- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
Hoşgeldin ablaların gülü çok soğuk dimiieve yenı gelebıldım otobusler tıklım tıklım dondum dusarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin ablaların gülü çok soğuk dimiieve yenı gelebıldım otobusler tıklım tıklım dondum dusarda
Kocişin nerde kızzzBende evdeyim keşke çalşsam yapa yalnızm bok gibi ya
Abooovv beni artık takan yok herhalde aiz daha öncede tanışıklnz var ammann nyse ben yine yalnız takılmaca fatmamHoşgeldin ablaların gülü çok soğuk dimii
Ek iş aldı ooo çalışiyoKocişin nerde kızzz
kislari bu yüzden pek sevmiyorum yani hee ..eve yenı gelebıldım otobusler tıklım tıklım dondum dusarda
Kız olur mu öyle şey dedim ya sanada kocişin nerde diyeAbooovv beni artık takan yok herhalde aiz daha öncede tanışıklnz var ammann nyse ben yine yalnız takılmaca fatmam
Üfff ben kışları hiç sevmiyorum benim mevsimim ilkbahar yaz :73kislari bu yüzden pek sevmiyorum yani hee ..
Anladım canım tvdede mi bi şey yok bi kitap oku anlat konuşalım dertleşelimEk iş aldı ooo çalışiyo
Eeee sen beni takmeyoonnnn halbuki ben karpuz suyunu severim yaaAnladım canım tvdede mi bi şey yok bi kitap oku anlat konuşalım dertleşelim
aynenn bende hayat enerjim yukseliyor yaz ilkbaharda... kış ayında dogmama rağmen çok Üşürüm hep eve atmak isterim kendimi biân önceÜfff ben kışları hiç sevmiyorum benim mevsimim ilkbahar yaz :73
Tv de inek şaban var ona bakeyom düşünsene ailen uzakta kocan saat 12 de geliyo kafayı yer insan ki ben yemedimmEeee sen beni takmeyoonnnn halbuki ben karpuz suyunu severim yaa
kız soguk ne kelıme don var don ayrıca tsk ederım kardeslerın gülü gel öpimHoşgeldin ablaların gülü çok soğuk dimii
Hoş geldiinnnmerhaba.
90'lıyım samsunluyum koç burcuyum.
4 yıllık evliyim.
size desteğe geldimmmm
Hoş geldiinnn
gel senıde öpcem sen daha mınnaksınAbooovv beni artık takan yok herhalde aiz daha öncede tanışıklnz var ammann nyse ben yine yalnız takılmaca fatmam
Merhaba ablamda 90li daha bekar çalışıp duruoryz bizde çalışıyor musunmerhaba.
4 yıllık evliyim.
size desteğe geldimmmm
hosgeldın bende koc burcuyummerhaba.
4 yıllık evliyim.
size desteğe geldimmmm
bende hıc sevmıyorum enerjım dusuyor resmen of of kız sen evlımıydınkislari bu yüzden pek sevmiyorum yani hee ..