9 haftalık gebelikte kanama

Mucizeyibekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
44
13
30
Merhabalar. Bugün 9+3 günlük olduk. geçen hafta yoğun kanama ile hastaneye gittik progestan iğne yapıldı bebekte sorun yoktu 1 gün sonra kanama bitti lekelenmeler kaldı ve o da bitti ultrasonda kanama alanı yok denilecek kadar azalmış dendi. 3-4 gün sonra tekrar kanamam başladı. Yine iğne başladık hemen kesildi. Doktorlar bir yandan akması iyi diyolar bir yandan da bu iğne ile kesiliyor üstünü kapatıyoruz gibi. Tüp bebekle 3. Denememizde oldu. Bu durum çok korkuyor. Böyle ilk 3 ayını kanamalı geçiren var mı? Çok endişeliyim…

Benimkide tup bebekti boyle 20 hafta kanamam oldu. 20 hafta igne fitil kullandim hep .kanama alanim vardi sizdede varmi kanama alani

Bende 9+3um hep lekeli geldik bugüne kadar bikac gündür temiz sadece, bu seferde enfeksiyonla mücadeleye başladım fitil kullanıyorum, bebişte sıkıntı yok, bolca dinlen olur mu karın kaslarini hareket ettirecek her işten biraz kaçın yavas hareket et, daha önce dusuklerim oldu birinde kanama alanim kesenin çevresini tam kaplamıştı sekizinci haftada iğne fitil iğne fitil bikac haftada toparlandı, hiç alan kalmadı leke kalmadı, 16.haftada kanamasiz lekesiz başka sebeplerden kalbi durmuş öyle kaybettim, lekeye bakıp umutsuzluğa kapılma kanamayla gebelik bitirenler var, inşallah sağlıcakla kavuşuruz

İnşallah iyi düşünmeye çalışıyorum teşekkürler

Ben de tüp bebek yaptırdım. Bana transferden önce günde 2 doz progestan iğne yazılmıştı garanti tutsun die. Ama yinede kanamam olmuştu kese etrafında kanama alanı görülmüştü. 10 gün istirahat verdi iğnelere devam ettirdi hiç ağır hareket etmedim ve günler geçince lekelenmem kahverengiye dönüşerek yok olmuştu şükür. Bu olayda dinlenmek çok önemli dinlenin tam kanama geçene kadar

Öyle yapıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. 1 haftadır böyle bakalım ne zaman biticek :/0

Benimde 9. Haftada kanamam oldu. Hemen yakınımda ki bir doktorla görüştüm ultrason da kese etrafında kanama göründü. Tüp bebek doktorum lugesro diye bir iğne verdi kalçadan 5 gün arayla vurdum, yani iki tane. İlk iğneyi vurdugum gün bıçak gibi kesildi kanama leke ondan sonra da Allah'a şükür olmadı kanama leke vs. 22 haftadayim. Bence iğne kese etrafında ki kanamayı onarmada etkili.. geçmiş olsun kanama çok şiddetlenmedikce korkmayın ama fazla gelirse mutlaka doktora gidin

Merhabalar, en son buralara 6 yıl önce yazmıştım. Tüp bebekle çok şükür 1 kızım oldu. Şimdi 2. İstediğimiz için tekrar yaptırdık çok şükür pozitif sonucu aldık. Fakat benim ilk transferimde lekelenmem bile olmamıştı. Ama bunda transfer sonrası 7. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu. Daha sonra 10. Günden itiraberan hala ara ara bazen kırmızıya yakın lekelerim geliyor. Şuan 5+3 üm. Kese göründü kanama alanı da yok denildi ama tedirginim. Böyle süreç yaşayan var mı?

Hiç bu iğneyi vermediler. Sadece progestan iğne veriyolar o da kesiyor ama iğne bitince geri başlıyor

Tüp bebek iğneleri progestan dex, kan sulandirici iğne ve progestan fitil ben bunları kullanıyordum. Doktorum düşük önleyici iğneyi ekstra verdi

Tüp bebek iğneleri progestan dex, kan sulandirici iğne ve progestan fitil ben bunları kullanıyordum. Doktorum düşük önleyici iğneyi ekstra verdi
Doktorun verdiği lugesro denilen iğne de yüksek doz progestan bu arada ama işte düşük önleyici olarak geçiyor baya kuvetliymis

İnş benim de öyle geçer

5+4 tüp bebekle hamileyim yarın tüp bebek doktorumda ilk kontrolüm var fakat bugün aşırı bir kanama ile özele gittim kese bebek gözüktü hatta kalp atışı bile göründü sesi çok çıkmadı tabi daha küçük Dedi ama kanama alanı var dedi hala devam ediyor saat 2 den beri bildiğimiz adet kanaması yaşıyorum çok tedirginim böyle olup sağlıkla kucağına alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…