- 11 Aralık 2018
- 40.091
- 248.685
-
- Konu Sahibi Pembekoala35
Muhtemelen karşısına çıkmıştır, kız öpüşmesi diye arattığını sanmıyorum. Ama aratmışsa da anormal değil, henüz erkeklere ilgi duymuyor çünkü. Zamanla değişecek.Aslında kızların öpüşme videosu olmazsa bu kadar endiselenmezdim.ben onu korkutmak yada tamamen uzaklaştırmak istemiyorum sadece doğruları öğretmek istiyorum.esime söylemeli miyim peki?
Haklısınız hepimiz böyle şeyler yaşadık.cocugum olunca tuhaf hissediyorum ama sonuçta onun da merak duygusu var.bugunlerin geleceğini biliyordum da erken oldu sankiyasaktı da ne olduben cami imamının oğluyla öpüsüyordum gizli gizli Allah kahretsin her hatırladığımda utanıyorum görev gübi her gün buluşup öpüşüyorduk. halbuki bana anlatılsaydı, veya anne-babam arasındaki ilişki ile bir sekilde görüp öğrenseydim böyle olmazdı. o cocuk da sonradan hafızlığı bırakıp model oldu ya nasıl yoldan çıkardıysam tövbe tövbe işin şakası bir tarafa cocugunuzun yanında olun. büyümek zaten sancılı bir süreç. karsında büyümesine engel biri gibi değil, arkasında hep destekcisi olarak görsün sizi.
anne-baba baskısı yasayan cocuklar hata yapmaya cok meyilli oluyor. ama güvendiğinizi ve size güvenebileceğini hissettirirseniz o cocuk sizin güveninizi boşa çıkarmaz eminim.
Defalarca kızların öpüşme videosu diye bastıra bastıra söylüyorsunuz ama arkadaşların tepkisi aynı. Bu normal bir durum. O yaşlarda tuhaf bisekilde lezlere ilgi duyulur:) bir erkekle öpüşmesini izlemesini tercih etmezdiniz değil mi? Kızları izlemesi bile masumluğunu gösterir nitelikte.Aslında kızların öpüşme videosu olmazsa bu kadar endiselenmezdim.ben onu korkutmak yada tamamen uzaklaştırmak istemiyorum sadece doğruları öğretmek istiyorum.esime söylemeli miyim peki?
O zaman dediğim gibi psikolog_sueda mutlaka izleyin benim cocuğum yok ama cocuk ve ergen psikolojisi üzerine videolarını defalarca izledim bilinçlenmek için gercekten hassas bir konuTahminim kaydirirken gördüğü ve digerlerini izlediği ama öyle olmayadabilir.guzelce konuşmak istiyorum uyandırmadan kizmadan
Eşim öyle biri degil sakince karşılar.ben konusurum onun bildiğini bilmesin.Muhtemelen karşısına çıkmıştır, kız öpüşmesi diye arattığını sanmıyorum. Ama aratmışsa da anormal değil, henüz erkeklere ilgi duymuyor çünkü. Zamanla değişecek.
Eşinize söyleme konusu çok kişisel. Anlayışlı, ilgili bir babaysa, ortalığı yakıp yıkmayacaksa, çocukla konuşup utandırıp travma yaratmayacaksa tabi ki paylaşabilirsiniz.
Buda aklıma geldi sebebini söylemeden direk YouTube izleme desem daha mi mantıklı.cunku konuştuktan sonra girme desem bunu bı ceza olarak görecek daha da merak edecek.Defalarca kızların öpüşme videosu diye bastıra bastıra söylüyorsunuz ama arkadaşların tepkisi aynı. Bu normal bir durum. O yaşlarda tuhaf bisekilde lezlere ilgi duyulur:) bir erkekle öpüşmesini izlemesini tercih etmezdiniz değil mi? Kızları izlemesi bile masumluğunu gösterir nitelikte.
