9 yaşındaki kızım öpüşme videosu izlemis

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.050
12.363
Herkese iyi akşamlar,gece gece içime bir kurt düştü ve gidip tabletimden YouTube geçmişime baktım.kizim 9 yaşında ve günde yarım saat tableti kullanmasına izin veriyorum.normalde sadece oyun oynar ama bugün geçmişe bakınca şok oldum.her gün mutlaka kontrol ederdim bu hafta gözümden kaçmış ve kızım kızların öpüşme videosunu izlemiş.hemde bı sürü böyle short.gorunce başımdan kaynar sular döküldü.lutfen akıl verin napmam lazım nasıl davranmaliyim.yanlis bişey yapmak istemiyorum.

Çocukların böyle şeyleri merak etmesi, birbirleriyle konuşması çok normal, büyük ihtimal okulda arkadaşlarından duymuştur. Burada yanlış olan 9 yaşındaki çocuğun kontrolsüz internet erişimi olması. Bütün cihazlarda çocuk modu var. Çocuğun böyle bir şeye kendi evinde erişmesi sizin hatanız. Buna dikkat etmeniz gerek. Lütfen bundan sonra dikkat edin.

Çocukla konuşacaksınız, ilk olarak böyle şeyleri merak etmesinin normal olduğunu, ama bu merakını evde güvenli alanında ilk olarak annesiyle paylaşması gerektiğini, böyle içeriklerin onun yaşına uygun olmadığını, şuan izlediği şeyleri yanlış yorumlayacağını, internetin tehlikeli olduğunu anlatın. Birde bunu nereden duyduğunu, bu konuların çocuklar için konuşulmaya uygun olmadığını anlatın.

Normal zamanlarda yanımda oyun oynardı.bu hafta misafir falan vardı o yüzden çok bakamadım.suclu benim zaten dikkat etmem lazımdı.en çok kendime kızıyorum o görüntüleri nasıl silecek hafızasından

ben kucukken kiz arkadaslarimla öpüşmüştüm prova olsun diye bana normal geldi, şok olma
duymus, anlamlandirmaya calismistir. internete cocuk kilidi programi yukle diyecegim ama merak eden cocuk bir sekilde bulur izler ne izleyeceklerse.
bence cocuklar ve gencler icin cinsellige dair bir kitap al, kitaplikta öyle gelişigüzel yerlestir. okusun ne öğrenmek istiyorsa saglikli kaynaktan öğrensin. annem öyle yapardi. benle insan gibi konusmasindansa besbin kere kitapta dergide okumayi tercih ederim:)))

Kontrolsüz bir şekilde eline bırakmayın YouTube short videoları 9 yaş için sakıncalı ben artık YouTube kontrolsüz izlemeye müsaade etmiyorum benim gözetimimde TV den açıyoruz tablet kullanacaksa da sınırlı süreyle eğitici oyunlar oynamasına izin veriyorum. Artık devir değişti erkek ve kızın öpüşme sahnesini görmesi bir nebze kabul edilebilir de berbat içerikler ortalıkta kaynıyor.

Ergenlikte olsaydı tamam derdim 9 yaş çok küçük.bu yaşta böyle biseyi görmesini asla istemezdim.simdi sakince bu durumu cozmeliyim.tablete yanımda girsin ve sadece oyun oynasın en mantıklısı bu sanki

Ergenlik çağında normal bu yaş daha küçük.tamamen elinden alsam da çözüm değil.cok şaşırdım ve kizdim böyle biseyi gördüğü icin

kızınız latent döneme girmiş korkulacak herhangi bir durum yok. yaklaşık 7-12 yaş arasını kapsar. bu dönemde bu tür meraklar araştırmalar normaldir. üstüne gidip baskı kurmayın ters tepebilir. sadece herhangi bir yanlış fiziki durum için uyarabilir temkinli olabilirsiniz. onun dışında yaşını aldıkça zaman geçtikçe azalıp bitecektir. tüm insanların genellikle farkında olmadan geçirdiği sonrasında hatırlamadığı bi dönem. tedirgin olmayın yani oldukça normal olağan bir durum.

