• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9 yaşındaki kızıma acil ayakkabı ariyorum...bıı ariyorum

kadervekader

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
23
7
6
38
merhaba herkese ben şırnak silopiden yaziyorum beşcocuk annesiyim burda lanet terör olaylarından dolayı alışverişe gidemiyoruz heryere hendek kazmışlar ....7 ve 8 yaşındaki ogullarım ve 9 yaşındaki kızıma ikinci el ayakkabı ariyorum inşallah bulabilirim

merhaba ,
aradığınız ayakkabı numaralarını yazarsanız daha iyi olur .. inş. bulursunuz ..

haklısınız 34 numara kızım için 30 ve 31 de erkek cocuk için inşallah uygun bişey bulabilirim bu sogukta okula sandalla yollamak zorundayım

ptt yakın ve açık magazalar falan kapalı acık olanlarda fırsattan istifade cok pahalı veriyorlar ne yapucamı bende bilmiyorum Allah sebep olanları kahretsin Polislerim:zin ve askerimizin yardımcısı olsun inşallah

keşke benim elimde olsaydı valla ücret falan talep etmeden hemen gönderiridim ama malesef ben de yok

Bu var bende.Genesis 34 numara.

Eklentiler

• 20141119_191221.jpg
    20141119_191221.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 79
  • 20141119_191236.jpg
    20141119_191236.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 83
internet sitelerinden sipariş versen uygun şeylerde vardır..sokağa çıkma yasağı dedinizya çıkarsa sıkıntı olur size bian önce alın bari

Cnm bu var ama 35 numara geçen sene alındı çok az kullanıldı
20151211_101020.jpg
20151211_101105.jpg
düşünürsen

merhaba herkese ben şırnak silopiden yaziyorum beşcocuk annesiyim burda lanet terör olaylarından dolayı alışverişe gidemiyoruz heryere hendek kazmışlar ....7 ve 8 yaşındaki ogullarım ve 9 yaşındaki kızıma ikinci el ayakkabı ariyorum inşallah bulabilirim
bende bi tane 34 no bot var aşınma var tabi başka ihtiyaç duyduğun bişey varmı ayakkabı dışında

haklısınz ama sıfır alacak olsam buraya gelenekadar cok pahalıya gelir diye düşünüyorm
canım yanlış düşünüyorsun floya gir bence bir bak nasıl olsa kızına ve oğluna alacaksın değil mi floda 50tl alışverişe ücretsiz kargo yerinde olsam oradan mutlaka bakarım fiyatları uygun çok ürün vardı 40 tlye 45tlye sıfır bot bulursun

Back