9 gun once erkek arkadasimla geri cekilme yontemiyle beraber olduk 😔

Elvedaaa6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
41
18
27
Cok pismanim 17 gun once adet olmustum 9 gun once geri cekilme yontemiyle iliski oldu 3 gün once ilk gun kahverengi parca seklinde bisey vardi 2. Gun sabah kirmizi bi kan 3. Gun sabah hafif pembe renkte kan vardi bugunde beyaz yogun sekilde akıntı oluyor 😔 erkek arkadasm hamileysen kurtaj ol diyor onu terk ettim ne yapicam yeni oldugu icin test te yapamiyorum ailem ogrense ben biterim ozelde bi yerde kürtaj olurum bi akil verin lütfen cok pismanim

Acilen test yapın yada özel bi hastaneye gidip bakının burdan size bi yardımcımız dokunmaz.Bi gebelik varsa ve istemiyorsanız aksiyon alın daha fazla gecikmeyin

Cok pismanim 17 gun once adet olmustum 9 gun once geri cekilme yontemiyle iliski oldu 3 gün once ilk gun kahverengi parca seklinde bisey vardi 2. Gun sabah kirmizi bi kan 3. Gun sabah hafif pembe renkte kan vardi bugunde beyaz yogun sekilde akıntı oluyor 😔 erkek arkadasm hamileysen kurtaj ol diyor onu terk ettim ne yapicam yeni oldugu icin test te yapamiyorum ailem ogrense ben biterim ozelde bi yerde kürtaj olurum bi akil verin lütfen cok pismanim
Dün de sormadınız mı aynı şeyi??

Allah askına daha birlikte olma milletle. Çocuk çocuk işlerin var neyine senin sevişmek ?? Düzgün korunma yöntemi ogren önce sonra da gerçekten hakeden biriyle yaşarsın yaşayacaksan. Sen her gün buraya konu acınca hamile kalıp kalmaman belli olmuyor. Hele bi adet tarihini bekle önce. Büyük ihtimal yarın gene acarsın konu

Bu senin ilk birlikteliğin miydi ?? Ayrıca ailem duysa biterim diyorsun bende bunu anlayamıyorum. Madem sevişceksin arkasında dursana bu benim kararımdı diyip. Hem sevişiyorsunuz sonra ödünüz patlıyor

Daha iliskiden 8 9 gun gecti belli olur mu ki
Bilemyrm en erken kanda 10/15gün sonra belli olur diye blyrm isterseniz 15gun sonra gidip kan verin yada test alırsınız yada adet gününüzü bekleyin sonra gidin bu süreçte bi kaç gün daha beklemek gerekiyor galiba ama siz en doğru yanıtı bi hekimden alırsınız bi doktora gidin derim

X