• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 9.sınıf öğrencisi için Bahçelievler'de etüd merkezi veya özel ders

pluton009

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
139
4
296
İstanbul
Merhaba,

İstanbul Bahçelievler'de 9.sınıfa giden oğlum için etüd merkezi önerebilir misiniz?

Oğlumu motive etmem gerekiyor, yapamayacak biri değil fakat dersler hiç ilgisini çekmiyor çok sıkılıyor.Ne yapmam gerektiği konusunda taktik verebilir misiniz?

Teşekkürler,

bende etüt merkezi arıyorum ygs lys için pek yok sanırım daha çok sbs öğrencileri için var bilgisi olanlar esirgemesin bizden

Haznedar birey dershanesi hakkında bilgisi olan var mı?

Sınav dershaneleri nasıl?

Kısaca hangi dershane şubede belirtirseniz oda çok farkediyor.

özel ders üzerine bir etüt merkezi sahibi ve ingilizce öğretmeni olarak söylüyorum çocuğunuzu dersaneye ya da her dersi alabileceği etüt merkezlerine göndermek yerine onlara zaman tanıyarak her dersten özel ders takviyesiyle dersleri tek tek bitirmesini sağlayın ve sıkılıp kafasının karışmasını engelleyin.o zaman derslerini de okulunu da kendini de daha çok sevecek.

özel ders üzerine bir etüt merkezi sahibi ve ingilizce öğretmeni olarak söylüyorum çocuğunuzu dersaneye ya da her dersi alabileceği etüt merkezlerine göndermek yerine onlara zaman tanıyarak her dersten özel ders takviyesiyle dersleri tek tek bitirmesini sağlayın ve sıkılıp kafasının karışmasını engelleyin.o zaman derslerini de okulunu da kendini de daha çok sevecek.

Öneriniz için teşekkürler,yalnız her derse teke tek ders takviyesi için zaman tanıyın demişsiniz yalnız 2.dönem başlıyor ve önünde topu topu 3 ay var.Yani ben zaman tanırım sorun değil ama okul ve sınavlar zaman tanımıyor hepsini bir arada tamamlaması gerekiyor sonuçta.Ben ne demek istediğinizi mi anlamadım acaba?

Dersaneye ben de sıcak bakmıyorum ama sanırım bir etüd merkezine gidecek tüm dersleri görecek ve hocaların tespitlerine göre eksikliklerinden birebir alacak.Bu şekilde olacak gibi.

etüt merkeziniz nerede acaba yakınsak irtibata geçeriz

Merhaba,

İstanbul Bahçelievler'de 9.sınıfa giden oğlum için etüd merkezi önerebilir misiniz?

Oğlumu motive etmem gerekiyor, yapamayacak biri değil fakat dersler hiç ilgisini çekmiyor çok sıkılıyor.Ne yapmam gerektiği konusunda taktik verebilir misiniz?

Teşekkürler,

Bahçelievler'de anadolu lisesinde İngilizce öğretmeniyim. İlgileniyorsanız hala, 9. sınıftaki oğlunuza İngilizce dersi verebilirim.

Bahçelievler'de anadolu lisesinde İngilizce öğretmeniyim. İlgileniyorsanız hala, 9. sınıftaki oğlunuza İngilizce dersi verebilirim.

Teşekkürler, yalnız iki haftadır bir etüt merkezine başladı tüm derslerden etüt alıyor.Başka sosyal aktiviteleri de olduğundan hiç zamanı kalmadı.Fakat yaz tatillerinde İngilizcesini ilerletmesini istiyorum.Sizinle gerektiğinde nasıl irtibata geçebiliriz?

makro marketin yanında cemre etüt merkezi vardı ancak nasıl bir yer bilmiyorum,kendim matematik öğretmeniyim ve dersane de çalışıyorum,isteyen kişilere matematik dersinde yardımcı olabilirim

makro marketin yanında cemre etüt merkezi vardı ancak nasıl bir yer bilmiyorum,kendim matematik öğretmeniyim ve dersane de çalışıyorum,isteyen kişilere matematik dersinde yardımcı olabilirim

Teşekkürler,yukarıda da yazdığım şekilde iki hafta önce bir etüt merkezine başladı şimdilik memnun.

Fakat ilerde gerektiğinde görüşebiliriz.

Merhaba,
Üniversiteye girdiğimiz ilk yıllardan beri ders vermekteyiz, geniş bir grubuz, her dersten her seviye İstanbul bölgesi için ders verilir.
Ders verenler Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinde Lisans eğitimini çift diploma ile dereceyle bitirmiş ve halen yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilerden ve dershane öğretmenlerinden oluşmaktadır.

Eğer özel ders ihtiyacınız olursa Bahçelievler'de ikamet eden arkadaşlarımız mevcuttur.

not: Benzer seviyedeki öğrencilerde grup dersi yapılabilir.

Kolay gelsin:nazar:

Güzelim çocuk gittiği yere uyum sağladıysa bırak devam etsin.
eğer branşa göre bir problem yaşarsa onu telafi edersin.

matematikten sıkıntı olursa tanıdığım biri var ders alanlar çok memnun aileleri de

problem olursa arayabilirsiniz

www.matematikogretmeninden.com

Son düzenleme:
Back