• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 9 kg ve üstü için kanguru bulamıyorum

ozlemoztepe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
148
0
96
38
İzmir
arkadaşlar bebişim 6 aylık ama 9 kilo yanşi 1 yaş kilosunda kanguru bakarken hep 12 aya kdr yani 9 kg a kadar diye yazıyor .nerden bulucam bilemedim bildiğiniz bir site veya tanıdığınız kullanıyorsa nerden almış

bende bulamadım. kanguru ile gezmeye çok alıştık. birkaç haftaya kadar bulamazsan bebek arabası ile gezmek zorunda kalacağım. oysa kanguru ile çok rahattık. :(((

kangurular doğduktan ne kadar zaman sonra kullanılmaya başlanıyor.
bi de hastane çıkışında oto tipi ana kucağında bebeği çıkarabiliyor muyuz.

Bebeğim 7 aylıkken, bebeğimi kanguruya koyup dışarıdaki işlerimi halledeyim demiştim, yarım saat zor taşıdım. İnanılmaz belim ağrımıştı. Belki mantık şudur; 9 ve üzeri kiloda olan bebeklerin kanguruyla zor taşınabilmesi...bundan dolayı üretilmiyor olabilir.

Bebeğim 7 aylıkken, bebeğimi kanguruya koyup dışarıdaki işlerimi halledeyim demiştim, yarım saat zor taşıdım. İnanılmaz belim ağrımıştı. Belki mantık şudur; 9 ve üzeri kiloda olan bebeklerin kanguruyla zor taşınabilmesi...bundan dolayı üretilmiyor olabilir.

bende katılıyorum 9 kilodan sonra bele yük biniyo sonuçta size zarar verebilir Allah korusun

Back