90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

oy kıyama 90/3lüsün samnırım bu bir ayı dolu dolu geçirin son çok arıo şnsan bu günleriii 6aydır görmüorum ben aşkımı boshayallersmile

evet canım ama nisanlımla ayrı sehirlerdeyiz o izmirde ben rize de o yüzden dolu dolu geciremiyoruz :gitme: gecen ay yanındaydım simdi onun gelmesini bekliyorum kısmetse ay sonu gelcek..uzaklıga alısıgız da konusamamk zor gelcek..birde doguya giderse cok zorlanırım.hayırlısı olur insallah ne diyim..

seninki nerde asker canım 6 ay olmus gideli nasıl oluyor insan alısıyor mu boshayallersmile

saol canım yaa hipimizi allah kavustursun..nasıl göndercem yolcu edicem hic bilmiyorum zaten.bide cok sulu gözlüyüm aglamak da istemiyorum üzülmesin die ama nasıl tutcam kendimi onu gönderirken bilmiyorummafoldumben

cnm bnm askerim doğu da deil ama her ilin kendine ait zorlukları var doğu batı die düşünme bu olayı alışmaya gelince yok be cnm inan hiç alışılmıo da alışmış gibi yapıo insan mecburi bir ayrılık sonuçtaaa allah hepimiziii sevdiğine kavuştursun :Saruboceq:

saol canım yaa hipimizi allah kavustursun..nasıl göndercem yolcu edicem hic bilmiyorum zaten.bide cok sulu gözlüyüm aglamak da istemiyorum üzülmesin die ama nasıl tutcam kendimi onu gönderirken bilmiyorummafoldumben

ben çok zor dayandım ama otobüse bindiğinde çok ağladım otobüsün camından bakıyormuş görmüş çok üzülmüştüm olsun allah sabrını veriyor dua ette rahat bir yere gitsin

ben çok zor dayandım ama otobüse bindiğinde çok ağladım otobüsün camından bakıyormuş görmüş çok üzülmüştüm olsun allah sabrını veriyor dua ette rahat bir yere gitsin

hergün dua ediyorum zaten canım insallah olur herseyin hayırlısı..

amin canım yaa insallah zman su gibi gecer ..boshayallersmile

slm kızlar benim eşim 90/3 gidecekmafoldumben nereye gidecekleri belli oldumu araştırdım ama bulamadım off şimdiden strese girdim Allah sevdiğinden ayrı olanların yardımcısı olsun:Saruboceq:

slm kızlar benim eşim 90/3 gidecekmafoldumben nereye gidecekleri belli oldumu araştırdım ama bulamadım off şimdiden strese girdim Allah sevdiğinden ayrı olanların yardımcısı olsun:Saruboceq:

inşallah canım inşallah iyi bir yere düşer kısa dönem mi senin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…