9 yavurusunu emzirirken bahçesinde katledildi !!!

100 kere de yazsak 1000 kere de yazsak bunlara adam akilli ceza verilmedigi surece bu sekil devam edecek. O oldurulen hayvancagiz malsa sen de mal sin. Lafta musluman geciniriz ama Allah'in yarattigi varliklara bu sekil davraniriniz. Oldurenlere, tecavuz edenlere ceza vermezsek bu sekil olmasi normal. Boylece kadinlara da yapilan dayakta, tacizde, ensest iliskiler de , hayvanlara da zulum de devam eder. Nasil bir hasta toplum olmusuz ya. Aferin devammm... Yil olur 2052 yine bu konular boyle yazilir. Bir gun, bir yerde ipler kopacak ama ne zaman.

Biri "hayvan" biri "insan". sözde..
Hangisinin yeryüzünde daha şerefiyle yaşadığı çok açık.
Rabbim bu dünyada da diğer tarafta da çektirsin bedelini bu ve bunun gibi mahluklara.

Böyle insanların Allah belasını versin zararsız bir hayvanın ne suçu vardı? 9 yavrunun ne suçu vardı? Bu dünyada zararsız hayvanların ne suçu var? 9 tane yavru öksüz kaldı bunların yükünü nasıl taşıcak? Bu insanlardan nefret ediyorum ya.Masum bir canı yavrularını gördüğü halde nasıl katlediyor? Zararsız hayvanlardan ne istiyorlar? İnsanların yaşama hakkı var da hayvanların yok mu? Allah yaşama hakkını vermişki yaratmış.Bunları yapmaya hakları yok.Bunların cezalarını çekmesi lazım.

Son düzenleme:
ey guzel Allahım boyle insanlara hakettigi cezayı vereceginden eminim..boylelerini nasıl salarlar ya akıl mantık almıyor sacmalıga bak durup dururken bir hayvanı hemde emzirirken bu pisligi yapan bir adamı yokedin ya yasamasın o hayvanın binkat daha fazla yasamaya hakkı var benim gozumde lanet olsun boylelerine gunah ya hicmi Allah korkusu yok bunların icinde umarım o adamda cok acılar ceker

Son düzenleme:
8 tane muhabbet kuşum var onlar yani 8 evladım var diyeyim ve
bu topiğe gözüm takılıyo hep
içim kötü oluyo
allahından bulsun inşallah
nedendir bu kötülük sevgisizlik yarabbim
herkes birazcık insan olsa o bile yetecek
allahından bulsun inşallah mübarek günde yaptığı zalimlik yanına kalmasın

Ufuk Günaydın vardı hatırlarsınız.Kutunun içinde uyuyan masum bir kediyi tekmeleyerek katletmişti.Hayvanseverler tepkisiz kalmadı.Cezasını azda olsa çekti.Hayvanseverler bu olayın da peşini bırakmaz.

Son düzenleme:
torba yasadan cikan kanunlara göre

komsunun bahcesine giden köpegi ev sahibi öldüreblir!!1

bunu duyunca sok oldum yasaya tam girdi mi

bilmiyorum ama herkes dikkat etsin köpegi komsu bahcesinde öldürebilir!!1

Son düzenleme:
insanliktan nasibini almamis bu yaratiklarla bir arada yadadigimiza inanamiyorum, cok sey soylemek istiyorum ama biliyorum ki hepimizin dusunceleri ayni bu yuzden sadece size katiliyorum diyorum

apartmanin arka bahcesinde bulunan kopege surekli yemek ekmek veriyorum havalarin isinmasiyla "kurdele"yle baglagim bir kaba su doldurum hergun asagi saldim gecen gun yine su verecektim ki kurdeleyi bir cektim kopmus !!!!daha dogrusu kasirga ciksa kopmayacak olan kurdele nizami bir sekilde kesilmis aksam olunca esim alt komsuya sordu biz yapmadik dedi...oruc tuttugumuz su gunlerde susuzlugun ne oldugunu daha iyi anlarken benim komsum ne amacla yapti bilmiyorum ama o aciz kopegin su icmesini engellemeye calisti...

insanliktan nasibini almamis bu yaratiklarla bir arada yadadigimiza inanamiyorum, cok sey soylemek istiyorum ama biliyorum ki hepimizin dusunceleri ayni bu yuzden sadece size katiliyorum diyorum

apartmanin arka bahcesinde bulunan kopege surekli yemek ekmek veriyorum havalarin isinmasiyla "kurdele"yle baglagim bir kaba su doldurum hergun asagi saldim gecen gun yine su verecektim ki kurdeleyi bir cektim kopmus !!!!daha dogrusu kasirga ciksa kopmayacak olan kurdele nizami bir sekilde kesilmis aksam olunca esim alt komsuya sordu biz yapmadik dedi...oruc tuttugumuz su gunlerde susuzlugun ne oldugunu daha iyi anlarken benim komsum ne amacla yapti bilmiyorum ama o aciz kopegin su icmesini engellemeye calisti...

Amacı yok sadece insan değil ....

nasıl bi cehalet nasıl bi vicdansızlık birton beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum ama bu insan dışı yaratıklar için cehennem iyiki var iştee rezil elime verseler bir kaşık suda boğarım

Amacı yok sadece insan değil ....

ne zamandır söylemek istiyorum ama unutuyorum..seni hayvan haklarıyla ilgili duyarlılığından dolayı kutluyorum canım.bu konuda çok çaba harcıyorsun,farkındalık oluşturmaya çalışıyorsun.her yazını,konunu takip ediyorum...

Sonra da insanım ben, adamım ben diye dolansın ortalarda !!!!!
Kendisine gram zararı olmayan bir hayvana üstelik anne olan bir hayvana bunu yapmak ?
Anlamıyorum, anlamayacağım da böyle bir şeyi !
Küçücük çocuğun gözleri önünde olmuş birde,
Kim bilir nasıl etkilendi, psikolojisini bile ciddi oranda etkileyebilir çocuğun yazık.
Hayvanlara zarar verenlere o kadar büyük bir kin duyuyorum ki...
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

kendiden acizlere gücü yettiği için böyle iğrenç şeyler yapanların varya cehennem de cayır cayır yanmasını istiyorum ki yanacaklar inşallah iğrenç pislik mahlukatlar .

aklıma bir de 9 yavrusuna hamileyken bir odaya kapatılıp,defalarca tecavüz edilen köpek geldi..rahmi alındı,yavruları öldü..adam mı? salmışlar ,tekrar aynı şeyler için...bunlar insan değil...ben günlerce bu haberin etkisinden kurtulamadım..ama hala aynı şeyler devam ediyor..

aklıma bir de 9 yavrusuna hamileyken bir odaya kapatılıp,defalarca tecavüz edilen köpek geldi..rahmi alındı,yavruları öldü..adam mı? salmışlar ,tekrar aynı şeyler için...bunlar insan değil...ben günlerce bu haberin etkisinden kurtulamadım..ama hala aynı şeyler devam ediyor..

ay ne kötü baktım netten duymamştımm ve buda izmirmiş tesadüf:KK43::KK5:

X