Benim kızım da 10 yaşında. Böyle şeyleri merak ediyorlar. Biz çocuklar yanımızdayken dizi ve haber bile izlemiyoruz dikkat ediyoruz. Ama bi şekilde dışarıda duyuyorlar ya da internette görüyorlar. Oyun oynarken bile reklamlarda çıkıyor artık

Aslinda beni endişelendiren kızların opustugu videoyu izlemiş olması.yoksa zaman değişti cinselliği merak daha küçük yaşlara düştü.hep bundan korktum ilerde olursa napican diye.cok normal ama anne olunca farklı oluyomus

Bizde ne haber ne dizi asla acmayiz bu kadar dikkat ederken böyle bişey yapmış olmama kızıyorum.youtube kökten kaldırmak istiyorum ama sanırım olmuyor

yok aslında cinsellik merağı böyle küçük yaşlardan itibaren gelişiyor. özel olarak kızların öpüştüğünü izlemesi de tesadüf olabilir arkadaşları kendi aralarında bu konudan konuşmuş olabilirler. bilemiyorum o kısmını. kızmayın ama sakince anlatmaya çalışın yasaktır kızgınlıktır daha kötü etkileyebiliyor. iyiye ilerleme olmazsa yine anlatırsınız. siz kendinizi yiyip bitirmeyin de

ve bence youtubeyi de kaldırmaya çalışmayın yani çok zor zahmetli hem oradan bulamasa başka bulabileceği bir ton yer var siz sadece yanlış olduğunu kötü sonuç doğurabileceğini anlatmaya çalışın 9 yaşında küçük daha ama anlar diye düşünüyorum

Kızlar sizce YouTube kökten kaldırıp sadece oyun oynamasına mi izin versem.bu iyi bir fikir mi?yoksa yanımızda gir tek başına izleme mi desem

Ergenlik çağında normal bu yaş daha küçük.tamamen elinden alsam da çözüm değil.cok şaşırdım ve kizdim böyle biseyi gördüğü icin
Aslında şu an normal, ergenlikte öpüşmeyi merak etmeyecek, öpüşecek zaten. Şu an merak aşamasında.

Biz mi anormal çocuklardık yoksa buradaki kadınlar mı çocukluklarını unuttular emin olamıyorum çoğu zaman. Benim için öpüşmek doğal bir durumdu annemle babam saklamazdı küçük öpücüklerini bizden çünkü, o yüzden merak etmezdim. Ama ilkokulda bunun konuşulduğunu, deneyenlerin olduğunu çok net hatırlıyorum. Hepimiz geçtik bu evrelerden. Hiç birimizin de annesinin haberi olmamıştır. Yeni nesil anneler fazla kontrolcü ve endişeli bence.

Ve youtube çocuk denen bişey var, kontrolsüz içeriğe maruz bırakmazsanız bu kadar endişelenmenize gerek kalmaz.

Korkulacak kızacak vs bir durum yok çok normal. Cocuklar bu yaşlarda cinselliğe karşı bir merak geliştiriyor. Eğer absürt bir tepki verirseniz veya bu konuları konuşmasına izin vermezseniz ileride merak ettiği seyleri sizinle paylaşmaz ve cinselliğe karşı çekimser bir tutum sergileyebilir. İnstagramda psikolog_sueda var bu konuları çok guzel işliyor nasıl davranmalı cocuklara nasıl yaklaşmalı diye. Bence girip videolarını izleyip fikir edinebilirsiniz

Merak etmiştir, hayat içinde bunu her yerde görmüş olabilir. Üstünde durmayın, soru sormayın, arkadaşlarıyla oynarken kapalı kapılar ardına saklanmadıkları sürece de üstüne düşmeyin.
Herkes o yaşlarda hatta bazen dah erken böyle şeyleri merak edebilir. Kız seçmiş olması muhtemelen kendisini daha az suçlu hissetmek içindir. Erkekle böyle bir şeyi aklına bile getiremediği içindir.

Kore videolarını izliyo hep black Pink falan.sanirim shortlarda bı tane görmüştür oradan merak edip diğerlerini de izlemiştir.oraya yazdığını düşünmüyorum ama olabilir de.ben sinirlenip hızlıca geçmişi sildim çok detaylı bakmadım.

benim bahsettigim yaslar da adet olmadan önceki yaslardi, o meraklar falan. ayrica 9 yas da ergenlik sayilir. hem hormonlu gidalar, hem ekran ile asiri uyarilmalar gibi sebeplerle ergenlik - bazi seyleri farkindalik yasi cok cok cok kucuk yaslara indi.
"cok kucuk" diyip gecmeyin. o kadar da küçük degil ki merak etmis bakmis.
kizdim demissiniz merak ettim nasil bir tepki verdiniz? keske utandirmasaydiniz. çünkü böyle tepkiler sadece bir sonrakinde gizli sekmeden girmeyi ogrenmeyi saglar. ya da başkasının telefonundan izlemeyi.
ben küçükken ne telefon vardi ne tablet. ama zararli neşriyata ulasmak isteyen bir sekilde ulaşıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…