Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları9 kg ve üstü için kanguru bulamıyorum
arkadaşlar bebişim 6 aylık ama 9 kilo yanşi 1 yaş kilosunda kanguru bakarken hep 12 aya kdr yani 9 kg a kadar diye yazıyor .nerden bulucam bilemedim bildiğiniz bir site veya tanıdığınız kullanıyorsa nerden almış
bende bulamadım. kanguru ile gezmeye çok alıştık. birkaç haftaya kadar bulamazsan bebek arabası ile gezmek zorunda kalacağım. oysa kanguru ile çok rahattık. ((
Bebeğim 7 aylıkken, bebeğimi kanguruya koyup dışarıdaki işlerimi halledeyim demiştim, yarım saat zor taşıdım. İnanılmaz belim ağrımıştı. Belki mantık şudur; 9 ve üzeri kiloda olan bebeklerin kanguruyla zor taşınabilmesi...bundan dolayı üretilmiyor olabilir.
Bebeğim 7 aylıkken, bebeğimi kanguruya koyup dışarıdaki işlerimi halledeyim demiştim, yarım saat zor taşıdım. İnanılmaz belim ağrımıştı. Belki mantık şudur; 9 ve üzeri kiloda olan bebeklerin kanguruyla zor taşınabilmesi...bundan dolayı üretilmiyor olabilir.