Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gec yumurtlamis olabilirsiniz iki gun sonra tekrar ayni yerde kan verin. Tek degerden saglikli sagliksiz denilmezAdetim 9 gün geçti beta 100 çıktı geç döllenme midir sağlıklı gebelik oluşur mu? Bu durumu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkür ederim kızlar
Teşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vereceğim umarım sağlıklı artar daha öncesinde boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum o yüzden tedirginim aynı şeyler olacak diyeEvet gec yumurtlamis olabilirsiniz iki gun sonra tekrar ayni yerde kan verin. Tek degerden saglikli sagliksiz denilmez
O tedirginlikler hic bitmiyor zaten. Pozitif düşün hep. Umarim guzel haberler alirsinTeşekkür ederim Pazartesi tekrar kan vereceğim umarım sağlıklı artar daha öncesinde boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum o yüzden tedirginim aynı şeyler olacak diye
İnşallah çok teşekkür ederimO tedirginlikler hic bitmiyor zaten. Pozitif düşün hep. Umarim guzel haberler alirsin
Yaa Maşallah yüreğime su serptiniz Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah çok teşekkür ederimMerhaba adetimin 20. Günü beta 350 idi şimdi 11 haftalığız her şey yolunda şükür
Size bir şey daha sorabilir miyim normalde adetleriniz nasıldı düzenli miydi? Pco pcos var mıydı?Merhaba adetimin 20. Günü beta 350 idi şimdi 11 haftalığız her şey yolunda şükür
Ay maşallah çok şükür umut oluyorsunuz bana adetleriniz düzenli miydi acabaGecikmenin 9. günü 160 ile öğrendim. Şimdi kucağımda
Evet düzenliydi. 2 hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre yeni bir son adet tarihi verdilerAy maşallah çok şükür umut oluyorsunuz bana adetleriniz düzenli miydi acaba
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz içinEvet düzenliydi. 2 hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre yeni bir son adet tarihi verdiler
Kızlar merhaba gecikmemin 25.günündeyim sizce geç döllenme midir başka birşey midirMerhaba adetimin 20. Günü beta 350 idi şimdi 11 haftalığız her şey yolunda şükür
Kan testi vermeden anlaşılmaz maalesefKızlar merhaba gecikmemin 25.günündeyim sizce geç döllenme midir başka birşey midir
Evet pcos var ama adetlerim düzenli idiSize bir şey daha sorabilir miyim normalde adetleriniz nasıldı düzenli miydi? Pco pcos var mıydı?
Ben 5 gün gecikince kan verdim ama negatif çıktı şu an 10. Gündeyim acaba tekrar versem miKan testi vermeden anlaşılmaz maalesef
Aynen bende bekliyorumBen 5 gün gecikince kan verdim ama negatif çıktı şu an 10. Gündeyim acaba tekrar versem mi
Yaptınız mı testAynen bende bekliyorum
Benim 10 gün oldu geçeliKızlar bende adet günü ve 2. Günü test yapmıştım negatif çıkmıştı bekleyin biraz daha isterseniz ya da kan verin