• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 lu zayıflama çayı kullananlar!!!!

relug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
195
28
123
Selam kızlar 13 gündür bu çayı kullanıyorum.Aktardan aldım cayı karıştırdım hepsini yemeklerden yarım saat önce düzenli olarak içiyorum e yanı sıra sıkı bi diyette yapıyorum.Akşam 7 den sonra kesinlikle yemiyorum beyaz ekmeği kestım makarna pilav yemiyorum 3 fincan yeşil çay içiyorum ama 13 gündür hiç kilo verememişim aynıyım :14: reglide oldum bu 13 gün içinde..ilk günler sabhaları içtiğimde hemen wc ye çıkıyodum sonra durdu hatta 3 gündür kabızım.. var mı kullananlar sizde durum nedir :106:

Selam kızlar 13 gündür bu çayı kullanıyorum.Aktardan aldım cayı karıştırdım hepsini yemeklerden yarım saat önce düzenli olarak içiyorum e yanı sıra sıkı bi diyette yapıyorum.Akşam 7 den sonra kesinlikle yemiyorum beyaz ekmeği kestım makarna pilav yemiyorum 3 fincan yeşil çay içiyorum ama 13 gündür hiç kilo verememişim aynıyım :14: reglide oldum bu 13 gün içinde..ilk günler sabhaları içtiğimde hemen wc ye çıkıyodum sonra durdu hatta 3 gündür kabızım.. var mı kullananlar sizde durum nedir :106:

caylar, bagirsak tembelligi yapiyor, dikkatli kullan.
aralarinda en saglikli olani yesil cay.
kolay gelsin

bu çayı ne zaman içsem ishal oluyorum,yoğun bir karın ağrım oluyor,hele son içtiğimde 1 gün ağrım geçmedi,çok rahatsız oldum.

Canim ben bu cayi icince bobreklerim agridi biraktim. Korktum bobregime zarar veririm diye yesilcay harika sabahlari ac karnina buyuk bir bardakta iciyorum super bagirsak calistiriyor

Canim ben bu cayi icince bobreklerim agridi biraktim. Korktum bobregime zarar veririm diye yesilcay harika sabahlari ac karnina buyuk bir bardakta iciyorum super bagirsak calistiriyor

zaten yanı sıra günde en az 3 fincan yeşil çay içiyorum kahvaltıda bile... bazen mideme kramp girer gibi oluyo daha önce 5 li karışımı kullanmıştım hiç sorun yaşamamıştım gayet kilo vermiştim.. bu daha etkilidr ie bunu aldım ama bilemedim niye böyle oldu:26:

kızlar sakın ama sakın kullanmayın. her bitkinin birbiriyle etkileşimi farklı oluyor. ben bir hafta boyunca günde bir bardak içtim tüm karaciğer fonksiyonlarım alt üst oldu. değerlerim 40 katına çıktı. doktorlar panik oldu. safra kekesi rahatsızlığıda üstüne gelince akut hepatit yani sarılık geçirim. atın hepsini çöpe. korkumdan artık yeşil çay bile içemiyorum. bol bol su için egzersiz yapın 6 öğün az az yiyin. şekerden tuzdan kaç ve birazda sabır. hepinize kolay gelsin

Back