- 14 Ağustos 2018
- 19.709
- En iyi cevaplar
- 2
- 73.979
- 598
Belki bana kıl biri denk gelmiştir benimkide babamdı cünkü :)Olabilir, benim ikametgahım annemlerin dairedeydi değiştirdim işte. Ama yine gidip annemlerle oturuyorum dediğinde alırlar, sanmıyorum zor olduğunu. Annesi sonuçta, nüfusta görünüyor.
Pis iş derken?Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...
Annene öfkeli olduğun için kardeşini sevmiyorsun. Belli ki sevmediğin için kötü davranıyorsun, o da küçük olduğu için küfür ediyor. Çünkü yapabileceği bişey yok.Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...
Pis işler demeniz tamamen rating amaçlı mı? İnsanların soracağını bile bile yazmışsınız. Soranlara cevap yok!
2 kere değiştirdim ikisinde de aynısı olmuştu canım. Belki yeni sistemdirBelki bana kıl biri denk gelmiştir benimkide babamdı cünkü :)
öff eskimedi mi bunlar artık?kardeş bahane kolay para için pis işlere dönme şahane
Iyi de eğer gerçekten 30 yaşındaysa bunları bahane etmesi hele hele 9 yaşında bir çocukla bu kadar sataşılması garip gerçekten. Bu konuyu açana kadar gidip iş bulup kimseye muhtaç olmadan yaşanabilirne kadar kötüsünüz ya. 9 yaşındaki çocuğun küfretmesi normal mi, herkes laf sokmaya yer arar olmuş -yardım etmeye çalışanları tenzih ediyorum- ne için 2-3 beğeni için mi, bu mu yani? güzellikle neden çalışmıyorsun, oraya buraya başvur, şunu bunu yap deyip yardım etmek varken yok sen niyetlendiysen zaten yaparsın pis işler, yok kardeş bahane diye iğrenç iğrenç yorumlar. kadının düşmanı yine kadın gerçekten.
9 yaşındaki çocuğun kendisi sataşıyormuş anladığım kadarıyla. tamam ben zaten işi olmamasını vs. doğru bulmuyorum. benim anlayamadığım neden bu şekilde dalga geçici bir üslupla cevap yazılıyor?Iyi de eğer gerçekten 30 yaşındaysa bunları bahane etmesi hele hele 9 yaşında bir çocukla bu kadar sataşılması garip gerçekten. Bu konuyu açana kadar gidip iş bulup kimseye muhtaç olmadan yaşanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?