Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni farkettim bende hediye kaanmışım teşekkürleropuyorumnanaktan
kazanan herkeside tebrik ederim:lepi:
Merhaba,
Kozmetik ürünleri için başvuru yapılmsına gerek yoktu. Tüm pro Üyeler çekilişe katıldı.
Çekiliş için excel programında bütün pro üyelerin isimleri yazıldı ve excel den her bir ürün için belirlenen sayıda üye listelendi. İsmi çıkan kullanıcılar listeden silinerek diğer ürüne geçildi. (bu aynı üyenin isminin 2 defa çıkmaması için yapıldı) . Yani çekilişte isimleri olan üeyler Bill Gates'e de teşekkür edebilirler.
Bu arada listede ismi olan kullanıcılara kargoları gönderildi. 1-2 gün içinde ellinizde olur sanırım. Güle güle kullanın.
Bu ürünleri bize gönderen Nuxe, Vichy, Maybelline NY, Epilixer ürünlerinin firmalarına bizi destekledikleri için teşekkür ederiz.
Özlem arkadaşımızı ve eşini tebrik ederim umarım hayırlı haberlerini burada yazarız.
İyi günler...
[table="head"]Maybelline NY - Colo SSal Volum Maskara + Snow White Far|Nuxe Kit Beaute Visage Face Beauty Kit|Vichy Aqualia Thermal Rich|Epilixer 100ml.|Vichy Liftactiv CxP
PasakliMinikTanrica|Ardayasbu|izmirlii|khhiwa|OzOkuN
Stella|zahter|Kalliste|bursasu|DELYA
Egem|newlife|destina0706|esyn|lady34
pamugum|gulizgul|KAYAKIZI|Eylül-son|
fransiyum|sena81|mune|iyivakit|
ro_se17|MIZMIZ|tılsım|zeyna|
ozlew|DreamLover|d.e.s.i.r.e||
tramissu1986|bhk|||
selen89||||
epaq||||
Nehir 21||||
babytwin||||
nil_su||||
shrylz||||
Charm||||
[/table]
Hesapta burayı takip ediyordumakannehir ama kaç gündür sayfalarım açılmıyordu bu yüzden takip edemedim:kedi: bu gün kargomu alınca adımın bir yerlerde geçtiğinden şüphelendimkaydirigubbakcemile3
Çok teşekkür ediyorum emek verip vakit harcayan herkese sonsuz teşekkürlera.s.
Kremim hem bayram hem yeni yıl hediyesi oldu zemuszemus
Bu sefer kupan sağlam geldi değil mi ?