Makyaj Ürünleri 9. Göz Makyajı Yarışması - Kleopatra Makyajı Oylaması

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kleopatra Makyajı

• 1. YARIŞMACI

OY: 274 86,4%
  • 2. YARIŞMACI

OY: 21 6,6%
  • 3. YARIŞMACI

OY: 9 2,8%
  • 4. YARIŞMACI

OY: 12 3,8%
  • 5. YARIŞMACI

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    317
  • Anket Kapalı .
hepsinde birer emek olduğu için olmuş olabilir mi ?
sonuçta emek verilmiş ,ve bizlere sunulmak için hazırlanmış birer el emeği zaman harcanması ....ayrıca hiçbir yarışmacının da gerçekten kötü olduğunu düşünmüyorum ...
düşünsem bile hiç birşey yazmam ,yorum yapmam şahsen !
insanları kırıp ,rencide edip ,hevesleri ,emekleri ve zamanlarını harcadıkları için sadece saygı duyabilirim ...ve tşk etmeyi başarılar dilemeyi bir borç bilirim ..yapılan rezalet bir makyaj da olsa...emek olması yeterli benim için ...ama dediğim gibi kötü olan yok ..sadece çok iyi daha iyi olan var..

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

hepsinde birer emek olduğu için olmuş olabilir mi ?
sonuçta emek verilmiş ,ve bizlere sunulmak için hazırlanmış birer el emeği zaman harcanması ....ayrıca hiçbir yarışmacının da gerçekten kötü olduğunu düşünmüyorum ...
düşünsem bile hiç birşey yazmam ,yorum yapmam şahsen !
insanları kırıp ,rencide edip ,hevesleri ,emekleri ve zamanlarını harcadıkları için sadece saygı duyabilirim ...ve tşk etmeyi başarılar dilemeyi bir borç bilirim ..yapılan rezalet bir makyaj da olsa...emek olması yeterli benim için ...ama dediğim gibi kötü olan yok ..sadece çok iyi daha iyi olan var..

Fikrimi söylemekte özgürüm.Emek verilen herşey güzel olacak diye bir kaide de yok ayrıca.Ben güzele güzel derim,olmayanı da açıkça söyerim kimseyi pofpoflamam aman kırılmasın aman üzülmesin diye..Bende zaman harcadım,resimlere baktım,oy kullandım,yorum yazdım bu da benim emeğim.Alın size emek o zaman buna da saygı duyun ve başkalarının avukatlığını yapmayın.
Polemik yaratmaya hiç gerek yok.Herkes fikrini söyleyebilir ben özellikle not düştüm alta ama siz algılayamamışsınız sanırım tekrar etme gereği duydum.Makyajla ilgili eleştirileri kaldıramayacak kişi böyle bir yarışmaya zaten katılmamalı ..

sonuçta profesyonelce bir yarışma olmadığı için de sert eleştirilere gerek yok
beğenmediysek bile bunu güzel bir dille ifade edebilmeliyiz
tabi ki herkes fikrini söylemekte özgürdür ona bir lafım olamaz
ama elinize sağlık ama ben beğenmedim deseydiniz kimseden tepki görmezdiniz kanımca...

sonuçta profesyonelce bir yarışma olmadığı için de sert eleştirilere gerek yok
beğenmediysek bile bunu güzel bir dille ifade edebilmeliyiz
tabi ki herkes fikrini söylemekte özgürdür ona bir lafım olamaz
ama elinize sağlık ama ben beğenmedim deseydiniz kimseden tepki görmezdiniz kanımca...

