Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hayıt suyuna başladım ama tam olarak ne zaman başladın ben şuan adetliyim akşamları içiyorum ne zaman arası içmem gerekiyor tam olarakkızlar ben hayıt suyunu 3 ay içtim hiçbir faydasını görmedim. bence bunlar bahane olacağı varsa oluyor işte. ayrıca adet düzenini bozmuyor merak etmeyin.
Canım ben hayıt suyuna başladım ama tam olarak ne zaman başladın ben şuan adetliyim akşamları içiyorum ne zaman arası içmem gerekiyor tam olarak
Ben çok bilmiyorum ne olduğunu faydasını filan tavsiye üzerine içiyorum. Zararından korktuğum için akşamları aç karnına çay bardağına bi tatlı kaşığı koyuyorum üstüne su ekliyorum içiyorum.Canım ben sabah akşam aç karnına içtim. Çay bardağınin yarısına koy yarısına da su koy. Adetliyken başlamistim bende
Hayırlı olsun rAbbim sağlıkla kucağınIZa almayı nasip etsin. Nasıl hamile kaldınız acaba Burdaki yazını gördüm ve hamile olduğunuzu görünce yazmak istedimCanım ben hayıt suyuna başladım ama tam olarak ne zaman başladın ben şuan adetliyim akşamları içiyorum ne zaman arası içmem gerekiyor tam olarak
Teşekkür ederim ama henüz hamile olup olmadığını bilmiyorum totem yapmıştım adet günümü bekliyorum bu hafta belli olurHayırlı olsun rAbbim sağlıkla kucağınIZa almayı nasip etsin. Nasıl hamile kaldınız acaba Burdaki yazını gördüm ve hamile olduğunuzu görünce yazmak istedim
Hayırlısı olsun inşallah hamilesinizdirTeşekkür ederim ama henüz hamile olup olmadığını bilmiyorum totem yapmıştım adet günümü bekliyorum bu hafta belli olur
BENDE DENEDİM YANLIZ HAŞİMATO TROİDİ HASTASIYIM BENİM TROİD DEĞERİMİ FIRLATTI VE İLAÇ DOZUMU ARTTIRMAK ZORUNDA KALDIM. O YZDEN TROİDİ OLANLAR DİKKATLİ İÇSİN UMARIM SİZDE TROİD YOKTUR.arkadaşlar merhaba.konuyu baştından beri okudum.ne acılar ne sevinçler ne bilgiler paylaşılmış...etkilenmemek elde değil.hayıt suyunun faydalarını bende çok okudum internetten ve şuanda bende kullanıyorum.benim bugün 3.günüm.inşallah bir faydasını görürüm ve inşallah sizlerde görmüşsünüzdür faydasını.Allah uzun ömürler versin 1 kızım var.2.si için uğraşıyoruz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
bende troid yok çok şükür herhangi bir yan etkiside olmadı.ancak ben bu suyu ne kadar kullanacağımı bilmiyorum.yumurtlama döneminde ve adet süresince bırakmalıyım,yoksa bu kürün 15 gün uygulayın sonra ara verin gibi bir durumu söz konusu mu onu da hiiiç bilmiyorumBENDE DENEDİM YANLIZ HAŞİMATO TROİDİ HASTASIYIM BENİM TROİD DEĞERİMİ FIRLATTI VE İLAÇ DOZUMU ARTTIRMAK ZORUNDA KALDIM. O YZDEN TROİDİ OLANLAR DİKKATLİ İÇSİN UMARIM SİZDE TROİD YOKTUR.
Eğer troidin yoksa faydasını görürsün bi arkadaşım bununla hamile kaldı çok tatlı bir oglusu var. Ben iki sene önce yaptım inan hatırlayamadım. Sen en iyisi iyice arastirda yap.bende troid yok çok şükür herhangi bir yan etkiside olmadı.ancak ben bu suyu ne kadar kullanacağımı bilmiyorum.yumurtlama döneminde ve adet süresince bırakmalıyım,yoksa bu kürün 15 gün uygulayın sonra ara verin gibi bir durumu söz konusu mu onu da hiiiç bilmiyorum
arkadaşlar merhaba.konuyu baştından beri okudum.ne acılar ne sevinçler ne bilgiler paylaşılmış...etkilenmemek elde değil.hayıt suyunun faydalarını bende çok okudum internetten ve şuanda bende kullanıyorum.benim bugün 3.günüm.inşallah bir faydasını görürüm ve inşallah sizlerde görmüşsünüzdür faydasını.Allah uzun ömürler versin 1 kızım var.2.si için uğraşıyoruz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Merhaba arkadaslar,
Hayir su tam olarak ne oliyor. Ben yurt disinda yasiyorum tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin Nerde ariyacami bilemedim..