90/95 doğumlular gelin tanışalım dertleşelim

Kızlar benim karnın kuculdu sanki çırçır olmusum ve ayrıca karnım çok agriyo idrarimi çok tutuyorum özellikle sabahları uyaninca karnım agriyarak kalkiyorum bu bebeğine zarar verir mi karnım neden küçüldü ve göbegim neden aşağıda merak ediyorum yardim eder mısınız yirmi sekizinde doktoruma da sorucam ama sizden de bilgi edinmek istedim...:mad:

Kızlar benim karnın kuculdu sanki çırçır olmusum ve ayrıca karnım çok agriyo idrarimi çok tutuyorum özellikle sabahları uyaninca karnım agriyarak kalkiyorum bu bebeğine zarar verir mi karnım neden küçüldü ve göbegim neden aşağıda merak ediyorum yardim eder mısınız yirmi sekizinde doktoruma da sorucam ama sizden de bilgi edinmek istedim...:mad:
canım benim
Geçengunde sormuştu sanırım niye idrarını tutuyorsun ki sakın tutma çok zararlı...Ayrıca ishal olduysa da su tüketimini iki katına çıkar ne olur sende bebeğinde susuz kalmasın.Karnının aşağıda olması sorun değildir stres yapma ama içim rahat etmiyorsa yakında varsa bir hastane git acilde baksınlar ultrasonla rahatla.Ama bol su içmeyi unutma

kaç aylık hamilesin.. doktorununa danişin mutlaka. 28 i çok geç bugün bakının bence.

bu durumu aynisini bende yaşadım.
ilk bebegimi bu şeklide kaybettiğimi biliyorum hiç bekleme 28 i acile gidin..
allah korusun bebegine bişey olmasin:KK43:
bende yaşadım böle olayı.

İnternetim bittiydi buraya girmk için internt aldım :KK70:yeni akedeşler gelmiş başka topikdekilerinimi çaldn kızz:-)

X