- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
- Konu Sahibi Littlestar
evet ama beben kalsın onu severımAaa aşkolsun Gideyim mi cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama beben kalsın onu severımAaa aşkolsun Gideyim mi cidden
Aaa aşkolsun Gideyim mi cidden [/QUOTEayyy ayy canm yaa kıyamam
Yaaa bebemin hatırına kalsam o bensiz aplar şimdievet ama beben kalsın onu severım
teyzesı burda aglamaz o benı dınlerYaaa bebemin hatırına kalsam o bensiz aplar şimdi
Ahhahahahha ben bu gızdann korktum şu anteyzesı burda aglamaz o benı dınler
altına yaparsa senı cagırırım sımdı gıdıyosun hemen
ben ablayım sende gıtmek ıstemıyosan sesını cıkarmaAhhahahahha ben bu gızdann korktum şu an
Hoşçakalın dostlarım bebem size emanet ama geri gelmem fokunuda sen temizleteyzesı burda aglamaz o benı dınler
altına yaparsa senı cagırırım sımdı gıdıyosun hemen
Tamam abla bundan sonra sen ne dersen o töbe izinsiz başka topiğe gitmicemben ablayım sende gıtmek ıstemıyosan sesını cıkarma
bebe alana pok bedava gel vatandas gelHoşçakalın dostlarım bebem size emanet ama geri gelmem fokunuda sen temizle
bebenın poku hatrına senı affedıyorum yavrucum bı daa görmim döverimTamam abla bundan sonra sen ne dersen o töbe izinsiz başka topiğe gitmicem
Ahahah ben o boka kurban olammm bak ne işlere yarıyorbebenın poku hatrına senı affedıyorum yavrucum bı daa görmim döverim
pok cok onemlı bı unsurAhahah ben o boka kurban olammm bak ne işlere yarıyor
Mucukksssben cıkıyorum sımdı arada telden gırer bakarım öptüm hepınızı yrn grs
Görüşürüz ablacığımmm arada değil hep gir hep karpuz suyun bekler burda seniben cıkıyorum sımdı arada telden gırer bakarım öptüm hepınızı yrn grs
Mucukksss
eve yenı gelebıldım otobusler tıklım tıklım dondum dusardaGörüşürüz ablacığımmm arada değil hep gir hep karpuz suyun bekler burda seni
Görüşürüz ablacığımmm arada değil hep gir hep karpuz suyun bekler burda seni
Bende evdeyim keşke çalşsam yapa yalnızm bok gibi yaeve yenı gelebıldım otobusler tıklım tıklım dondum dusarda