- 6 Temmuz 2023
- 4.830
- 16.621
-
- Konu Sahibi scarlett O hara
Sakın canını sıkma, zibliyon sarkık kararma var bende hiç dert etmedim önceden de etmezdim çocuğunun sağlıklı olması dışında bir şey düşünürsen haksızlık olur annelik her halinle güzelYaaa ne güzel bir mesaj bugüzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde çok güzelsiniz eminim
Tabiki öyle haklısınızSakın canını sıkma, zibliyon sarkık kararma var bende hiç dert etmedim önceden de etmezdim çocuğunun sağlıklı olması dışında bir şey düşünürsen haksızlık olur annelik her halinle güzel
Ayyy inşallah yaCnm melazma diye gecer.hormonlardan kaynakli melanin uretimi artar yuzde ,gobekte boyunda cikar.dogumdan sonra 6 ay icinde azalarak yok olacak.
Ay inşallah ya geçsin de yavaş yavaş da olsa beklerimBu tarz kararmalar ve lekelenmeler normal, hamilelik maskesi deniyordu yanlis hatirlamiyorsam, benim gobegim ve goguslerimde olmuştu renk degisimleri.
Dogum fotolarıma baktigimda memelerim ve göbeğim zenci renginde adeta.
Göğüsler pek duzelmedi ama gobüş sut beyaz oldu ortalama 8-9.ayda.
Benim yüzümde büyük büyük yuvarlak kahverengi kararma lekeleri oldu son aylarda. Doğum sonrası 1 ayda falan tamamen geçti.Doğumdan sonra geçiyor mu ne olur yardımcı olun
Tamamdır sorucam bu haftaHamilelik harici böyle kararma ve et benleri insülin direnci veya şeker belirtisi olabiliyor. Hamilelikte başka sebeplerden de oluyormuş sanırım yukarıda yazmışlar. Yine de şeker takibinizi yapmak gerekir mi diye doktorunuza sorun.
Dogum lekesi gibimi duruyor benimde yüzümde olmustu annem dogum sonrasi saçlarımi yüzüme sürmüştu gerçektende geçmiştiDoğumdan sonra geçiyor mu ne olur yardımcı olun
Sen de hep güzel kaynanalardan bahset, Xin ne guzel kvsi var, taş gibi hatun valla genç kız gibi, bazı ınsanlar için zaman işlemiyor de:)Onlar kendilerini çok beğenmiş ve gerçekten görüncem doğum yaptı kilo almamıştı bebek gibiydi onunla kıyaslandığımı hissediyorum hep ondan bahsediyorlar
İlk defa duydum geçiyor mu öyle kir birikintisi gibi düşünün öyle bir lekeDogum lekesi gibimi duruyor benimde yüzümde olmustu annem dogum sonrasi saçlarımi yüzüme sürmüştu gerçektende geçmişti
Valla harika bir fikir bu ancak öyle anlarSen de hep güzel kaynanalardan bahset, Xin ne guzel kvsi var, taş gibi hatun valla genç kız gibi, bazı ınsanlar için zaman işlemiyor de:)
Yapın valla, deli deliyi görünce çomagını saklarmış:)Valla harika bir fikir bu ancak öyle anlar