Ben beğendiğim kişiyi belirttim zaten.Diğerlerini de hiç beğenmedim bunu da açıkça söyledim.Ortada büyütülecek bir şey de yok ,sivrilik yapmaya da gerek yok..Önce insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenin sonra verilen emekleri değerlendirin...

lütfen saygısızlık yapmayın sivrilik yapanın kim olduğunu okuyan herkes rahatlıkla anlar

ayrıca fikrinize saygı duyduğumu alıntı yaptığınız mesajımda gayet açık belirttim tekrar okumanızı tavsiye ederim

bunun dışında daha fazla polemiğe girmek istemiyorum

Fikrimi söylemekte özgürüm.Emek verilen herşey güzel olacak diye bir kaide de yok ayrıca.Ben güzele güzel derim,olmayanı da açıkça söyerim kimseyi pofpoflamam aman kırılmasın aman üzülmesin diye..Bende zaman harcadım,resimlere baktım,oy kullandım,yorum yazdım bu da benim emeğim.Alın size emek o zaman buna da saygı duyun ve başkalarının avukatlığını yapmayın.
Polemik yaratmaya hiç gerek yok.Herkes fikrini söyleyebilir ben özellikle not düştüm alta ama siz algılayamamışsınız sanırım tekrar etme gereği duydum.Makyajla ilgili eleştirileri kaldıramayacak kişi böyle bir yarışmaya zaten katılmamalı ..

arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum bu bi anket değilmi zaten fikrimizi rahat rahat söyliyemiyceksek neden anket olarak konulmuşki ayrıca bazı arkadaşlar da saygıdan saygısızlıktan bahsetmişler fikrini söyliyen arkadaşlarada saygı duyulmalı bunu neden unuttular acaba sengözlerimebaksanab

Güzel kızçelerim tartışma çıkarıp yarışmamızın güzelliğini bozmayalım dimi yerimseniben
Umarım bu yorumdan sonra bir daha bu konuda tartışan olmaz vereliniortak

pek begenmedım tarzım olmayan seyler ma genede guzel paylasım ıclerınden bırıne verdım bakalım kım kazancak

1 numara
gözlerime inanamadım
bu kadar profesyoneller var mı yaa bizim sitede zemuszemus

arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum bu bi anket değilmi zaten fikrimizi rahat rahat söyliyemiyceksek neden anket olarak konulmuşki ayrıca bazı arkadaşlar da saygıdan saygısızlıktan bahsetmişler fikrini söyliyen arkadaşlarada saygı duyulmalı bunu neden unuttular acaba sengözlerimebaksanab

herkes fikrini söylemekte özgürdür saygı duyarım diye kaçıncı kez yazacağım acaba
bıkmadan usanmadan tekrar ederim sorun değil devam edin siz kaydirigubbakcemile3

yeni gördüm konuyu. ve oyumu verdim.. 1 numaralı yarışmacıya bayıldım tam bir kleopatra olmuş.
:nazar:
diğerleride çok güzel makyaj. bence onlarda yüz ifadelerini biraz daha belirtselerdi dudak yapısını falan bence daha iyi olurdu.:kedi:

Bütün arkadaşlarım başarılı ama 1 numara süper tebrik ederim

Yarışmaya emek veren,yarışmaya katılıp aday olan ve oy veren herkesin emeklerine,ellerine sağlık,bende oyumu verdim madem rahatça kime oy verdiğimizi söyleyebiliyoruz
oyum 1 numaraya gittiyerimseniben

Cesaretleri ve güzel makyajları için diğer yarışmacı arkadaşlarımıda tebrik ederim:1hug:
Ben hayatta katılamazdım valla makyajda tam bir beceriksizim :kahve: hiiiç beceremem,değil kleopatra günlük makyajı zor yapıyorum pehhh:roflol:

aşkito bu işi biliyo
hepsi çok güzeldi
cankızım çok hoş olmuşun
galiba meryemimde var

Çok güzel emekle yapılmış hepsi birbirinden güzel... Fakat içlerinden seçecek olursak bende çoğunluğa katılarak 1. arkadaş diyorum... Şimdiden tebrikler...

bende oyumu 1 numaralı arkadaşa veriyorum
hepinizin ellerine sağlık

X