Bence onunla konuşmayın. Bu onu utandırır, travma bile yaratabilir. O çok hassas şuan, nasıl halledersiniz bilmiyorum. Oldukça fazla eğilmelisiniz bu konunun üstüne ama lütfen kızınızla yüzyüze konuşmayın. Geçici bir süre internete erişimini kısıtlayabilirsiniz belki aklıma baska bisey gelmedi şuan.
Kızmak gibi bı dusuncem olsa buraya yazmazdim.fikir almak istedim nasıl davranmalıyım ne soylemeliyimAnormal bir durum göremedim ben, ne konuşursunuz bilemiyorum ama kızmayın lütfen çocuğa, size güven duysun.
Ay yok bı daha böyle videoları görmeye kalbim dayanmazDaha önce ne izlediğini takip ediyormuşsunuz. Kendisinin aratmayıp karşısına çıkmış olması ihtimali de var, diğer izlediği videolardan ötürü. Bence hemen konuşmak yerine biraz daha takipte kalın, yine izlerse uygun bir dille konuşursunuz. Devamı gelmezse anlık merak ya da denk gelme olmuştur.
Benim kızımda 9 yaşında. Geçen hagta arkadaşları evimize gelmişti. Düşündüğümden çok daha fazla şeyden haberdarlar. Anlık şoklar yaşasam da bu zaman için normal de geldi.
Anne olunca biraz daha hassas yaklaşıyoruz ben sizi anlıyorum ama panik yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum şuan için.
Kusura bakmayın ama bireysel olacağız diye çocuğu saldım çayıra mi yapalım.baskici bı anne olsam gider kızardım.ben güzellikle doğru yolla öğrenmesini istiyorum.bugun benden değil bu şekilde öğrenirse ileride daha kötü olabilirYeni nesil anneler aşırı kontrol delisi. En ufak bir şeyi aşırı abartiyorlar ve çocuklarını kendi uzantıları gibi görüyorlar. Çocuklar sizin uzattınız değil, sizden ayrı bir insan. Kızdan, erkekten çocuktan önce bir insan. Çocuğa azıcık da olsa bireysellik tanıyın.
Yeni nesil anneler aşırı kontrol delisi. En ufak bir şeyi aşırı abartiyorlar ve çocuklarını kendi uzantıları gibi görüyorlar. Çocuklar sizin uzattınız değil, sizden ayrı bir insan. Kızdan, erkekten çocuktan önce bir insan. Çocuğa azıcık da olsa bireysellik tanıyın.
Kusura bakmayın ama bireysel olacağız diye çocuğu saldım çayıra mi yapalım.baskici bı anne olsam gider kızardım.ben güzellikle doğru yolla öğrenmesini istiyorum.bugun benden değil bu şekilde öğrenirse ileride daha kötü olabilir
Ne eşi yahu onu niye karıştırıyorsun. Kızacak edecek dan dun bu sefer ortam gerilecek çocuk içine kapanacak. Biraz araştırma yap önden, çocuğa bu tür eğitimleri vermeye başlaman lazım. Merak etmesi çok normal onu utandırmadan kızmadan konuş.Aslında kızların öpüşme videosu olmazsa bu kadar endiselenmezdim.ben onu korkutmak yada tamamen uzaklaştırmak istemiyorum sadece doğruları öğretmek istiyorum.esime söylemeli miyim peki?
Öncelikle sakin olun.Herkese iyi akşamlar,gece gece içime bir kurt düştü ve gidip tabletimden YouTube geçmişime baktım.kizim 9 yaşında ve günde yarım saat tableti kullanmasına izin veriyorum.normalde sadece oyun oynar ama bugün geçmişe bakınca şok oldum.her gün mutlaka kontrol ederdim bu hafta gözümden kaçmış ve kızım kızların öpüşme videosunu izlemiş.hemde bı sürü böyle short.gorunce başımdan kaynar sular döküldü.lutfen akıl verin napmam lazım nasıl davranmaliyim.yanlis bişey yapmak istemiyorum.