9 la 13 m2 lik odalarınızın fotoğrafları...???

caglaerva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
49
0
36
Ağrı
arkadaşlar bir ev aldım sanırsam bir oda 10 kusur diğeri de 11 yada 12 ,,bu odalara ne sığar var mı boyle odalarınız ,,resimleri gönderirseniz sevinirim...

arkadaşlar bir ev aldım sanırsam bir oda 10 kusur diğeri de 11 yada 12 ,,bu odalara ne sığar var mı boyle odalarınız ,,resimleri gönderirseniz sevinirim...

Bizim evimizde oturma odası 12 m2 bir de benim odam 10 küsur m2
Şimdi 12 m2 ev vrdır uzundur ama 12m2 başka bir ev vrdır kutu gbidir karedır odası dha kullanışlıdır ynı o şekilden şekilde değişir ancak şunu söyleyebılırm.

Oturma odasına 2 tane standart boyutlardki kaneper karşılıklı koyulduğunda araya 120x170 bir halı cuk oturuyor kanepelerın altına girmiyor. koltuk şeklnde düşünürsek de 3 klü 2 li ve tekli sığıyor bir de orta sehpa ve ince bir tv ünitesi annemle çk ölçmüştük zamannda bizde :) mini takımlardan birşeyler düşünürsenız rahat olur ynı.

10m2 lik odadada 3 kapılı gardrobum vr yüksek bir şifonyerım var 90x190 bir bazam vr tv sehpası ve üzerinde bir tv var balkon kapımız vr bir de o odada onn da önü açık ynı düşünnherkes dıyor nasıl sığdırdınız bunları bu odaya ve de yerde biri ayak cuunda biriside baznın yanında olmak üzere 80x150 cm iki tane ytak odası halısı vr :)

yerleştirmekle alakalı birşey aslında :) bize bu ev çk küçk hiçbişey sığmaz demşlerdı ama biz herşeyimizi sığdırdık sizde foto koyarsanız bırde eşyalarınzn fotolarını çk rahat yerleştirebilirz istersenız blrkte fikir yürütürüz en azından :)

odanın m2 sinden ziyade en ve boyu kaçtır nerede kapı vardır nerecde cam vardır bu önemli.
12 m2 ye baya şey sığar aslında ama dediğim gibi m2 ye bağlı.
yani odanın şekli iyiyse yerleşmede problem yaşamazsın<

arkadaşlar çok tşk ederim hele esra ssizin sığdırdıklarınızı düşününce içim baya rahatladı ..benim ev haziranda bitiyor ,daha yapım aşamasında ,,acaba hata yaptım mı dedim de meraktan sordum,,köşe takımı alayım diyorum ama aynı zamanda şık bir evim olsun istiyorum da aslında anlattıklarınıza göre sığar gibi geldi benim evim de kutu gibi olacak .tekrar teşekkürler..tabi fotoları da merak etmiyor değilim:))kulaklar doydu gözler de doysun istiyor insan:):nazar:

arkadaşlar çok tşk ederim hele esra ssizin sığdırdıklarınızı düşününce içim baya rahatladı ..benim ev haziranda bitiyor ,daha yapım aşamasında ,,acaba hata yaptım mı dedim de meraktan sordum,,köşe takımı alayım diyorum ama aynı zamanda şık bir evim olsun istiyorum da aslında anlattıklarınıza göre sığar gibi geldi benim evim de kutu gibi olacak .tekrar teşekkürler..tabi fotoları da merak etmiyor değilim:))kulaklar doydu gözler de doysun istiyor insan:):nazar:

ne demek hayatm zevklee :)
biz o 9m2 lik odayı y.odası ypmayı dşünyoruz htta hesp yaptk annemle sürglü 2.50 m uzunluğnda gardrobe 140x190 baza ve yüksek bir şifonyer sığıyor hesplarımıza göre ayak ucunda da yer kalıyor :)

bence 12m2 lik köşe koltuk artı 4 kilik yemek masası ve ince bir tv ünitesı rahatlkla sığar cnm derım :) sakın k.takımı fln alıp da sıkıştrma ev derim bn. evdiz online sitesine gir öyle güzl köşe koltklr vr ki insanı kndıne hayran bırakıyor :)

aslnda snn evin inşaat halnde de olsa bir resmleri görseydk iyi olurdu beraber dekore ederdk renk açıısndan özellkle karanlk mı aydınlk mı ona göre renk tercıhı yapardn cnm :)

