9. Yaş Günü sonuçları

kazanan arkadaşlarımıza teprik ederim
ozlem inş minik bebek mujdesi verisin bizlere teprikler
-----------------------------

Merhaba,

Kozmetik ürünleri için başvuru yapılmsına gerek yoktu. Tüm pro Üyeler çekilişe katıldı.

Çekiliş için excel programında bütün pro üyelerin isimleri yazıldı ve excel den her bir ürün için belirlenen sayıda üye listelendi. İsmi çıkan kullanıcılar listeden silinerek diğer ürüne geçildi. (bu aynı üyenin isminin 2 defa çıkmaması için yapıldı) . Yani çekilişte isimleri olan üeyler Bill Gates'e de teşekkür edebilirler.

Bu arada listede ismi olan kullanıcılara kargoları gönderildi. 1-2 gün içinde ellinizde olur sanırım. Güle güle kullanın.

Bu ürünleri bize gönderen Nuxe, Vichy, Maybelline NY, Epilixer ürünlerinin firmalarına bizi destekledikleri için teşekkür ederiz.

Özlem arkadaşımızı ve eşini tebrik ederim umarım hayırlı haberlerini burada yazarız.

İyi günler...

[table="head"]Maybelline NY - Colo SSal Volum Maskara + Snow White Far|Nuxe Kit Beaute Visage Face Beauty Kit|Vichy Aqualia Thermal Rich|Epilixer 100ml.|Vichy Liftactiv CxP
PasakliMinikTanrica|Ardayasbu|izmirlii|khhiwa|OzOkuN
Stella|zahter|Kalliste|bursasu|DELYA
Egem|newlife|destina0706|esyn|lady34
pamugum|gulizgul|KAYAKIZI|Eylül-son|
fransiyum|sena81|mune|iyivakit|
ro_se17|MIZMIZ|tılsım|zeyna|
ozlew|DreamLover|d.e.s.i.r.e||
tramissu1986|bhk|||
selen89||||
epaq||||
Nehir 21||||
babytwin||||
nil_su||||
shrylz||||
Charm||||
[/table]

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

Öncelikle Kazen ve Curly'e sonra Bill Gates amcaya çok teşekkür ederim,anam çekilişe adım yazılmış ve hediye çıkmışopuyorumnanaktan
Çok ama çok mutlu oldum,bayram üstü ve yaklaşan yılbaşı için Kadınlar Kulübünden çok güzel bir hediye kazanmışım:asigim: hala şoktayım,benim gibi bir ihtiyara ilaç gibi gelecek valla:delphin: Vichy Aqualia Thermal Rich sayesinde cildim yenilenir,18liklerle yarışırımdelikafadulden
Ayrıca,
Nuxe,Vichy,Maybelline,Epilixer'a da biz üyelere böyle bir jest yaptıkları,Kadınlar Kulübü'nü destekledikleri için teşekkür ederiz alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Çekilişte kazanan diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum,güle güle kullansınlar:1hug:

Son düzenleme:
Neren ihtiyar munem sende ihtiyarsan ben neyim:) gönüller genç olsun hem

kazananlara tebrikler
banada bişey çıkmamış
sağlık olsun

merhaba
kargolar yola çıktı ama bize nasıl ulaşıcak acaba
yani hangi kargoya verildi;:uhm: henüz alamadık :sm_confused:
keşke takip nolarını yazabilsenizde kargolarımız nerde bakıp ona göre hareket etseka.s

Kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum iyi günlerde kullanın opuyorumnanaktan

Kazanan arkadaşların ürünleri ptt kargoyla geliyor,benim hediyem bu sabah 11.30'da geldi,hemen açıp sürdüm kremimi,fotosunu çekip koyacağımdelikafadulden
Tekrar teşekkür etmeden geçemeyeceğim,teşekkür ederim :sm_cool:
Bizleri sevindirdiniz Allah'ta sizleri sevindirsin :Saruboceq:

Ayrıcaaaa Kargo ödemiyorsunuz ; ) Dileyenler benden Barkod numarasını isteyebilir...

Hesapta burayı takip ediyordumakannehir ama kaç gündür sayfalarım açılmıyordu bu yüzden takip edemedim:kedi: bu gün kargomu alınca adımın bir yerlerde geçtiğinden şüphelendimkaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ediyorum emek verip vakit harcayan herkese sonsuz teşekkürlera.s.

Kremim hem bayram hem yeni yıl hediyesi oldu zemuszemus

Hesapta burayı takip ediyordumakannehir ama kaç gündür sayfalarım açılmıyordu bu yüzden takip edemedim:kedi: bu gün kargomu alınca adımın bir yerlerde geçtiğinden şüphelendimkaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ediyorum emek verip vakit harcayan herkese sonsuz teşekkürlera.s.

Kremim hem bayram hem yeni yıl hediyesi oldu zemuszemus

Bu sefer kupan sağlam geldi değil mi ?

Kocaman sevindimmmmmmm bende kazanmışım ve hediyemi aldım geldi haberimde yoktu... büyük spriz oldu........ teşekkürler ediyorum Sevgili Kazen Ve kadınlar kulubü üyeleri arkadaşlarım saolun........ çok mersiiiiiii

benim hediyem de geldiiii.
saol KK.
bayram hediyesi oldu bana..

yanlız şimdiye kadar inanılmaz kötü tecrübeleirmin olduğu ptt kargo hakkındaki iyi düşüncelerimi söylemeden geçemicem.
aslında dün gelmişti kargom.
ama ben tam kızımı uyutuyordum ve nasılsa cocuklar şeker almaya gelmişlerdir diyip kapıyı açamamıştım.
not yazıp gitmişler.
ben de bayramdan sonra alırım heralde şimdi çalışmıyorlardır diye düşündüm.
ama bugün tekrar geldiler.
cidden bayramda da bu hizmeti veriyorlar ya helal olsun diyorum..

neyse..
sevgilera.s.

kızlar bu çekilişler nerde ne zaman duyuruluyor ve neye göre yapılıyor?ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim.
özlemime zaten tüm kk. çok sevindi inşallah bebeğini alacak kucağına bu sefer.

Back