9 yavurusunu emzirirken bahçesinde katledildi !!!

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
19 Ağustos 2008
17.814
53.652
03 Ağustos 2012 - 02:30 Milliyet.com.tr » Gündem» Haber
9 yavrusunu emziren köpeği tüfekle vurdu
İzmir’in Limontepe semtinde, şoför Ömer Sağlam ve eşi ev hanımı Reyhan Sağlam’ın kısa süre önce dokuz yavru dünyaya getiren Rottweiler cinsi ’Lina’ isimli köpekleri, yan komşuları inşaat ustası Ş.S. tarafından vurularak öldürüldü

Limontepe’de oturan inşaat ustası S.Ş., komşuları Ömer Sağlam ve Reyhan Sağlam çiftinin bahçesindeki, 20 gün önce 9 yavru dünyaya getiren, Rottweiler cinsi, ’Lina’ isimli 1.5 yaşındaki köpeğe av tüfeğiyle ateş ederek sağ gözünden ve başından vurdu. O sırada bahçede annesi ve babası ile birlikte oynayan evin oğlu Efe Miraç Sağlam (3) da bu dehşete tanık oldu. Ağır yaralanan köpek götürüldüğü veteriner kliniğinde ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Köpeği vuran Ş.S. gözaltına alınıp, adliyeye sevkedildi, ancak ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

İÇİM YANDI NASIL BİR VAHŞET BU, ADAM SERBEST, KELİMELERİ TOPARLAYAMIYORUM ......

kendisine hiç bir kastı olmayan zararsız bi hayvanı öldürebilen kişi
sanıyolar mı ki kendisiyle husumeti olsun olmasın bi insanı öldüremez
hayvan öldürmenin insan öldürmekle aynı şartlar altında ceza olmamasını anlayamıyorum
ölen bi can yavruları var, bi evi var, onu seven bi ailesi var
bizden çok da farklı duygulara sahip değil
sadece çoğu insandan dahi insani duygulara sahip
yazıklar olsun böyle adalete böyle hukuk devletine
ne doğru düzgün işliyo ki bu ülkede
insan hakkı yokken doğru düzgün
hayvan hakkı beklemek çok mu ütopik
geride kalan bebek köpeklere inşallah
süt anne bulabilmişlerdir
onların da hayatı tehlikede
anneleri kadar iyi bakamazlarsa yaşamaları çok zor
allah belasını versin bu adamın
en büyük acılarla sınansın inşallah

Bu dünyada serbest dolaşsada, öbür dünyada Allahın sessiz kulunu
öldürdüğü için hesap verecek.
O çocuğa yaşattığı travmanında cezasını çeker inşallah.

Ne diyeyim: Adaletsiz adalet. :KK43:

Allah vijdan versin merhametten yoksun sadist ruhlu insanlara aciz canlılardan ne isterler Allah ın bizlere emaneti bu canlılar bu ne iihanettir.:KK43:

işte ben buyüzden ilahi adalete inanıyorum. bunların hiçbiri cezasız kalmayacak. Allah katında hepsinin hesabı sorulacak.

gazete okumak istemiyorum artık bu yüzden ya, herkesin elinde bi silah, memleket teksasa dönmüş
hayvanlara gelince, her gün bi hayvana eziyet haberi... gerçi kim bilir yansımayan neler neler vardır hayvanlar konusunda...

başlığı okur okumaz başıma ağrı saplandı..bu nasıl merhametsizlik nasıl vicdansızlık,katil..daha ağzı süt kokan annesiz kalan yavrular içim acıdı,yandı..heleki o pis katilin cezasız kalmasına içim burkuluyor..inanıyorum Allahım uygun cezayı verecektir..

Bu zalimliği aklım almıyor, Allah'a ve adaletine inancım tam ama kendime hakim olamıyorum.

Nasıl bir beyin nasıl bir ruh taşıyor bu insanlar ve elinde silahla yan bahçede dehşet saçan bir adam nasıl serbest bırakılıyor.

Olay olduğunda çocuk da bahçedeymiş, ya yavrucağa da bir şey olsaydı...

Geride kalan 9 yavru nasıl yaşar, insan ne kadar debelense çok küçükler annelerine ihtiyaçları var

Ve Lina... İnsanlara o kadar güvenmiş ki, bebeklerini bahçenin ortasında emzirmekten çekinmemiş, hayvanlar öyle ulu orta emzirmez bebeklerini bu ev hayvanlarına mahsus bir şeydir.

Ah kızım, insanlık adına özür dileyecek gücüm bile yok senden, yaşlarıma hakim olamıyorum, bunu yapanın tez vakitte cezalandır Rabbim, ibreti alem için Lina'nın ahını herkese göster...

Boğazımda bir yumruk oturuyorum sabahtan beri, rahat bırakın şu hayvanları artık, yeter yeter yeter !!!!!!