Son düzenleme:
çok tşk ederim tatlım,daha inşaatın benim aldığım kısmı yapılmadı ,yapılınca inşallah yükleyeceğim zaten:)içimi çok rahatlattın tşk esracım

$syhh k&#246;&#351;e.webp$beyz k&#246;&#351;e.webp$gri k&#246;&#351;e.webp$kahve k&#246;&#351;e.webp$khveee k&#246;&#351;e.webp$k&#246;&#351;e.webp$mav&#305; k&#246;&#351;e.webp

ne renk düşünürdn köşe takımında bilemedim ama canım bnm evdizonline dan en beğendiğim köşeler bunlar bizde düşünüyoruz da onun için bu aralar bakınıyorum biraz :) umarım yardımcı olmuşumdur bu arada favorim mavi acayip beğendim ya :)

bir de tv ünitesi olarak aşağıdaki tarz ünitelerden tercih edersen yanları dolaplı olanlardan dolap kısmı misafirlik tabaklarını bardaklarını falan da toplar şahsen küçük ev olunca kap kacak sığdıracak yer aradık biz çk yararı oluyor böyle raflı sırf süs püs koymak için duvara monte ettirilen ünitelerden alıcağına küçük odalar için böyle tarz üniteler daha kullanışlı oluyor :)

$tiviii.webp$images.webp$tivii3.webp

Bizim evimizde oturma odası 12 m2 bir de benim odam 10 küsur m2
Şimdi 12 m2 ev vrdır uzundur ama 12m2 başka bir ev vrdır kutu gbidir karedır odası dha kullanışlıdır ynı o şekilden şekilde değişir ancak şunu söyleyebılırm.

Oturma odasına 2 tane standart boyutlardki kaneper karşılıklı koyulduğunda araya 120x170 bir halı cuk oturuyor kanepelerın altına girmiyor. koltuk şeklnde düşünürsek de 3 klü 2 li ve tekli sığıyor bir de orta sehpa ve ince bir tv ünitesi annemle çk ölçmüştük zamannda bizde :) mini takımlardan birşeyler düşünürsenız rahat olur ynı.

10m2 lik odadada 3 kapılı gardrobum vr yüksek bir şifonyerım var 90x190 bir bazam vr tv sehpası ve üzerinde bir tv var balkon kapımız vr bir de o odada onn da önü açık ynı düşünnherkes dıyor nasıl sığdırdınız bunları bu odaya ve de yerde biri ayak cuunda biriside baznın yanında olmak üzere 80x150 cm iki tane ytak odası halısı vr :)

yerleştirmekle alakalı birşey aslında :) bize bu ev çk küçk hiçbişey sığmaz demşlerdı ama biz herşeyimizi sığdırdık sizde foto koyarsanız bırde eşyalarınzn fotolarını çk rahat yerleştirebilirz istersenız blrkte fikir yürütürüz en azından :)

esracım sana katılıyorum... çünkü odanın büyüklüğü mterkareyle değil odanın şekli ile alakalı..pencerelerin yerleri kapının yeri çok önemli.. mesela tam duvarın ortasından açılan bi kapı odayı bütünüyle bozar.. veya pencerenin uygunsuz olmasıda aynı şekilde. 2 tane standart kanepe çok doğru seçimdir gerçekten.. hem yakışıyo hem halıyı güzelce ortaya çıkarıyo.. hantal mobilyalar yerine zarif bişeyler alırsan odanı büyük ve geniş gösterirsin.. mesela kolları geniş koltuk yerine daha ince kollu bişeyler zarif olur gayet..

Back
X