- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
- Konu Sahibi MeDuSa
emdev'im :mymeka:kleopatra make -up nan bu delikafaduldengothic tarzı sanırım?benim hoşlanmadığım bir makyaj tarzı.
aralarında en güzel olanı seçtim.
oyum 1. numaraya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emdev'im :mymeka:kleopatra make -up nan bu delikafaduldengothic tarzı sanırım?benim hoşlanmadığım bir makyaj tarzı.
aralarında en güzel olanı seçtim.
oyum 1. numaraya.
hepsinde birer emek olduğu için olmuş olabilir mi ?
sonuçta emek verilmiş ,ve bizlere sunulmak için hazırlanmış birer el emeği zaman harcanması ....ayrıca hiçbir yarışmacının da gerçekten kötü olduğunu düşünmüyorum ...
düşünsem bile hiç birşey yazmam ,yorum yapmam şahsen !
insanları kırıp ,rencide edip ,hevesleri ,emekleri ve zamanlarını harcadıkları için sadece saygı duyabilirim ...ve tşk etmeyi başarılar dilemeyi bir borç bilirim ..yapılan rezalet bir makyaj da olsa...emek olması yeterli benim için ...ama dediğim gibi kötü olan yok ..sadece çok iyi daha iyi olan var..
hepsinde birer emek olduğu için olmuş olabilir mi ?
sonuçta emek verilmiş ,ve bizlere sunulmak için hazırlanmış birer el emeği zaman harcanması ....ayrıca hiçbir yarışmacının da gerçekten kötü olduğunu düşünmüyorum ...
düşünsem bile hiç birşey yazmam ,yorum yapmam şahsen !
insanları kırıp ,rencide edip ,hevesleri ,emekleri ve zamanlarını harcadıkları için sadece saygı duyabilirim ...ve tşk etmeyi başarılar dilemeyi bir borç bilirim ..yapılan rezalet bir makyaj da olsa...emek olması yeterli benim için ...ama dediğim gibi kötü olan yok ..sadece çok iyi daha iyi olan var..
sonuçta profesyonelce bir yarışma olmadığı için de sert eleştirilere gerek yok
beğenmediysek bile bunu güzel bir dille ifade edebilmeliyiz
tabi ki herkes fikrini söylemekte özgürdür ona bir lafım olamaz
ama elinize sağlık ama ben beğenmedim deseydiniz kimseden tepki görmezdiniz kanımca...
Fikrimi söylemekte özgürüm.Emek verilen herşey güzel olacak diye bir kaide de yok ayrıca.Ben güzele güzel derim,olmayanı da açıkça söyerim kimseyi pofpoflamam aman kırılmasın aman üzülmesin diye..Bende zaman harcadım,resimlere baktım,oy kullandım,yorum yazdım bu da benim emeğim.Alın size emek o zaman buna da saygı duyun ve başkalarının avukatlığını yapmayın.
Polemik yaratmaya hiç gerek yok.Herkes fikrini söyleyebilir ben özellikle not düştüm alta ama siz algılayamamışsınız sanırım tekrar etme gereği duydum.Makyajla ilgili eleştirileri kaldıramayacak kişi böyle bir yarışmaya zaten katılmamalı ..
arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum bu bi anket değilmi zaten fikrimizi rahat rahat söyliyemiyceksek neden anket olarak konulmuşki ayrıca bazı arkadaşlar da saygıdan saygısızlıktan bahsetmişler fikrini söyliyen arkadaşlarada saygı duyulmalı bunu neden unuttular acaba sengözlerimebaksanab