Son düzenleme:
İnsan bile denmez böylelerine. Nasıl bir beyin taşıyorlar anlamadım ki :KK25:
Ne yaptı sana hayvancağız, nesi battı. Tövbe yarabbim ya. Mübarek günde ezanda okunuyor layığını tez vakit bulsun inşallah.
Allah korumuş da o yavrucak köpeği korumak için atılmamış kurşunun önüne..:KK25:

Son düzenleme:
Yavrum yaaa, kıyamam lan insan küçücük, sevimli, yumuş yumuş yavru köpekler karşısında eriyip bitmez mi bee. Ulan anne o beeee anneee en az senin anan kadar kutsal. Ya nasıl birşeydir nasıl bir kaskatlıktır bu. Çok sinirlendim yaaa. Bu yaratık özellikle küçüklüğünde çok şiddet görmüştür hatta tacize bile uğradığn düşünüyorum. Çünkü her insan vicdanla, merhametle doğar ama yaşadıkları kişiyi bambaşka hale getirir. Bu benim o katili hakl çıkardğım anlamanına gelmesin.

Mecliste koca göbeklilerin hayvanlar için yasalar çkaracak kültüre sahip olduklarnı düşünmüyorum ama olmalı. Hayvanlar da bir can ve onlar öldürenlere insan öldürmüş gibi ceza verilmeli.

Son düzenleme:
amacı ne acaba,nasıl bir ruh hastası ki yavrularını emziren bir hayvancığı öldürebiliyor..insanlıktan nasibini almamış yaratık!!!

işte bu yüzden köpeğimiz charli insanlardan çook daha değerli...

bir köpek size kolay kolay zarar vermez,bir insan ise her canlının canını çok rahat yakar!!!

umarım lina'dan daha beter bir şekilde can verir.

Sabah haberlerde okudum...İnsanlığımdan utandım ya.
Nasıl bu kadar vicdansız olunabilir?
Bu kadarmı insanlıktan yoksun oldu?
Çok fazlaa sözz var söylenecek ama
Çokdaa söz yok ....

03 Ağustos 2012 - 02:30 Milliyet.com.tr » Gündem» Haber
9 yavrusunu emziren köpeği tüfekle vurdu
İzmir’in Limontepe semtinde, şoför Ömer Sağlam ve eşi ev hanımı Reyhan Sağlam’ın kısa süre önce dokuz yavru dünyaya getiren Rottweiler cinsi ’Lina’ isimli köpekleri, yan komşuları inşaat ustası Ş.S. tarafından vurularak öldürüldü

Limontepe’de oturan inşaat ustası S.Ş., komşuları Ömer Sağlam ve Reyhan Sağlam çiftinin bahçesindeki, 20 gün önce 9 yavru dünyaya getiren, Rottweiler cinsi, ’Lina’ isimli 1.5 yaşındaki köpeğe av tüfeğiyle ateş ederek sağ gözünden ve başından vurdu. O sırada bahçede annesi ve babası ile birlikte oynayan evin oğlu Efe Miraç Sağlam (3) da bu dehşete tanık oldu. Ağır yaralanan köpek götürüldüğü veteriner kliniğinde ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Köpeği vuran Ş.S. gözaltına alınıp, adliyeye sevkedildi, ancak ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

İÇİM YANDI NASIL BİR VAHŞET BU, ADAM SERBEST, KELİMELERİ TOPARLAYAMIYORUM ......

'' Dünya üzerindeki en vahşi hayvan insandır. '' Cümlesi ne kadar doğru. Bunu yapan kişi hayvan bile olamayacak kadar vahşi. Tüylerimi diken diken yaptı bu haber.

Serbest bırakılıyor çünkü hayvan öldürmek bizim ülkemizde MALA ZARAR VERMEK kapsamında, yani cezası yok = (((

Hangi bakanlığın kapsamına giriyor bilmiyorum ama bununla ilgili sıkı yasalara ve yaptırım gücüne ihtiyaç var. Kadınlar kulübü olarak belki biz bir şeyler yapabiliriz.

Hangi bakanlığın kapsamına giriyor bilmiyorum ama bununla ilgili sıkı yasalara ve yaptırım gücüne ihtiyaç var. Kadınlar kulübü olarak belki biz bir şeyler yapabiliriz.

Bir şeyler yapabilmek için yıllardır uğraşıyoruz,

Canları isteyince bir gece de kanun çıkaranlar, bunu yıllardır bekletiyorlar

Üstelik düzenleme yapılan kanun öyle hayvanların yararına falan değil.

Yasa Avrupa'ya uydurulmuş olacak, eğer onaylanırsa barınak hayvanları 45 gün sahiplenilmezse uyutulacak.

Pet shoplarda hayvan satışı ile ilgili hiç bir yaptırım bu yasa içinde konuşulmuyor, bir de hayvan öldürenlere sembolik bir para cezası verme planı var. Yani yapmış olmak için yapacaklar. Özellikle uyutma kısmını bildiğimden bu yasayı savunasım gelmiyor, bizim belediyeler zaten ellerine fırsat geçince öldürmekten çekinmiyor ama hayvanseverler sürekli barınaklara gittiği için oralardaki hayvanları sebepsiz uyutmaya cesaret edemiyorlar. Ama yasa çıkarsa önlerindeki engel kalkacak, binlerce barınak hayvanı uyutulacak. Off Allah'ım ya bir çıkış ver

Son düzenleme:
X