Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #1 Hamilemiyim bu testlere güven olurmu Eklentiler 20220927_094652.jpg 94,2 KB · Görüntüleme: 63
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 43 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #2 Rapunzrl .!.: Hamilemiyim bu testlere güven olurmu Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun
Queenpisi Karam🖤 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2020 1.452 4.614 88 28 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #3 Oo hamilesiniz tabi ki :) Hayırlı olsun
Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #4 V3RA .!.: Oo hamilesiniz tabi ki :) Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Kan testi verdim yarina belli olucak artik cok heyecanlandim
V3RA .!.: Oo hamilesiniz tabi ki :) Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Kan testi verdim yarina belli olucak artik cok heyecanlandim
B balbadem1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2019 772 647 103 27 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #5 Rapunzrl .!.: Hamilemiyim bu testlere güven olurmu Genişletmek için tıkla... çok net belli hamile olduğunuz hayırlı olsun :))
Rapunzrl .!.: Hamilemiyim bu testlere güven olurmu Genişletmek için tıkla... çok net belli hamile olduğunuz hayırlı olsun :))
Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #6 kubuss .!.: çok net belli hamile olduğunuz hayırlı olsun :)) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kan testi sonucumu bekliyorum hala güvenemedim bu teste
kubuss .!.: çok net belli hamile olduğunuz hayırlı olsun :)) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler kan testi sonucumu bekliyorum hala güvenemedim bu teste
hayazhakis Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 1.480 3.675 83 37 27 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #7 Rapunzrl .!.: Çok teşekkürler kan testi sonucumu bekliyorum hala güvenemedim bu teste Genişletmek için tıkla... kaset test ve 9 gün gecikme güvenilmeyecek bir durum yok sağlıkla gelsin bebeğiniz
Rapunzrl .!.: Çok teşekkürler kan testi sonucumu bekliyorum hala güvenemedim bu teste Genişletmek için tıkla... kaset test ve 9 gün gecikme güvenilmeyecek bir durum yok sağlıkla gelsin bebeğiniz
Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #8 yazibekleyenkadin .!.: kaset test ve 9 gün gecikme güvenilmeyecek bir durum yok sağlıkla gelsin bebeğiniz Genişletmek için tıkla... Hiç bulantı vs. Belirti yok 5+4 görünüyor hamilelik normalmi bu durum acaba
yazibekleyenkadin .!.: kaset test ve 9 gün gecikme güvenilmeyecek bir durum yok sağlıkla gelsin bebeğiniz Genişletmek için tıkla... Hiç bulantı vs. Belirti yok 5+4 görünüyor hamilelik normalmi bu durum acaba
hayazhakis Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 1.480 3.675 83 37 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #9 Rapunzrl .!.: Hiç bulantı vs. Belirti yok 5+4 görünüyor hamilelik normalmi bu durum acaba Genişletmek için tıkla... evet normal bulantı, yerleşme kanaması ya da ağrı sancı olmak zorunda değil bulantı sonraki aylarda başlayabilir dr gittiniz mi bi kan testi verin
Rapunzrl .!.: Hiç bulantı vs. Belirti yok 5+4 görünüyor hamilelik normalmi bu durum acaba Genişletmek için tıkla... evet normal bulantı, yerleşme kanaması ya da ağrı sancı olmak zorunda değil bulantı sonraki aylarda başlayabilir dr gittiniz mi bi kan testi verin
Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #10 yazibekleyenkadin .!.: evet normal bulantı, yerleşme kanaması ya da ağrı sancı olmak zorunda değil bulantı sonraki aylarda başlayabilir dr gittiniz mi bi kan testi verin Genişletmek için tıkla... Dün verdim kan bugün çıkıcak. Hiçbirini yasamadim yerlesme kanama vs. Ne bilim hamile degilmisim gibi sanki garip geldi.
yazibekleyenkadin .!.: evet normal bulantı, yerleşme kanaması ya da ağrı sancı olmak zorunda değil bulantı sonraki aylarda başlayabilir dr gittiniz mi bi kan testi verin Genişletmek için tıkla... Dün verdim kan bugün çıkıcak. Hiçbirini yasamadim yerlesme kanama vs. Ne bilim hamile degilmisim gibi sanki garip geldi.
hayazhakis Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 1.480 3.675 83 37 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #11 Rapunzrl .!.: Dün verdim kan bugün çıkıcak. Hiçbirini yasamadim yerlesme kanama vs. Ne bilim hamile degilmisim gibi sanki garip geldi. Genişletmek için tıkla... inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Rapunzrl .!.: Dün verdim kan bugün çıkıcak. Hiçbirini yasamadim yerlesme kanama vs. Ne bilim hamile degilmisim gibi sanki garip geldi. Genişletmek için tıkla... inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #12 yazibekleyenkadin .!.: inşallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... beta hcg 1000 cikti kese göründü cok sagolun yardımlariniz için hepimiz saglicakla kucağımıza alırız inşallah bende belirti hala yok
yazibekleyenkadin .!.: inşallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... beta hcg 1000 cikti kese göründü cok sagolun yardımlariniz için hepimiz saglicakla kucağımıza alırız inşallah bende belirti hala yok
hayazhakis Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 1.480 3.675 83 37 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #13 Rapunzrl .!.: beta hcg 1000 cikti kese göründü cok sagolun yardımlariniz için hepimiz saglicakla kucağımıza alırız inşallah bende belirti hala yok Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah o bulantı belirtisi gelirse eğer niye istedim ki dersiniz
Rapunzrl .!.: beta hcg 1000 cikti kese göründü cok sagolun yardımlariniz için hepimiz saglicakla kucağımıza alırız inşallah bende belirti hala yok Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah o bulantı belirtisi gelirse eğer niye istedim ki dersiniz
Rapunzrl Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2020 41 7 16 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapunzrl #14 yazibekleyenkadin .!.: hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah o bulantı belirtisi gelirse eğer niye istedim ki dersiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah gelmezz gelirsede olsun bi kaç ay çekeriz be 5 yıldır istiyordum şükürler olsun oldu
yazibekleyenkadin .!.: hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah o bulantı belirtisi gelirse eğer niye istedim ki dersiniz Genişletmek için tıkla... İnşallah gelmezz gelirsede olsun bi kaç ay çekeriz be 5 yıldır istiyordum şükürler olsun oldu