- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim..çok şaşırdım cidden , tebrik mesajı atan arkadaşlarımdan aldım haberi.çok teşekkürler.diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum..
allah herkesin şansını açık etsin inşallah
Kazen gün içinde acıklayacagını söylemiş ama hala ses yok :)) bakalım beklıyoruz diger cekılış için
beni yürekten tebrik eden arkadaşlarımıa nasıl teşekkür ertsem azdır...
minik emirin güzel elleri beni o kadar mutlu etti anlatamam size...
innanın elbette çekilişin bana çıkmasına çok sevindim ama şu varki ne kadar çok sevenim varmış bunu hatırlattığı için çok ama çookkk daha sevindim,nasıl yürekten,içtenlikle dua ediyorsusunuz canlarım yaa...
benim sırtım yere gelmez artık ,arkamda ne kadar çok dua edenim var saolun size minnettarım inanın...
KK İYİKİ VAR İYİKİ HAYATIMDA..
tüp bebekle ilgili bilgilere bakmak için girmiştim 2 yıl önce,şimdi ne tesadüfki hayatımın önemli bir yerinde ve tüp bebek çekilişi kazanmama sebep oldu:)
biz bir aileyiz buna kesinlikle ve kesinlikle canı gönülden inanıyorum,asla ama asla sanal değil dostluklarımz..
sizlerinde dualarıyla şimdi ÇOKKKK DAHA FAZLA UMUDUM VAR,inş güzel haberleri vereceğim sizlere(hayırlısı ile tabi)
ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN ,İSTİYEN HERKESEDE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
dularınızı eksik etmeyin olurmu....
şunuda söylemeK isterimki minik emir benim uğurum,inş tutarsa ve oğlum olursa adınıda EMİR KOYMAK İSTERİM...
Canım çok duygulandım..İnşallah Allahım sağlıkla nasib eder..:Saruboceq:En hayırlı en anlamlı hediye bu olmuş bence..:1hug:
Merhaba Kızlar site saldırı alıyor daha 3 ay önce yapılan fotograf yarışmasının hediyelerini bile yollayamadım. Bu gece açıklasam yarın tüm kargolar yola çıkacak. İnanın ciddi sorunlar var onlarla uğraşıyoruz. Lütfen biraz sabır... herşey hazır sadece vakit ayırmam gerekiyor...
çok teşekkür ederim talincimopuyorumnanaktançok ama çok duygulandım videoyu seyrederken:çok üzgünüm:
nasıl güzel bişeydir bu böyle gerçekten inanamadım
hala böyle güzel yürekli insanların olduğunu görmek o kadar sevindirici ki
sevgili kazen ve curly Allah gönlünüze göre versin inşallah,yaptığınız bu güzelliğin karşılığını kat be kat bulursunuz dilerim:Saruboceq:
ve sevgili özlem benim hala umudum var demişsin
evet olmalı da
yaşadığımız sürece umut her zaman vardır
hayırlara vesile olsun inşallah
en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruza.s.
bugün bir kez daha kk'nın bir üyesi olmaktan fevkalade zevk aldım ve onur duydum
ne mutlu ki buradayım
herkese kocaman sevgileropuyorumnanaktan
kazananlara tebrikler
özlem senı tanımıyorum ama canı gönülden tebrık ederım. ınsallah güzel haberlerınıde alırız.:Saruboceq:
sen cabuk bebek sahıbı olasın kı dıger ısteyenlere sıra gelsın.
kazanan herkesı kutlarım ayrıcana...
bu arada kazen yavas yavas sır olmakdan cıkıyosunuz.yüzün kapalı da olsa senı gördük:bbo:
emırı de gördük masallah kocaman adam![]()
eh yakında dügün dernek olaylarına da gırersın-tatlicadiarzu-
Merhaba Kızlar site saldırı alıyor daha 3 ay önce yapılan fotograf yarışmasının hediyelerini bile yollayamadım. Bu gece açıklasam yarın tüm kargolar yola çıkacak. İnanın ciddi sorunlar var onlarla uğraşıyoruz. Lütfen biraz sabır... herşey hazır sadece vakit ayırmam gerekiyor...
Kazanan arkadaşlar kutlarım. Özlemcim güzel haberlerini bekliyoruz.
Emir bebeği göremedim((
Kazen ve Curly emeklerinize sağlık. Şans ve mutluluk sizlerden yana olsun.