- 9 Ocak 2018
- 44
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi Mucizeyibekleyis
Benimkide tup bebekti boyle 20 hafta kanamam oldu. 20 hafta igne fitil kullandim hep .kanama alanim vardi sizdede varmi kanama alaniMerhabalar. Bugün 9+3 günlük olduk. geçen hafta yoğun kanama ile hastaneye gittik progestan iğne yapıldı bebekte sorun yoktu 1 gün sonra kanama bitti lekelenmeler kaldı ve o da bitti ultrasonda kanama alanı yok denilecek kadar azalmış dendi. 3-4 gün sonra tekrar kanamam başladı. Yine iğne başladık hemen kesildi. Doktorlar bir yandan akması iyi diyolar bir yandan da bu iğne ile kesiliyor üstünü kapatıyoruz gibi. Tüp bebekle 3. Denememizde oldu. Bu durum çok korkuyor. Böyle ilk 3 ayını kanamalı geçiren var mı? Çok endişeliyim…
Aynen fitil de kullanıyorum. Evet geçmişti yine kanama alanı artmış. Bebeğe bişey olmadı diil mi? Bu durumdan etkilenir bişey olur diue korkuyorumBenimkide tup bebekti boyle 20 hafta kanamam oldu. 20 hafta igne fitil kullandim hep .kanama alanim vardi sizdede varmi kanama alani
İnşallah iyi düşünmeye çalışıyorumBende 9+3um hep lekeli geldik bugüne kadar bikac gündür temiz sadece, bu seferde enfeksiyonla mücadeleye başladım fitil kullanıyorum, bebişte sıkıntı yok, bolca dinlen olur mu karın kaslarini hareket ettirecek her işten biraz kaçın yavas hareket et, daha önce dusuklerim oldu birinde kanama alanim kesenin çevresini tam kaplamıştı sekizinci haftada iğne fitil iğne fitil bikac haftada toparlandı, hiç alan kalmadı leke kalmadı, 16.haftada kanamasiz lekesiz başka sebeplerden kalbi durmuş öyle kaybettim, lekeye bakıp umutsuzluğa kapılma kanamayla gebelik bitirenler var, inşallah sağlıcakla kavuşuruz
Merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım aynı durumdayız kasık ağrınız oldu mu kanamalarda? Benim kasık ağrım oluyor bir deİnşallah iyi düşünmeye çalışıyorumteşekkürler
Evet oluyor biraz da bel ağrısı kanama var diye olduğunu düşüniyorumMerhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım aynı durumdayız kasık ağrınız oldu mu kanamalarda? Benim kasık ağrım oluyor bir de
Aynı durumdayım ayakta durunca özellikle kasıklarım çok ağrıyor uzanınca hafiflese de hala ağrı var kanama bu yüzden oluyor galiba anormal bir şeyler mi oluyor rahimde bilmiyorumEvet oluyor biraz da bel ağrısı kanama var diye olduğunu düşüniyorum
Doktoro gittiniz mi ne diyor? Bana kanama alanı var dediler bebek büyğrken olurmjşEvet oluyor biraz da bel ağrısı kanama var diye olduğunu düşüniyorum
Öyle yapıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. 1 haftadır böyle bakalım ne zaman biticek :/0Ben de tüp bebek yaptırdım. Bana transferden önce günde 2 doz progestan iğne yazılmıştı garanti tutsun die. Ama yinede kanamam olmuştu kese etrafında kanama alanı görülmüştü. 10 gün istirahat verdi iğnelere devam ettirdi hiç ağır hareket etmedim ve günler geçince lekelenmem kahverengiye dönüşerek yok olmuştu şükür. Bu olayda dinlenmek çok önemli dinlenin tam kanama geçene kadar
Hiç bu iğneyi vermediler. Sadece progestan iğne veriyolar o da kesiyor ama iğne bitince geri başlıyorBenimde 9. Haftada kanamam oldu. Hemen yakınımda ki bir doktorla görüştüm ultrason da kese etrafında kanama göründü. Tüp bebek doktorum lugesro diye bir iğne verdi kalçadan 5 gün arayla vurdum, yani iki tane. İlk iğneyi vurdugum gün bıçak gibi kesildi kanama leke ondan sonra da Allah'a şükür olmadı kanama leke vs. 22 haftadayim. Bence iğne kese etrafında ki kanamayı onarmada etkili.. geçmiş olsun kanama çok şiddetlenmedikce korkmayın ama fazla gelirse mutlaka doktora gidin
Doktorun verdiği lugesro denilen iğne de yüksek doz progestan bu arada ama işte düşük önleyici olarak geçiyor baya kuvetliymisTüp bebek iğneleri progestan dex, kan sulandirici iğne ve progestan fitil ben bunları kullanıyordum. Doktorum düşük önleyici iğneyi ekstra verdi
İnş benim de öyle geçerBen de tüp bebek yaptırdım. Bana transferden önce günde 2 doz progestan iğne yazılmıştı garanti tutsun die. Ama yinede kanamam olmuştu kese etrafında kanama alanı görülmüştü. 10 gün istirahat verdi iğnelere devam ettirdi hiç ağır hareket etmedim ve günler geçince lekelenmem kahverengiye dönüşerek yok olmuştu şükür. Bu olayda dinlenmek çok önemli dinlenin tam kanama geçene kadar
Anladım. Kısmen aynı şey heraldeDoktorun verdiği lugesro denilen iğne de yüksek doz progestan bu arada ama işte düşük önleyici olarak geçiyor baya kuvetliymis
Yook gayet saglikli dogum yaptim. Bol bol istirahat edin dinleninAynen fitil de kullanıyorum. Evet geçmişti yine kanama alanı artmış. Bebeğe bişey olmadı diil mi? Bu durumdan etkilenir bişey olur diue korkuyorum