9. Yaş Günü sonuçları

Estetik ve tatil çekilişlerinde kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
En çokta Özlem arkadaşımıza sevindim,güzelleşmek,tatile gitmek her kadının ihtiyacı fakat kadınların kucağını dolduran bir bebeğe sahip olmaları anlatılamayacak kadar mükemmel bir duygu.
Birçoğumuz bebek sahibi olmak isteyen ve bunun için çabalayan arkadaşlarımızın hikayelerini az çok biliyoruz.O yüzden en çok bu yönlü çekilişlere seviniyoruza.s
Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:

Emir inşallah Özlem arkadaşımıza uğurlu gelir :Saruboceq:
ınşallah bebek haberini en kısa zamanda alırız.
Dayanamıyacağım söylemem lazım,
Kazen valla Emir senden daha güzel gösterdi çekiliş kağıtlarını,baba bir yandan amca bir yandan,rahat bırakın delikanlıyıEmir nasılda büyümüş yavrum
Allah sana bağışlasın Kazen:Saruboceq:

Son düzenleme:
kazanan kardeşlerimi tebrik ediyorum..kazanamayanlar için de rabbime duacıyım..rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..

Şanslı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum...
tüp bebek için Özlem arkadaşımıza tekrar booool şanslar diliyorum...
inşallah güzel haberlerle burada hep birlikte coşarız yine...
Kazen ve Curly ikiniz de harika insanlarsınız...
gerçekten çok ama çok güzel adımlar atıyorsunuz,
sizlere birkez daha teşekkür etmek istiyorum...
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

beni yürekten tebrik eden arkadaşlarımıa nasıl teşekkür ertsem azdır...
minik emirin güzel elleri beni o kadar mutlu etti anlatamam size...
innanın elbette çekilişin bana çıkmasına çok sevindim ama şu varki ne kadar çok sevenim varmış bunu hatırlattığı için çok ama çookkk daha sevindim,nasıl yürekten,içtenlikle dua ediyorsusunuz canlarım yaa...
benim sırtım yere gelmez artık ,arkamda ne kadar çok dua edenim var saolun size minnettarım inanın...
KK ıYıKı VAR ıYıKı HAYATIMDA..
tüp bebekle ilgili bilgilere bakmak için girmiştim 2 yıl önce,şimdi ne tesadüfki hayatımın önemli bir yerinde ve tüp bebek çekilişi kazanmama sebep oldu:)
biz bir aileyiz buna kesinlikle ve kesinlikle canı gönülden inanıyorum,asla ama asla sanal değil dostluklarımz..
sizlerinde dualarıyla şimdi ÇOKKKK DAHA FAZLA UMUDUM VAR,inş güzel haberleri vereceğim sizlere(hayırlısı ile tabi)
ALLAHIM HEPıMıZıN DUALARINI KABUL ETSıN ,ıSTıYEN HERKESEDE HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN...
dularınızı eksik etmeyin olurmu....
şunuda söylemeK isterimki minik emir benim uğurum,inş tutarsa ve oğlum olursa adınıda EMıR KOYMAK ıSTERıM...

SEVGıLı KAZEN ve EMEĞı GEÇEN HERKES çok ama çook teşekkür ederim binlerce kez.....

estetik ve tatil çekilişi kazanan arkadaşlarda tebrk edermmm...
eee diğer çekilişler nerde kii???

Hepinizi yürekten kutluyorum arkadaşlar.Özlem, özellikle sana hayırlı, uğurlu olsun.Sevgiler.

Hepinizi yürekten kutluyorum arkadaşlar.Özlem, özellikle sana hayırlı, uğurlu olsun.Sevgiler.

Kazen gün içinde acıklayacagını söylemiş ama hala ses yok :)) bakalım beklıyoruz diger cekılış için

hepinizi tebrik ederim herşey gönlünüzce olsun

kazen ve curly emeklerinize sağlık

kazen oğlunuzu rabbim tüm nazarlardan korusun çektiği güzel şans gibi ömrü boyunca şans yanından hiç ayrılmasın inşallah

özlem senin adına çok sevindim hem sen ankaradasın ne büyük şans..inş. bebeğinin doğum haberinide kutlarız...diğer arkadaşlarada tebrikler..

hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: zemuszemus kaydirigubbakcemile3 buyrunnnnnnnnn :teytey:

teşekkür ederim..çok şaşırdım cidden , tebrik mesajı atan arkadaşlarımdan aldım haberi.çok teşekkürler.diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum..
allah herkesin şansını açık etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…