- 20 Şubat 2024
- 64
- 18
- 26
-
- Konu Sahibi scarlett O hara
bendede olmuştu küçük et benleri de çıkmıştı keseledim ama geçmedi doğumdan sonra kendiliğinden kaybolmuşPsikolojik olarak iyi değilim saçım açık renk yüzüm beyaz kollarım beyaz bu son bir buçuk ayda boynum kap kara çok kötü duruyo saçım siyah olsa esmer olsam belki bu kadar rahatsız olmam anlatamam annemdede olmamış ne yapmalıyım keseye başlasam mı yaşayan varmı yazabilir mi ?
Bilmiyorum ki ablam daha bekar anneme sordum olmamış ama yüzünde bıyık bölgesinde olduğunu ve geçtiğini söyledi bende yüzde yok çok şükür ama boynum kapkara yaValla hiç öyle bir şey yaşamadım. Hamilelikle alakası var mı ki beybi
Gerçekten mi geçiyor mu? Kaynanamlar şimdiden sormaya başladılar kendimi kötü hissediyorumbendede olmuştu küçük et benleri de çıkmıştı keseledim ama geçmedi doğumdan sonra kendiliğinden kaybolmuş
endişe etmeyin inanın doğumdan sonra tüm bunların pek bir önemi de kalmıyor
Onlara ne senin boynundan vücudundan?Gerçekten mi geçiyor mu? Kaynanamlar şimdiden sormaya başladılar kendimi kötü hissediyorum
Onlar kendilerini çok beğenmiş ve gerçekten görüncem doğum yaptı kilo almamıştı bebek gibiydi onunla kıyaslandığımı hissediyorum hep ondan bahsediyorlarOnlara ne senin boynundan vücudundan?
evet hamilelikte olmuştu benimde sebebini bilmiyorum şuan baktım ne benler kalmış nede karalık böyle ala gibi duruyor demi sanki kir birikmiş gibiGerçekten mi geçiyor mu? Kaynanamlar şimdiden sormaya başladılar kendimi kötü hissediyorum
İnsülin direnci olanlarda böyle kararmalar olabiliyor.Psikolojik olarak iyi değilim saçım açık renk yüzüm beyaz kollarım beyaz bu son bir buçuk ayda boynum kap kara çok kötü duruyo saçım siyah olsa esmer olsam belki bu kadar rahatsız olmam anlatamam annemdede olmamış ne yapmalıyım keseye başlasam mı yaşayan varmı yazabilir mi ?
Sen dünyanın en güzel en şanslı annesi olacaksınOnlar kendilerini çok beğenmiş ve gerçekten görüncem doğum yaptı kilo almamıştı bebek gibiydi onunla kıyaslandığımı hissediyorum hep ondan bahsediyorlar
Aynen kir gibi zaten kese ondan sordumevet hamilelikte olmuştu benimde sebebini bilmiyorum şuan baktım ne benler kalmış nede karalık böyle ala gibi duruyor demi sanki kır birikmis gibişu hamilelik hormonları insanın başına neler getiriyor yaa
Çok teşekkür ederim amin canımSenin için biraz araştırdım internette. Doğumdan sonra 3-6 ayda geçiyormuş canım. Hiç sıkma canını. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Kaynanana da akıl fikir versin.
Yaaa ne güzel bir mesaj buSen dünyanın en güzel en şanslı annesi olacaksınkendini kimseyle mukayese etme sen sağlıkla evladını eline almaktan başka hiçbir şeyi takma ve kimsenin seni eleştirmesine müsaade etme ağızlarının payını ver çizgini çek. En güzel dönemi yaşıyorsun kıymetli vaktini onlara harcama
benim bebeğim 10 aylık ama inanki ne zaman geçtiğini fark edemedim doğumdan sonra aynaya bakmaya pek fırsatım olmamıştı bir gün öyle aa geçmişler diye aydınlanma geldiAynen kir gibi zaten kese ondan sordumbide ne kadar oldu doğum yapalı ne kadar sürede geçti
Anladım sağolun inşallah geçecekbenim bebeğim 10 aylık ama inanki ne zaman geçtiğini fark edemedim doğumdan sonra aynaya bakmaya pek fırsatım olmamıştı bir gün öyle aa geçmişler diye aydınlanma geldibaksana yukarıda bir arkadaş 3-6 ayda geçer yazmış