9. Yaş Günü sonuçları

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.478
1.623
101
Estetik Konusunda talihli : gulgulmez

Turon9'dan Hafta Sonu 2 kişilik tatil talihlisi : pinkystar

Maya Tüp Bebek Merkezi tüp bebek çekilişinde Özlem isimli üyemiz kazanmıştır.

Detaylar kendisine özel mesaj ile iletilecektir. Kozmetik ürünleri için çekiliş sonuçlarını gün içinde açıklayacağım....

bilginize....

ne çekilişi gene ne oluyo buralarda
benim de hiç bişiden haberim olmiiiiiiiiii

[dailymotion]xb81b6[/dailymotion]

Tüp Bebek çekilişi : )

Kazen yaa kozmetıklerıde acıklasaydın çatladık meraktan :)) habire tüp bebek videosunu koyuyosun..onu biliyoruz digerlerine geç..tatili ve estetiği kazanan arkadaslara tebrikler

Son düzenleme:
Emir'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz, Özlem'e de hayırlı olsun, çekilişlerin devamını bekliyoruz......

En çok açık söyleyeyim Özleme sevindim..
Ellerine sağlık minik prens.
O kadar hayırlı bir iş yaptınki;ben kendi adıma çok teşekkür ederim Özleme gittiği için o güzel ellerin.
Özlemcim hayırlı olsun canım.Gözlerim dolu dolu oldu güzel sonuçları düşündükçe.
En hayırlısı olsun yürekten diliyorum..

kazanan arkadaşlar,tebrikler.sizin ve sevdikleriniz için hayırlı olur inşallah.(bu arada belirtmeden geçemeyeceğim;Kazen abi,maşallah barekallah oğlunuz çok akıllı ve şirin görünüyor.Allah bağışlasın.
teşekkürler Kazen
teşekkürler Curly
ve teşekkürler Emir melek.

Son düzenleme:
ayyyy cok sevindim özlem adına ve diger arkadaslar içinde oglusunada cok tesekkürler kazen inş hayırlı sonuclar alınır

Ceyar o minik kuş Emir mi yoğusa:ecrin_bebek:, eşşek kadar olmuş sıpa, maşallah

Kesinlikle Özleme çok sevindim:lepi:, hayırlısı olsun inşallah. İnanıyorumki bu sefer olacakalkisalkisalkis

neyin çekilişiydi bu kızlar.
nasıl bişi oldu.kaçırmışım,FRANSIZ kaldım bu konuya,BİRİ AÇIKLAR MI?

K.K nın 9.yaş günü dolayısıyla çekiliş yapıldı pro üyeler arasından. tabi önce başvurmak gerekiyor. Pro üye olmak yetmiyor. Kozmetik, Tüp bebek, tatil ve estetik dallarında, bu başlıkta çekiliş sonuçları için:hulya:

Kazanan arkadaşlar tebrik ediyorum hayırlı olsun :enbuyukkk:

Herkese hayırlı olsun özellikle özlem' e , onun adına çok sevindim, hala umudum var diyordu, umutlarınının gerçekleştiğini görmek üzere hakkında hayırlısı olsun...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…