Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel ders üzerine bir etüt merkezi sahibi ve ingilizce öğretmeni olarak söylüyorum çocuğunuzu dersaneye ya da her dersi alabileceği etüt merkezlerine göndermek yerine onlara zaman tanıyarak her dersten özel ders takviyesiyle dersleri tek tek bitirmesini sağlayın ve sıkılıp kafasının karışmasını engelleyin.o zaman derslerini de okulunu da kendini de daha çok sevecek.
özel ders üzerine bir etüt merkezi sahibi ve ingilizce öğretmeni olarak söylüyorum çocuğunuzu dersaneye ya da her dersi alabileceği etüt merkezlerine göndermek yerine onlara zaman tanıyarak her dersten özel ders takviyesiyle dersleri tek tek bitirmesini sağlayın ve sıkılıp kafasının karışmasını engelleyin.o zaman derslerini de okulunu da kendini de daha çok sevecek.
Merhaba,
İstanbul Bahçelievler'de 9.sınıfa giden oğlum için etüd merkezi önerebilir misiniz?
Oğlumu motive etmem gerekiyor, yapamayacak biri değil fakat dersler hiç ilgisini çekmiyor çok sıkılıyor.Ne yapmam gerektiği konusunda taktik verebilir misiniz?
Teşekkürler,
Bahçelievler'de anadolu lisesinde İngilizce öğretmeniyim. İlgileniyorsanız hala, 9. sınıftaki oğlunuza İngilizce dersi verebilirim.
makro marketin yanında cemre etüt merkezi vardı ancak nasıl bir yer bilmiyorum,kendim matematik öğretmeniyim ve dersane de çalışıyorum,isteyen kişilere matematik dersinde yardımcı olabilirim