- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.971
- 35
- Konu Sahibi Littlestar
- #1.001
kimlerden sıkıldın ?mahalle baskisi mi var?ne kadar ıcersem ıceyım fayda etmez ,
cok sıkıldım gercekten burdakı ınsanlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimlerden sıkıldın ?mahalle baskisi mi var?ne kadar ıcersem ıceyım fayda etmez ,
cok sıkıldım gercekten burdakı ınsanlardan
Annem bakiyor yavrumEstrellaMorente kuzumm senin prensese kim bakıyor ?
ayyy çok güzelAnnem bakiyor yavrum
Ne okulu kizyaaa bende okulu bitirip çalışma kısmına geçmek istiyorum artık
ben Uludağu üniversitesi ilahiyat fakültesinde okuyorum balım bu sene bebişim olunca dondurdum hazırlık + 3.sınıfa geçtimNe okulu kiz
Anladim canim insallah bir an once diplomani eline alirsin sakin birakmaben Uludağu üniversitesi ilahiyat fakültesinde okuyorum balım bu sene bebişim olunca dondurdum hazırlık + 3.sınıfa geçtim
ayyy inşallah yok yok örtmenimmm bırakmam alıcam o diplomayıAnladim canim insallah bir an once diplomani eline alirsin sakin birakma
Aferin yavrimoayyy inşallah yok yok örtmenimmm bırakmam alıcam o diplomayı
canım benimKızlar benim karnın kuculdu sanki çırçır olmusum ve ayrıca karnım çok agriyo idrarimi çok tutuyorum özellikle sabahları uyaninca karnım agriyarak kalkiyorum bu bebeğine zarar verir mi karnım neden küçüldü ve göbegim neden aşağıda merak ediyorum yardim eder mısınız yirmi sekizinde doktoruma da sorucam ama sizden de bilgi edinmek istedim...
amin sizede Allah bağişlasin :) kızım olucak Allah nasip ederse.. 2 ay kaldi inşallah:)@orkidekaramel Allah sana bağışlasın canım :) benimde 4 aylık bir oğlum var.Cinsiyeti ne bebeğinin
kaç aylık hamilesin.. doktorununa danişin mutlaka. 28 i çok geç bugün bakının bence.Kızlar benim karnın kuculdu sanki çırçır olmusum ve ayrıca karnım çok agriyo idrarimi çok tutuyorum özellikle sabahları uyaninca karnım agriyarak kalkiyorum bu bebeğine zarar verir mi karnım neden küçüldü ve göbegim neden aşağıda merak ediyorum yardim eder mısınız yirmi sekizinde doktoruma da sorucam ama sizden de bilgi edinmek istedim...
yeni girdim bebişim buralar yine aydınlanmış gözün aydın
ayy ne güzel bekleyiş dimi çok heyecanlıamin sizede Allah bağişlasin :) kızım olucak Allah nasip ederse.. 2 ay kaldi inşallah:)
bu durumu aynisini bende yaşadım.Kızlar benim karnın kuculdu sanki çırçır olmusum ve ayrıca karnım çok agriyo idrarimi çok tutuyorum özellikle sabahları uyaninca karnım agriyarak kalkiyorum bu bebeğine zarar verir mi karnım neden küçüldü ve göbegim neden aşağıda merak ediyorum yardim eder mısınız yirmi sekizinde doktoruma da sorucam ama sizden de bilgi edinmek istedim...
ayy çok sağol şekerim aydınlandı şükür sen nasılsın napıyordunyeni girdim bebişim buralar yine aydınlanmış gözün aydın
hayırlısıyla inş bi yanda heyecan bi yanda gergin.. karışık duygu içindeyim..ayy ne güzel bekleyiş dimi çok heyecanlı