I ilkaybahar Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 11 0 28 Aralık 2012 Konu Sahibi ilkaybahar #1 merhaba arkadaşlar kızm 9 aylık maddi koşullardan dolayı 2.el kıyafetler arıyorum elinde olanların benimle iletişime geçmelerini rica ediyorum
merhaba arkadaşlar kızm 9 aylık maddi koşullardan dolayı 2.el kıyafetler arıyorum elinde olanların benimle iletişime geçmelerini rica ediyorum
pepeti kendine gel artık Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 3.643 9 28 Aralık 2012 Konu Sahibi ilkaybahar #2 hangi şehirdesinz
I ilkaybahar Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 11 0 28 Aralık 2012 Konu Sahibi ilkaybahar #3 tekirdağdayım canım
I ilkaybahar Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 11 0 29 Aralık 2012 Konu Sahibi ilkaybahar #4 hiç kimse yardımcı olmıcakmı arkadaşlar lütfen ihtiyacım olmasa kim istemez çocuğuna yeni yeni eşyalar alıp giydirmeyi
hiç kimse yardımcı olmıcakmı arkadaşlar lütfen ihtiyacım olmasa kim istemez çocuğuna yeni yeni eşyalar alıp giydirmeyi
flup Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2012 105 1 6 Ocak 2013 Konu Sahibi ilkaybahar #5 ilkaybahar .!.: hiç kimse yardımcı olmıcakmı arkadaşlar lütfen ihtiyacım olmasa kim istemez çocuğuna yeni yeni eşyalar alıp giydirmeyi Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın canım. Nelere ihtiyacın var?
ilkaybahar .!.: hiç kimse yardımcı olmıcakmı arkadaşlar lütfen ihtiyacım olmasa kim istemez çocuğuna yeni yeni eşyalar alıp giydirmeyi Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın canım. Nelere ihtiyacın var?
eylul166 Guru Kayıtlı Üye 5 Şubat 2008 10.690 880 43 8 Ocak 2013 Konu Sahibi ilkaybahar #6 sana mesaj atmıştım ,hatta mail de attım ama cevap vermedin ,bende var irtibata geçelim
I ilkaybahar Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 11 0 8 Ocak 2013 Konu Sahibi ilkaybahar #7 flup .!.: Allah bağışlasın canım. Nelere ihtiyacın var? Genişletmek için tıkla... teşekür ederim canım aslında çok bişey aramıyorum kışlık kazak badi falan arıyorum
flup .!.: Allah bağışlasın canım. Nelere ihtiyacın var? Genişletmek için tıkla... teşekür ederim canım aslında çok bişey aramıyorum kışlık kazak badi falan arıyorum
I ilkaybahar Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 11 0 8 Ocak 2013 Konu Sahibi ilkaybahar #8 eylül166 .!.: sana mesaj atmıştım ,hatta mail de attım ama cevap vermedin ,bende var irtibata geçelim Genişletmek için tıkla... sanada çok teşekkür ederim eylül166 herzaman internete giremiyorum evimizde yok. mail yoluyla konuşursak daha ii olucak sanırım
eylül166 .!.: sana mesaj atmıştım ,hatta mail de attım ama cevap vermedin ,bende var irtibata geçelim Genişletmek için tıkla... sanada çok teşekkür ederim eylül166 herzaman internete giremiyorum evimizde yok. mail yoluyla konuşursak daha ii olucak sanırım
I ilkaybahar Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2012 11 0 8 Ocak 2013 Konu Sahibi ilkaybahar #9 pepeti .!.: hangi şehirdesinz Genişletmek için tıkla... sanırım sana çok uzak kaldı tekirdağ :)