9.gün kan testi negatif 😔

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
278
54
27
Kızlar merhaba
3.gün embriyosu iki adet transfer edilmişti bugün 9.gün kan testi negatif çıktı sizce erken mi yaptım yoksa yükselmez mi değer.

Merhaba cnm erken vermrissiniz gibi geldi bana. Bence 2 gün sonra bidaha ver cnm. Hatta 3. Gün embriyosu diye 14 gün sonra ya verdi doktor test gününü. 5. Gün embriyosuna 12 gün sonra verrnis test gününü.
Bu arada benimde 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi benimde 9. Günüm. Aynıymışiz. İdrar testi yaaomaya korkuyorum bende. Ayın 28 de test günüm

İnşallah dediğiniz gibidir ama hiç ümidim kalmadı en azından küçükte olsa bi değer çıkardı mutlaka üstelik idrar testinde silik çizgi gördüğüm için gidip kan vermiştim bir de inşallah sizinki tutunurda kavuşursunuz

Ne yaptınız kan verdiniz mi ? Sonuç ne oldu ?
Benim 5. Gün embriyosu dün 8. Gününün sabahında kan verdim negatif çıktı doktorum 9. Günden öncesi bizim için geçerli olmaz dedi ilaçlarıma devam etmemi ve tekrar kan vermemi söyledi iki saate kadar tekrar kan vermeye gideceğim ümidim kalmadı ama devam edeceğim Allah’tan ümit kesilmez.

Benimkilerde 9.gün erken dedi 12.gün kan vermeye tekrar git dedi yarın gideceğim ama hiç ümidim yok ilaçları bile bıraktım o kadar beklentim yok yani

Benimkilerde 9.gün erken dedi 12.gün kan vermeye tekrar git dedi yarın gideceğim ama hiç ümidim yok ilaçları bile bıraktım o kadar beklentim yok yani
İlaçları bırakmayın hiç Allah’tan ümit kesilmez biz elimizden geleni yapalım. ben buna benzer iki kişiyi kendim başlamadan önce doktorumun paylaşımlarından görmüştüm. Kan vermişti ve çıkmamıştı ama doktor ilaçlara devam etmesini söyleyip 3 gün sonra tekrar kan vermesini istiyordu ve sonrasında tutuyordu. Rahimsel bazı durumlardan ötürü bazen bebek tutunup büyürmüş ama kana beta vermesi birkaç günü bulabiliyormuş.
Ümidinizi kesmeyin. Bu olmazsa sonrasında nasip olur inşallah ama bu kadar emek verip bu noktaya gelmişken ilaçlarınızı kullanın. Bol bol dua edin. Meryem suresini okuyun. Ya Kuddüs esmasını çekin. Rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin. Hayırlı evlatlar büyüten anneler babalar olalım inşallah.
Pazartesi sonucunuzu benimle de paylaşın size de dua edeceğim inşallah.

Çok doğru söylüyorsunuz ama psikolojik olarak bitirdim kafamda herşeyi bünyem aşırı yorgun hem ilaçlardan hem süreçten düşünmek bile istemiyorum gayret etmekten yoruldum.İnşallah bir gün mutluluğu yaşarım ve inşallah evlat isteyen herkes kolayından kavuşur evlatlarına gerçekten senelerdir yıprandım yani psikolojik olarak bitik durumdayım

Bundan önceki transferimde 6. Gün idrarda silik çizgi ile öğrenmişti ama kalbi durdu maalesef kürtaj oldum o tek embriyoydu bide bu çift olmasına rağmen kanda çıkmadı moralim çok bozuldu
Hmm çok üzüldüm sizin adınıza benimde çift embriyoydu 9.gün çıkmadı ne güzel sonucu kötü de bitse bir gebelik yaşamışsınız ben 3 yıldır hastane kapılarında geziyorum o duyguyu yaşamak için inşallah kısa zamanda tekrar güzel haberleri alırız

Kızlar merhaba
3.gün embriyosu iki adet transfer edilmişti bugün 9.gün kan testi negatif çıktı sizce erken mi yaptım yoksa yükselmez mi değer.
Çok erken yapmışsınız. Eğer 9. Gün herkesin kanına yansısa dr. 12 gün sonra değil 9 gün sonra gelin derdi.üzmeyin kendinizi dikkatli olmaya yediklerinize devam edin test gününüzü bekleyin . Hayırlısı olsun inşallah

O sevinci yaşayıp kaybetmekte ayrı bir üzüntü canım hiç öyle deme olacaksa sağlıklı olsun sonuna kadar devam etsin

12.gün yapın demeleri gebelikten emin bir değerde olması için yani embriyonun gelişimine bakarsak 9.gün beta hcg değerinin kana geçmeye başladığı günlere denk geliyor.Tabii ki en iyisini rabbim bilir yarın belli olacak bakalım

Merhaba aranıza yeni katıldım mesajınızı görünce cevaplamak istedim 3 defa tüp bebek 4 defada düşük yapmış tecrübeli biri olarak söylüyorum kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın bazen 12. Günde bile negatif çıkıp sonrasında pozitif olanlar var ayrıca erken gebelik testi kaset test bunların hepsi hikaye bütün testler negatif çıktı ben şuan tüp bebekle 8 haftalık hamileyim 12. Günde kanda öğrenmiştim 5. Gün embriyosu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…