglence dedikodu vs olarak geciyor. Ekstra olarak biz burda muhabbet etmeye baslamadan once destur isteriz hal hatir sorariz. O yuzden lutfen derdini al ve BDVye git. Burda insanlar eglenerek kafa dagitmaya calisiyor sadece. Sacma geliyorsa yazmayabilirsin, hamililegine veriyorum. Hos sohbetlerSaçmaymis. Gelin konuşalım dertleşelim deniyor sonra burası Bdv değil. İnsan yorum yapmaktan soğuyor.
bi sokak köpegim vardi adi bob... peşiminden takılırdı nereye gitsek. oysa biz ona ekmek vermişiz. peşiminden birakmadi. ah ah.. ailedeki hepimizi biliyordu köpek.:) abim ona bob ismi verdi. hala o köpegi unutamiyorum. belediye aldi götürdü çok üzüldüm aradim onu hep. komşular rahatsiz oldu köpeğe olan sevgisinden kıskandilar çekemediler belediyeyi aramişlar.. sinir oldum ya. keşke bahçeye bağlasaydik dedim. bağlamadik işde. unutamiyorum o köpeği... bahçemiz var köpege baksak oh neler olurdu. kaynanamgil razi gelmiyor istemiyo ki .Saçmaymis. Gelin konuşalım dertleşelim deniyor sonra burası Bdv değil. İnsan yorum yapmaktan soğuyor.
Ama nasılOoo cok kotu alismis yaa yavrum sen onu bir an once vazgecirmeye calis
Valla belli bi sure almayacaksin belki agliyacak sabrini tasiracak ama yavrum baska caresi yok yoksa cok cekersin sana da bebegede esinede yazik yaAma nasıl
Zaten konuya sıkıntım var diye giriş yapmışsınız.Ama yine de konu sahibi olarak bir şey söylemek istemiyorum.Bence ikisine de bakabilirsiniz.Vermek zorunda değilsiniz.Bir sürü kişi var hem bebek hemde kopek bakanBenim de bi sıkıntım var. 3 senedir bi golden bakıyorum. Lina adı. Kız çocuğu. Bebeğimiz olmadan evvel 8,9 aylığına babama birakicaktik baştan kabul etti sonra vazgeçti çünkü onun 3 tane büyük köpeği var kangal türüne benzer. Sonra biraz daha düşününce iyi bir aile bulursam tamamen vermeye karar verdim. Annemin tek bir sözü yetti "düşünsene kızın elinde birşey düşürecek yere sonra onu yerden alıp ağzına atacak." Doğru diyor. Bu 1 tane tüyle değil en az 20 tane tüyle kaplanacak çünkü kopegim çok aşırı tüy döküyor supursem de nafile. Napicagimi hiç bilmiyorum vermeyi istiyorum da ama içim sızlıyor. Bi yandan da diyorum köpeğime belki bizden daha iyi bakabilecek bi aile bulurum. Ne bileyim, bi tanidigimizin köpeği çok sosyal mesela. Denize götürülür, yurtdışına gider, tasmasiz etrafta koşturur vb. Kısacası rahatlamaya ihtiyacım var kendi kendime gecicek demekten bıktım. Doğru mu yapıyorum köpeğimi vermekle kızım için bunu düşünmekten bıktım. 33+4 gebeyim bu arada.
annesin işte çekiyosun.Ama nasıl
Çok sağol bal böceğim biraz sabır sonra güzel olacak diyorsunValla belli bi sure almayacaksin belki agliyacak sabrini tasiracak ama yavrum baska caresi yok yoksa cok cekersin sana da bebegede esinede yazik ya
Yok kuzum yaa çekmek falan olarak bakma bu işe.Ben kendime kızıyorum bir düzen kuramıyorum diye.yoksa insana bebesi çektirmez ki hiçbir şeyden haberleri yol bi bildikleri ağlamak.Uyumuyor çok sinirleniyorum ama böcek böcek bir bakıyor kucağıma alıyorum bir kokuyor ki diyorum Allahım şükürler olsunannesin işte çekiyosun.
bende anne olunca ne olucak bilmem 4 duvar başimda olucak. off kafam darmadagin olur herade..allahın iziniyle doğsun da görecegim.
Vallahi yaa yarında haydar abi olursak hiç şalmaLittlestar guzin abla olduk bugun:)
Sabir her seyin anahtariiiÇok sağol bal böceğim biraz sabır sonra güzel olacak diyorsun
KesssssinlikleeeSabir her seyin anahtariii
Estağfurullah kovmak olur mu hiç... burda çok cevap alamaz diye düşündüm ben kapımız herkese açıkHanımlar,
üyeler yanlış konuya yazmış olabilir, insanlık hali, ki başlığınızda geyik bölümü de olsa dertleşelim yazmışsınız, insanlarda topiği samimi bulup yazmışlar, evinize geleni kapıdan kovmak yakışmaz değil mi?
Elbette haklısınız, konu açılması uygun olacaktır ama kırmadan söylemek daha güzel olurEstağfurullah kovmak olur mu hiç... burda çok cevap alamaz diye düşündüm ben kapımız herkese açık
Tabi kiElbette haklısınız, konu açılması uygun olacaktır ama kırmadan söylemek daha güzel olur
Kızlaar ortalık karışmış yinee hahahahaKesssssinlikleee