Annemin 2, evliliğinden olma çocuğu bana küfrediyor gitcek durumum yok, mesleğim yok... Bna küfrediyor, annem hiç bir şey demiyor .... Çok mutsuzum, bu gidişle ya kendime zarar vericem, yada bu evden ayrılıp pis işlere geri dönücem...
Şiddete çok karşıyım, ama ablaya küfredilmez, küfretmek çok yanlış bir davranış diyerek, azıcık çimdirebilirim..
oğlu oldu diye buldumcukmu olmuş, babası ne diyorKonu ya yoğunlaşırsak, iyi olur. . Bu kadın kör cahil geleceğin ruh hastasını yetiştiriyor.. Bu küfürler Bi on yıl sonra ona dönücek
Kardeşini sevmemen çocuktan mı annenden dolayı mıHiç sorma zerre sevmiyorum, babasıda aynı kafada uyuz Bi tip... Yapıştırcsn tokatı görcek küfrü
+Pis islere derken?
Annenize bu öfke neden.Var mı bir sebebi
+
Geri dönücem derken?
Bir meslek sahibi olup calissan ? Kaç yasindasin. ?Annemin kendi ayrı her ay gelen bir miktar gelirini, benim işsizlikten hüngür hğngür ağlayıp hiç değilse ayda 300 ver dememe rağmen yıllardır kocasının eline sayması
Ben küçükken kocası fener kaybetti diye benim odama birden girip beni tokatlaması annemin hiç bir tepki vermemesi
Hayatımı maffetmesi..... Yeterli sebep bence
Yaşın kaç. Allah yardımcın olsun inşallah. Hiçkimse için hayatını mahfetme. Bırak etsin küfür. Sana gelmez merak etme. Varsa okulun btir yoksa çalış ama kendi hayatını hiçe sayma.Annemin kendi ayrı her ay gelen bir miktar gelirini, benim işsizlikten hüngür hğngür ağlayıp hiç değilse ayda 300 ver dememe rağmen yıllardır kocasının eline sayması
Ben küçükken kocası fener kaybetti diye benim odama birden girip beni tokatlaması annemin hiç bir tepki vermemesi
Hayatımı maffetmesi..... Yeterli sebep bence
Bi meslek edinin. Ne zamana kadar bi meslek olmadan annenizle kalabilirsiniz ki zaten. Çocuğa bir şey yapamazsınız. Sadece çatışma yaşarsınız dikkate aldığınız sürece. Siz kendi hayatınızı kurum, ayrılın evden. Annenizi beğenmiyorsanızda minimum seviyede görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?