9 aylık hamileyim boynum kapkara kızlar ne olur yaşayan varsa yazabilir mi geçiyor mu

Yaaa ne güzel bir mesaj bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde çok güzelsiniz eminim
Sakın canını sıkma, zibliyon sarkık kararma var bende hiç dert etmedim önceden de etmezdim çocuğunun sağlıklı olması dışında bir şey düşünürsen haksızlık olur annelik her halinle güzel

Çok geçmiş olsun.
Yorumları okumaya geldim.
Bende de gebelik alerjisi çıkmıştı. O yüzden göbeğim kapkara oldu. Doğum yaptım acaba geçer mi diye çok merak ediyorum ben de

Bu tarz kararmalar ve lekelenmeler normal, hamilelik maskesi deniyordu yanlis hatirlamiyorsam, benim gobegim ve goguslerimde olmuştu renk degisimleri.
Dogum fotolarıma baktigimda memelerim ve göbeğim zenci renginde adeta.

Göğüsler pek duzelmedi ama gobüş sut beyaz oldu ortalama 8-9.ayda.

Ay inşallah ya geçsin de yavaş yavaş da olsa beklerim

merhaba, bebeğin sağlıkla doğsun inşallah. benim abimin eşi hamileyken aynı şekilde boynunda kararmalar olmuştu o da kafasına çok takıyordu ama doğum yaptıktan sonra yavaş yavaş kayboldu. sanırım hamileliğin kadın vücuduna olan etkilerinden biri. sebebini tam bilmiyoruz hala ama en azından abimin eşi için doğumdan sonra geçtiğini söyleyebilirim..

Hamilelik harici böyle kararma ve et benleri insülin direnci veya şeker belirtisi olabiliyor. Hamilelikte başka sebeplerden de oluyormuş sanırım yukarıda yazmışlar. Yine de şeker takibinizi yapmak gerekir mi diye doktorunuza sorun.

Canim hic takilma zaten dogumun yakin saglikla kucagina al muhtemelen gecicidir ya bazilarinin yuzunde lekeler olusuyor sendede boyunda olmus muhtemelen gecicidir zaten. Sen kayinvalidenlere bakma kiyaslamaya girecek olsak benim esimi duysan sukredersin habire yegenlerinin muhtesemliginden onlar kadar guzel bebek gormediginden bahsedip duruyor. He diyip gecicen bunlara ne yapicaksin takacak halimiz yok ya

Benim bacaklarımda iki tane kara, uzun leke oluştu,yıkayınca da geçmiyordu. Sonra doğum yaptım,keseledim orayı,ve geçti, çok şaşırmıştım o an.

Hormonlarla alakalı canım hatta benim et benlerim çıkmıştı boynumda. Böyle sanki imitasyon kolye takmışın da kararmış gibi yada hiç keselememisin kır gibi rahatsız edici ama geçiyor

Onlar kendilerini çok beğenmiş ve gerçekten görüncem doğum yaptı kilo almamıştı bebek gibiydi onunla kıyaslandığımı hissediyorum hep ondan bahsediyorlar
Sen de hep güzel kaynanalardan bahset, Xin ne guzel kvsi var, taş gibi hatun valla genç kız gibi, bazı ınsanlar için zaman işlemiyor de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…